Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Tajland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 6109recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (6109)
Razvrstati po:
Muhammad H. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 25. svibnja 2016.
Awesome place & location !
5,3
Center of patong, good for sleep as it is away from happening places
Momoko C. Grupe Hong Kong, 24. svibnja 2016.
Pretty nice
5,7
Staff are friendly. Except online booking taxi for airport transfer wasn't working well, so we ended up using other company instead. Location is great, right across of Patong Beach. Easy access to shopping area.
Risyadinie R. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 23. svibnja 2016.
No
3,3
No
Shazana O. Poslovni putnici Malaysia, 22. svibnja 2016.
Almost perfect hotel
4,3
It will be the perfect hotel if they refurbish their hotel. The room decor is lil bit oldschool. I prefer more lighting in the room. They have Halal section for their breakfast buffet. Strategic location because it near to the beach and shops
Phaneendra K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 22. svibnja 2016.
Bit costly
5
I booked a sea view room, but actually it's a partial sea view ... Very much disappointed..Location wise the best , need to improve facilities like wifi,... No wifi working .. food varieties in the breakfast.overall felt like a bit on the costlier side for the facilities provided.
Jacqueline G. Solo putnici United States of America, 21. svibnja 2016.
Helpful tips
4,3
The hotel is steps from the beach and everything is pretty much walking distance if you're exploring Patong. If you need to travel elsewhere, expect to pay through the nose for travel. The taxi from the airport to the hotel cost 800 baht and an hour taxi ride. If you have an early flight to catch, expect no available taxis and the only people available to want to charge you about 1000 baht. Our room and the facilities were cleaned regularly. We were upgraded to a room with a window, which overlooked the neighboring alley way. It was a little unsettling.
Norkhairunnisa Z. Grupe Malaysia, 21. svibnja 2016.
will come again for sure!
6,7
nothing to hate about this hotel. all perfect.
Kuyan R. Parovi Australia, 20. svibnja 2016.
Good value for money
5,3
Great location 5 steps to the beach and a short stroll to the Main Street. Pool was gorgeous. Would recommend making sure you get a window or balcony as our room was a little stuffy but still good value.
Sarah D. Solo putnici United Kingdom, 19. svibnja 2016.
Good location & good hotel
6,7
Good location right next to the beach and walking distance to Bangla road and all the other shops and street markets etc I found the staff helpful and generally a good clean hotel. Half the gym machines didn't work tho
Scott U. Parovi Hong Kong, 17. svibnja 2016.
Very good
5,3
Very good hotel, although the band was very loud.
1 od 1 recenzija
Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PredvorjeBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlažaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotelaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Dvorana za fitnessBaan Laimai Beach Resort Phuket - Dječji klubBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotelaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08