Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Tajland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 6036recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (6036)
Razvrstati po:
Emad B. Obitelji sa malom djecom Bahrain, 3. svibnja 2016.
Location and ease of access
6,7
The location is very nice ... close to big collection of restaurants and services
Prijavi ovu recenziju
Michel-Alain T. Solo putnici Switzerland, 1. svibnja 2016.
Good stay
5,3
Went with couple of friends. Location is great. Rooms are clean
Prijavi ovu recenziju
Alice T. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 29. travnja 2016.
Near beach
5,3
Just in front of Patong beach . Along the street, are many restaurant ,Thai and western type. Massage is one you must try at phuket. Big hotel ,nice design and very relax hanging around the lobby area. Everything is ok . Just that I'm a little disappointed because the counter staffs is not able to put my 2 bookings at the same building. My children have to stay at a far walking distance to the opposite front building. The walking corridor lighting is very dim and quiet.
Prijavi ovu recenziju
Nurul A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 26. travnja 2016.
Fair hotel
4
Wifi connection was bad, Breakfast menu were same everyday.
Prijavi ovu recenziju
Veronica W. Parovi Australia, 24. travnja 2016.
dirty
4,7
Our room was full of mosquitoes and the room was not clean. We have stayed here before and it was great. But not this time.
Prijavi ovu recenziju
Heow K. Grupe Malaysia, 24. travnja 2016.
Floor and staff
4,3
The wood floor will wet when your aircorn is warm, is not comfortable when walking. When check out before 12pm they will call u , and when u ready to go out (before 12pm) they come your room and open the door directly. The bath equipment is rusty
Prijavi ovu recenziju
Marc K. Parovi Australia, 22. travnja 2016.
Beach Life
6,7
Walk across to the beach. Great hotel.
Prijavi ovu recenziju
Lee Y. Parovi Malaysia, 21. travnja 2016.
Great hotel
5,3
Overall is good,but when we request for late check out,they want to charge 1 hour 500b,is too expensive.
Prijavi ovu recenziju
Adamson E. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. travnja 2016.
Nice hotel during our stay in Phuket
6,7
It is our first time in Phuket and we have no idea for a place to stay. So we just booked based on what we read in the reviews. We are not disappointed at all and we like the place and if ever we are going back to Phuket, this hotel will be my first choice. There were reviews that says noisy but what can you expect in the area that is meant for happy hour.
Prijavi ovu recenziju
Adamson E. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 21. travnja 2016.
Everything are nice
6,7
Nice location, nice facility, nice people, nice food...
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PredvorjeBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlažaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotelaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Dvorana za fitnessBaan Laimai Beach Resort Phuket - Dječji klubBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotelaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04