Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Plaža Baan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotela Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotela Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba
Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i piće Baan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i piće Baan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i piće Baan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i piće Baan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i piće
Područje Patong Broj soba: 172
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 5447recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (5447)
Razvrstati po:
Lay H. Parovi Malaysia, 25. kolovoza 2015.
Great accomAdatipn

Friendly , helpful , relax
9
It was a great stay . They surprise my bf with a birthday cake . After so much communication with the staff . Great stay .. Prompt reply .. I will go again if got chance . Thanks Baan lamai .. A memory trip for me and my bf...
Prijavi ovu recenziju
Rochelle W. Parovi Australia, 23. kolovoza 2015.
Pay for what you get

Comfortable Bed. Good water pressure...
7
After reading reviews on Agoda, I thought Baan Laimai was going to be great. I guess we were some of the few who did not enjoy our stay. We booked in advance and contacted the hotel directly re: early check in as we had an early flight and we had emails from them saying it is okay to check in to the room early. We arrive at 11am after 9 hrs of flying with no sleep and a baby crying the whole way to be told we have to wait til 2 and the email didnt matter. After waiting until 2, it took them 45 minutes to give us the room key. Food for breakfast was not nice at all... Fruit was as warm as warm water and the variety was very basic so we chose to go to Coffee Club most days and it was cheaper. They cleaned our room everyday arounde 4-5pm which was a hassle as we usually wanted to nap after our big day to head out and never got to. Wouldn't stay there again. Next time, Gracelands it is.
Prijavi ovu recenziju
Alan B. Solo putnici Australia, 23. kolovoza 2015.
accommodation

staff, location, comfort
9,3
My stay was very good. I could not comment on food and dining as I did not eat there. That is the only reason I gave it a 3
Prijavi ovu recenziju
Yuncao H. Parovi China, 21. kolovoza 2015.
Nice hotel

big room, near town center & Beach
8,7
Prijavi ovu recenziju
Marwa E. Obitelji sa odraslom djecom Bahrain, 20. kolovoza 2015.
Excellent Location

The location, hotel lobby big and nice, size of the room was ok
7
The internet was bad The stuff wAs little rood
Prijavi ovu recenziju
Aran K. Grupe United States of America, 19. kolovoza 2015.
Nice property terrible management and maintenance

Location, pool.
4
Not very good. The resort is nice with nice pool everything looks good. However there were bugs in both of our rooms. Air conditioning did not work. 2 of our Elevators broken. Charged us extra for everything including 1000bht per a person to bring friends on property. 500bht per a hour late check out. Plus room was not sealed very good so mesquitos were everywhere and it was very loud due to windows not closing tightly. When asking staff for help they were not very helpful and made excuses. But did nothing. Probably would stay away from this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Zahid N. Grupe Singapore, 17. kolovoza 2015.
Very satisfied

Location, swimming pool and service
9,7
Awesome
Prijavi ovu recenziju
Kenneth B. Parovi Australia, 16. kolovoza 2015.
Holiday

Pool,food,large room
8,7
Very enjoyable ,
Prijavi ovu recenziju
Goh S. Grupe Singapore, 15. kolovoza 2015.
GOOD PLACE FOR RELAX

NEAR PATONG BEACH, CENTRALISED, NEAR SHOPPING MALL
7,3
We were pleased that the hotel gave us an upgraded room without us asking upon checked in becos we were early and the room that we booked for was not ready. Overall everything in this hotel is pleasant. Enjoyed a day trip to Phi Phi island. Very fun for those who love the sun and the sea.
Prijavi ovu recenziju
Imran H. Obitelji sa odraslom djecom Pakistan, 15. kolovoza 2015.
Amazing

Fantastic
10
Unforgettable wow
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlažaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotelaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotelaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - Dvorana za fitnessBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01