Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

B P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotela B P International Hotel Hong Kong - Recepcija B P International Hotel Hong Kong - Predvorje B P International Hotel Hong Kong - Predvorje B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Kupaonica B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba
B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Kupaonica B P International Hotel Hong Kong - Pogled B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Gostinjska soba B P International Hotel Hong Kong - Interijer hotela B P International Hotel Hong Kong - Kafić B P International Hotel Hong Kong - Pub/salon B P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana B P International Hotel Hong Kong - Plesna dvorana B P International Hotel Hong Kong - Sadržaji
Područje Tsim Sha Tsui Broj soba: 529

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 8399recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (8399)
Razvrstati po:
Abigale B. Solo putnici Philippines, 6. veljače 2016.
Been here twice (family and solo travel)

Location, value for money, quick service
8
Prijavi ovu recenziju
Jacques T. Parovi Philippines, 4. veljače 2016.
good value for money

location, accommodating staff and has a nice view of the city
8,3
We booked BP as a mystery hotel and I must say that we got a good value for our money. Location is its strongest selling point as it is located in almost the center of the city. Easily accessible via bus or mtr and a lot of touristy places are "relatively" within walking distance. Not the best hotel, but for the price we paid, really a good value for your money.
Prijavi ovu recenziju
Choo L. Parovi Malaysia, 3. veljače 2016.
Another year at BP International

Fast check in and check out. Good room service
8
It was good as usual. We have been a loyal guest for 5 years. The hotel is strategically located and the hotel staff are always helpful and courteous
Prijavi ovu recenziju
Ann N. Grupe Philippines, 1. veljače 2016.
Great location!

Great location, clean and very accommodating staff.
10
Very pleasant.
Prijavi ovu recenziju
Ramon M. Parovi Philippines, 31. siječnja 2016.
Great Value for your money

Location, Cleanliness, Service
8,7
Very good and comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Ding L. Solo putnici Singapore, 28. siječnja 2016.
Below expectations..

Location, probably that's it
6,7
Was registered early as i arrived before the check in time, had to leave for the whole day and arrived back at 11pm. Was assigned to the smoking floor even though I was a non smoker, could not deal with the smokiness and request for a room change as well as a double bed as I was travelling alone. Was reassigned a room with twin sharing instead. Couldn't be bothered to request for another change as I had to be up at 530am to catch my flight. Rooms are reasonable for the price that I was paying but feels quite old.
Prijavi ovu recenziju
Tushar K. Poslovni putnici India, 27. siječnja 2016.
Comfort room size

Location is fair near to Austin and Jordan station
7,7
Stay was comfortable
Prijavi ovu recenziju
Jiajia H. Parovi Singapore, 25. siječnja 2016.
Gd location, good sound isolation

located near Jordan food street and supermarket. walkable distance to MTR and even to TST for shopping. There is free airport express bus available.
7
stayed in room further away from the lift, thus not affect by the sound from the lobby crowd and the lift. love the firmness of the bed, with 2 pillows (one firm type and one soft type)
Prijavi ovu recenziju
Lai P. Poslovni putnici Singapore, 20. siječnja 2016.
A rather OK accomodation.

location, cleanliness and environment.
6,7
The counter staff are rather unfriendly. The lift should upgrade as it will jam during peak hours when customers check in/out.
Prijavi ovu recenziju
Yuen P. Solo putnici Singapore, 19. siječnja 2016.
My 4 Years Experience of a Four Stars'

The best 3 things about BP are:
8
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

B P International Hotel Hong KongB P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - RecepcijaB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - PogledB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Interijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - KafićB P International Hotel Hong Kong - Pub/salonB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - SadržajiB P International Hotel Hong Kong - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02