Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

B P International Hotel

No.8 Austin Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 8628recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,0
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (8628)
Razvrstati po:
Greg Y. Poslovni putnici Australia, 30. travnja 2016.
I come back for that location the stuff performanc
4
I keep coming back to the great location. However the staff in the restaurant are incredibly poor. They're not available to buy extra drinks they even laughed at me for asking 4 discount that was offered in room. Incredibly slow incredibly disappointing
Prijavi ovu recenziju
Horrie P. Solo putnici Australia, 28. travnja 2016.
Fifth Stay at BP International Hotel
6,3
I have always stayed in a Harbour Park View with Breakfast room and have not been disappointed. Very good room for solo traveller or couples with great views. Housekeeping do a good job in cleaning and replenishing consumables. Compact rooms but very good value for Hong Kong. Ideal location. Breakfast has good variety of Asian and Western food. Quick check in and out. Front Desk staff are reasonably competent but a smile now and then would be welcomed. Complaints about lift waiting times by other travellers not justified - waiting times for lifts dependent on guest demand at busy times like at every other hotel in the world. Based on my experiences I would recommend this hotel provided it continues to maintain or improve its current standards.
Prijavi ovu recenziju
Frank W. Poslovni putnici United States of America, 28. travnja 2016.
Good
5
Good
Prijavi ovu recenziju
Veeratep M. Solo putnici Thailand, 26. travnja 2016.
Excellent staff. Great view.
6,7
Very professional and courteous staff. Very nice view of the park and the harbor.
Prijavi ovu recenziju
Amit B. Parovi Israel, 26. travnja 2016.
Win Win - Do not expect to much
5,7
Big Hotel , lots of room. very good location. the room is big for hong kong. the stuff are not going out to make you happy as you are one of thousands of visitors at this hotel. overall very good money for value.
Prijavi ovu recenziju
Engelbert T. Obitelji sa malom djecom Philippines, 24. travnja 2016.
Very good
5,7
Be back soon
Prijavi ovu recenziju
Noel B. Poslovni putnici New Zealand, 24. travnja 2016.
Ok
5
Only complaint is lifts are very slow
Prijavi ovu recenziju
Irma L. Parovi Philippines, 24. travnja 2016.
Worst customer service
3,3
Worst service old facilities
Prijavi ovu recenziju
Ryan F. Solo putnici United States of America, 24. travnja 2016.
Decent location, smoky non-smoking room
4
Just an average place in a city full of options. I stayed on the 23rd floor, which is supposed to be a non-smoking floor, but the room smelled like guests often smoke in there. Not just a faint smell of stale smoke, but a pretty significant odor. I'll shop around for another hotel next time.
Prijavi ovu recenziju
Wing H. Poslovni putnici Hong Kong, 24. travnja 2016.
Goog
5,3
Excellent
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
B P International Hotel Hong KongB P International Hotel Hong Kong - Eksterijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - RecepcijaB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - PredvorjeB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - KupaonicaB P International Hotel Hong Kong - PogledB P International Hotel Hong Kong - PogledB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Gostinjska sobaB P International Hotel Hong Kong - Interijer hotelaB P International Hotel Hong Kong - KafićB P International Hotel Hong Kong - Pub/salonB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - Plesna dvoranaB P International Hotel Hong Kong - SadržajiB P International Hotel Hong Kong - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02