Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Plaža Baan Laimai Beach Resort Phuket - Plaža Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba
Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 172
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 5258recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (5258)
Razvrstati po:
Carrie E. Grupe Singapore, 24. svibnja 2015.
Value-for-money vacation that leaves you refreshed

Comfort, friendly staff and great facilities
8
Dong J. Solo putnici China, 23. svibnja 2015.
very good hotel

cleaness, location, service
9,7
It is near the Patong beach which is just about 5 minutes walk. The staff are all very friendly and the conditions of the room are good except that the air conditioner is too cold. The hotel is much worth the price.
Cecilia G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. svibnja 2015.
Good location

Nice hotel and friendly staff. The location is good, around 7minutes walking distance to bangla road.
8,3
Talal A. Poslovni putnici Kuwait, 18. svibnja 2015.
Wonderful stay

location, clean , luxury
9,3
it was amazing a very wonderful stay
Michael P. Parovi United States of America, 16. svibnja 2015.
They just pump people thru.

nothing
2
Nothing special
Michael P. Solo putnici United States of America, 15. svibnja 2015.
Rude front desk manager
2
Not good. The front desk manager was extremely rude.
Marisa H. Parovi South Africa, 13. svibnja 2015.
Best value for money stay in Phuket.

Swimming pool. Friendly staff. Location
9,7
Fantastic!
Vansana S. Solo putnici Laos, 12. svibnja 2015.
Relaxing and lovely common comfortable space

Comfortable, luxury and best location
8,3
Helpful Staff, the hotel has a beautiful swimming pool and lovely common space that make guests feel relax and comfortable, the room is well decorated
Michael P. Solo putnici United States of America, 12. svibnja 2015.
Horrible manager
2
The manager at front desk was the worst at customer service that I have ever seen!
Nurul N. Poslovni putnici Malaysia, 12. svibnja 2015.
comfy

cozy
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlažaBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlažaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - Dvorana za fitnessBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pogled


AS-AGWEB-3B04