ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Plaža Baan Laimai Beach Resort Phuket - Plaža Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba
Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 172
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 4574recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (4574)
Razvrstati po:
Devine G. Parovi Singapore, 16. listopada 2014.
Great experience!

Swimming pool, Front beach Location, & excellent Staff
6,7
My Husband & I really enjoyed our stay in this Hotel.
David M. Poslovni putnici Australia, 15. listopada 2014.
A welcomed stay

The location was great, close and smack bang in the middle of Patong beach
9,3
The people, service and facilities where fantastic. My room was in great order and I would definitely stay here again.
Muhammad A. Obitelji sa malom djecom Bangladesh, 14. listopada 2014.
Beautiful hotel and resort.

1.Beech view, 2. Nice room accomodation, 3. Nice environment
9
Excellent, enjoying a lot with families. But delay in check-in was a very bad experience this time which I didn't face previously in any hotel including Baan Laimai.
Muthuraman P. Obitelji sa malom djecom India, 11. listopada 2014.
pleasant stay near beach

location (beach behind the hotel & swimming pool), Hotel ambience, cleanliness, access to shopping & food nearby
8,7
Excellent stay and value for money. nearby beach So many restaurants nearby. Many shopping activities, especially hand crafted items nice, clean & huge swimming pool nice gym facilities spacious room (deluxe pool view) very nice ambience in reception, especially many types of wooden seatings. We really had a pleasant stay there. finally good value for money
Cheng S. Solo putnici Singapore, 11. listopada 2014.
Good for family and couple vacation at patong

Nice pool, close proximity to beach and shopping belt, friendly staff
8
Bing S. Parovi China, 10. listopada 2014.
Good location and Excellent Service

Location, Service, Price
10
Good and will re-visit soon.
Shasirekha S. Solo putnici Singapore, 8. listopada 2014.
Not suitable for those who are looking for clean r

Centrally located, good price for room packages
6,7
The room was dirty and the housekeeping never clear the trash bins for the 2 nights. Centrally located. Heater not working. The housekeeping and hotel reception did not help much.
Xuefei W. Solo putnici China, 8. listopada 2014.
good location staff need to be more efficient

Location view pool
8,3
Waiting for long time for check in. Loud music at midnight. Breakfast so so
Andrew L. Parovi Malaysia, 7. listopada 2014.
good loation hotel

good location
8,3
Near to shopping area
Darren W. Parovi Australia, 5. listopada 2014.
ok

location,breakfast and pool right at door
6,3
Ok, hot water maybe, electricity problems.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlažaBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlažaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - Dvorana za fitnessBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pogled


AS-AGWEB-3C07