Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 8636recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (8636)
Razvrstati po:
Roberto J. Parovi Philippines, 3. svibnja 2016.
Generally pleasant
4,7
It was an overall pleasant stay. Elevators were full though on a Monday, it will take a very long time before your turn to use it. 16th floor is non smoking but i wonder y there's an ashtray in the restroom. :)
Prijavi ovu recenziju
Tsao H. Parovi Taiwan, 3. svibnja 2016.
Valuable
6
Convenient
Prijavi ovu recenziju
Woon C. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 3. svibnja 2016.
BP
3,7
Not too bad
Prijavi ovu recenziju
Michelle O. Obitelji sa malom djecom Philippines, 2. svibnja 2016.
always checking in here
5,7
close to the mtr, clean rooms and cr. great staff!!
Prijavi ovu recenziju
Myla G. Parovi Ireland, 30. travnja 2016.
Good
4,7
Staff at BP Int'l should be trained well in customer satisfaction.
Prijavi ovu recenziju
Greg Y. Poslovni putnici Australia, 30. travnja 2016.
I come back for that location the stuff performanc
4
I keep coming back to the great location. However the staff in the restaurant are incredibly poor. They're not available to buy extra drinks they even laughed at me for asking 4 discount that was offered in room. Incredibly slow incredibly disappointing
Prijavi ovu recenziju
Chen T. Poslovni putnici Taiwan, 28. travnja 2016.
good location
4
High cp value
Prijavi ovu recenziju
Horrie P. Solo putnici Australia, 28. travnja 2016.
Fifth Stay at BP International Hotel
6,3
I have always stayed in a Harbour Park View with Breakfast room and have not been disappointed. Very good room for solo traveller or couples with great views. Housekeeping do a good job in cleaning and replenishing consumables. Compact rooms but very good value for Hong Kong. Ideal location. Breakfast has good variety of Asian and Western food. Quick check in and out. Front Desk staff are reasonably competent but a smile now and then would be welcomed. Complaints about lift waiting times by other travellers not justified - waiting times for lifts dependent on guest demand at busy times like at every other hotel in the world. Based on my experiences I would recommend this hotel provided it continues to maintain or improve its current standards.
Prijavi ovu recenziju
Frank W. Poslovni putnici United States of America, 28. travnja 2016.
Good
5
Good
Prijavi ovu recenziju
Veeratep M. Solo putnici Thailand, 26. travnja 2016.
Excellent staff. Great view.
6,7
Very professional and courteous staff. Very nice view of the park and the harbor.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
B P International Hotel Hong KongB P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - RecepcijaB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - PogledB P International Hotel Hong Kong - PogledB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Interijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - KafićB P International Hotel Hong Kong - Pub/salonB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - SadržajiB P International Hotel Hong Kong - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05