Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Plaža Baan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotela Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotela Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba
Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i piće Baan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i piće Baan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i piće Baan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i piće Baan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i piće
Područje Patong Broj soba: 172
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 5380recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (5380)
Razvrstati po:
Roberto D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. srpnja 2015.
Beach front good location

Cleanliness large room beach front plenty of Restuarant
9,3
Good
Saw T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 22. srpnja 2015.
good place

clean, comfort, quiet
8,7
beautiful
John L. Poslovni putnici Australia, 22. srpnja 2015.
EXCELLENT

STAFF, FACILITIES , LOCATION
10
EXCELLENT IN EVERY WAY WITH NO NEGATIVES THAT COME TO MIND
Heng F. Grupe Malaysia, 21. srpnja 2015.
So far so good. Suit for couple

Beside the beach, good environment & Comfortable.
7
Beside the beach, good environment & Comfortable.
Li H. Obitelji sa odraslom djecom China, 21. srpnja 2015.
还不错near beach wifi not good

near beach. staff are nice.clean
8,7
Near the beach special staff are great Can help to print materials for free Near a convenience store super convenient The swimming pool is perfect The clean room is great! I like it here
Hock L. Parovi Malaysia, 21. srpnja 2015.
I found web in my room. Lighting have to upgrade.

Location
5,7
Not very happy as the checking time have to pay 500b even 5 minute exceed.
Li H. Obitelji sa odraslom djecom China, 20. srpnja 2015.
离海滩很近不错总体满意

卫生很好 离海滩很近 每天都有clean room staff are nice
8
near sea beach and staff are nice.but sometimes wifi is not working.pool is perfect and room clean is nice.everything is good except wifi
Pojaman D. Obitelji sa odraslom djecom Thailand, 16. srpnja 2015.
Very good place for your holiday

Location, Pool, Staff
8,7
Overall is very good. Very good location, from the hotel to the beach is just cross the road. In the morning, you can have breakfast and see the beach. At night there is live music at the restaurant in front of the hotel, the food is good but hotel price (a bit expensive). There is a big pool with Jaguzzi which is very relax. We stayed at Deluxe room, the room was quite big and comfortable. Staff were friendly especially Thai Staff. There is a good carpark so no worry if you drive. They quite strict with the check in - out time. If you would like to check in early, you need to pay 2500 baht. We will still comeback here next time. Since it's value for money.
Peter D. Parovi Australia, 16. srpnja 2015.
A fabulous resort with everything you need

Fabulous pool. Fabulous staff. Fabulous location
10
As a return customer I cannot rate baan Lamai highly enough, the core of this hotel is the wonderful and always helpful friendly staff.. Having stayed elsewhere on the island, this place is my " go to" no other hotel gets a look in
Gholamreza F. Obitelji sa malom djecom Australia, 13. srpnja 2015.
-0

Baan Laimai Beach Resort
2,7
so bad

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlažaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotelaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotelaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - Dvorana za fitnessBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A06