ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Plaža Baan Laimai Beach Resort Phuket - Plaža Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba
Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 172
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 4933recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (4933)
Razvrstati po:
Omar A. Grupe United Arab Emirates, 29. siječnja 2015.
فندق جيد

الموق ومساحة الغرف
7,7
Michael F. Parovi United Kingdom, 26. siječnja 2015.
Very good.

location, big comfortable room and food
9,7
Superb!
Kittiyakorn W. Parovi Thailand, 25. siječnja 2015.
The staff so unfriendly, helpless and super slow

Restaurant, swimming pool, location
6,7
Angela T. Obitelji sa malom djecom Australia, 24. siječnja 2015.
hotel was lovely, front reception staff were rude

location, pool, breakfast
7
Front reception staff were rude, not helpful.
David H. Obitelji sa malom djecom Australia, 21. siječnja 2015.
Jan15 Baan Lamai stay

The pool, the location, the lobby.
7,3
Good. Room was a bit tired and not that well appointed. Aircon too loud and wifi connection not good. Fridge not cold enough. Breakfast buffet not too good.
Mohd J. Parovi Malaysia, 20. siječnja 2015.
Bad Service, dirty room & poor staff.

Location
3
Frustration. Definitely wont come again. No electricity almost for 2 hour. Room dirty. Poor staff service. Check in & check out took me about 1 hour.
Slimane I. Solo putnici Canada, 19. siječnja 2015.
Check in very slow

Location, swimming pool , Gym, Restaurant
8,7
very good , except 2 things, The internet was not available all the time ! And the check-in was very slow, I arrived at 11AM and I got my room at 3PM , it would have been worst if no the intervention of one member of the staff (Sanchai ) who find a room for me !
Aaron L. Solo putnici Singapore, 19. siječnja 2015.
As advertised

Location, Room Size, Pool
7,3
Hotel as advertised. AFI needed in Guest Room Toilets and front desk service. The chrome work in the guest room toilet was tarnished and calcified. Needs replacement. Checked in at 730pm on a Sat evening. There were only 2 staff at the counter and 4 guest waiting to be served.
Irfan U. Parovi Bangladesh, 19. siječnja 2015.
Rude staffs. Not recomended.

Swimming pool, location, rate
6,3
Stay was ok. Staff behaviour is bery bad. Asked for adjucent rooms. But staff gave room as he liked and said both are on the same floor. But when we went to the room we saw 2 rooms are on different floors. Food was not good. So not recomended. Location is great
Justin M. Solo putnici United States of America, 19. siječnja 2015.
great location and pool

location, pool, price
7,3
Upgraded room, great pool, and right off from the action of Bangala road all for decent price

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlažaBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlažaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - Dvorana za fitnessBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pogled


AS-AGWEB-3A01