Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Tajland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 6027recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (6027)
Razvrstati po:
Nurul A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 26. travnja 2016.
Fair hotel
4
Wifi connection was bad, Breakfast menu were same everyday.
Prijavi ovu recenziju
Veronica W. Parovi Australia, 24. travnja 2016.
dirty
4,7
Our room was full of mosquitoes and the room was not clean. We have stayed here before and it was great. But not this time.
Prijavi ovu recenziju
Heow K. Grupe Malaysia, 24. travnja 2016.
Floor and staff
4,3
The wood floor will wet when your aircorn is warm, is not comfortable when walking. When check out before 12pm they will call u , and when u ready to go out (before 12pm) they come your room and open the door directly. The bath equipment is rusty
Prijavi ovu recenziju
Marc K. Parovi Australia, 22. travnja 2016.
Beach Life
6,7
Walk across to the beach. Great hotel.
Prijavi ovu recenziju
Lee Y. Parovi Malaysia, 21. travnja 2016.
Great hotel
5,3
Overall is good,but when we request for late check out,they want to charge 1 hour 500b,is too expensive.
Prijavi ovu recenziju
Vijayakumar K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 20. travnja 2016.
Great location and room
5,7
Room was comfortable. Location central. Good swimming pool. Need to have more breakfast spreads for halal.
Prijavi ovu recenziju
Sam Y. Grupe United States of America, 20. travnja 2016.
Definitely worth the money
5
Definitely worth the money,Nice place for the most part front desk staff a little jaded but other than that definitely one of the better places on the beach
Prijavi ovu recenziju
Thim H. Parovi Malaysia, 20. travnja 2016.
not recommend
2,3
I stay 4 night in this hotel.Every night live band playing noise intrusive till midnight.The pool was great but most of the spa jets not working only for decorate.The room is old especially a lot of damages at ceiling.Bathroom hot shower is not working well and many damages on wall and shower area.Shower had very weak water supply.Poor wifi connection must turning on and off multiple times to link wifi.Some guest smoking in the pool and lead to cigarette soot drop in the pool but hotel pool's staff act like invisible.I in doubt is this 4 star hotel?
Prijavi ovu recenziju
Mary A. Parovi Philippines, 19. travnja 2016.
Not so pleasant room
3,3
We booked a deluxe room with balcony but it was disappointing. Balcony view is the neighborhood, so ugly and dirty, people from the house infront can see us. Instead of a double/queen size bed they just put together two single beds. Fridge isn't cooling. Bathroom is small, toilet bowl is not working properly. Quite a long walk to Bangla Road / shopping mall.
Prijavi ovu recenziju
Dominique P. Parovi United States of America, 18. travnja 2016.
Stolen sandals by hotel workers
5
Stayed at this hotel for 3 days. Friendly staff and great location. However, my designer sandals was stolen by housekeeping! Please lock up your valuables. Once my sandals were stolen the staff wasn't as helpful as before!
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PredvorjeBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlažaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotelaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Dvorana za fitnessBaan Laimai Beach Resort Phuket - Dječji klubBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotelaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04