Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

B P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela B P International Hotel Hong Kong - Recepcija B P International Hotel Hong Kong - Predvorje B P International Hotel Hong Kong - Predvorje B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Kupaonica B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Kupaonica B P International Hotel Hong Kong - Pogled B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Interijer hotela B P International Hotel Hong Kong - Kafić B P International Hotel Hong Kong - Pub/salon B P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana B P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana B P International Hotel Hong Kong - Tlocrti
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 529

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 7998recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (7998)
Razvrstati po:
Yin C. Parovi Hong Kong, 4. rujna 2015.
location is good, close shopping center and metro

location is good, close shopping center and metro
6,7
Prijavi ovu recenziju
David C. Parovi Singapore, 1. rujna 2015.
BP stay

location, location and location
8
location is good, room is not too big but fair, some improvement can be done to the lift speed though and also check out procedure..,why dun they allow me to pass them the card and move on..ir not set up more counter...
Prijavi ovu recenziju
Gladys L. Grupe Philippines, 30. kolovoza 2015.
Value for money and absolutely clean.

location. Value for money. Cleanliness.
9,3
great! So near the mtr and the rooms are so clean.
Prijavi ovu recenziju
Mohd R. Grupe Brunei Darussalam, 28. kolovoza 2015.
Convenient & Affordable

1) Located in between Austin MTR station & Jordan MTR station. 2) Free shuttle bus airport express to/from Kowloon station. 3)Walking distance to Harbour City Mall, Tsim Sha Tsui downtown & Star Ferry
7,7
Prijavi ovu recenziju
Kaylin B. Solo putnici United States of America, 27. kolovoza 2015.
Bring your ear plugs

room, location
7
The hotel itself was very nice, clean and cold! They definitely make sure the AC is working. I checked in early and was upgraded to a nicer room, which was super nice. The staff was friendly but upon check in and check out I never received a receipt or was told what was being charged. I went to the buffet for lunch one day, and the food was not very good. The selection was quite small, and what I did had lacked any flavor. The elevator was so slow, took at least 10 mins to get to my floor. most of the night there were kids running down the hallway and opening and closing doors (they slam shut) and it was horrible. I put in ear plugs and checked out at 8am and spent my morning at the airport instead of relaxing in my room.
Prijavi ovu recenziju
Nikhil A. Parovi India, 27. kolovoza 2015.
Nice location. Rude staff. Super small rooms.

location, location, location
5
Just about satisfactory. Rude staff, long queues during check-in and check-out, avarege buffet breakfast, super slow lifts, stops on each floor, lobby area aircon cools too much. No one dropped us to our room. We were asked to find out own room. No Porter service for a so called 4 star hotel
Prijavi ovu recenziju
Ki H. Parovi China, 26. kolovoza 2015.
Fine.

Fine.
8,3
Prijavi ovu recenziju
Quan T. Solo putnici Norway, 25. kolovoza 2015.
Location

Location close to nightmarket starferry
7,7
Good stay overall hotel located near everything in kowlon Star ferry temple nightmarket avenue of stars , china ferry terminal to macau
Prijavi ovu recenziju
Joanavi M. Parovi Philippines, 23. kolovoza 2015.
Convenience

Location, room condition
7,7
We may come back to this hotel again.
Prijavi ovu recenziju
Azhar Y. Poslovni putnici Malaysia, 22. kolovoza 2015.
my stay in aug15

location, price n comfort
8
fine with the exception of the smelly feet pillow smell
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

B P International Hotel Hong KongB P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - RecepcijaB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - PogledB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Interijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - KafićB P International Hotel Hong Kong - Pub/salonB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - Tlocrti


AS-AGWEB-3A07