Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Plaža Baan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotela Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotela Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba
Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i piće Baan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i piće Baan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i piće Baan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i piće Baan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i piće
Područje Patong Broj soba: 172
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 5394recenzija

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (5394)
Razvrstati po:
Hock J. Parovi Singapore, 1. kolovoza 2015.
Neutral

Location, Cleanliness, Comfort
6,7
The location was good, a few minutes walk to Patong Beach. Room is clean. The only bad point is that the room I'm staying in the Air Con is making a lot of noise! When the housekeeping came to check they couldn't fix the problem. They wasn't able to change my room as they are fully booked. The staff mentioned will follow up with me on the next day on switching the room but it never happen. Overall, the location is good. Other than that nothing fantastic.
Prijavi ovu recenziju
Adel A. Obitelji sa odraslom djecom Bahrain, 30. srpnja 2015.
Good location

Location,swimming pool and the stuff
8
I have Good time with my family
Prijavi ovu recenziju
David M. Solo putnici Australia, 24. srpnja 2015.
Big hotel,great pool,on the beach road

Good size room,very comfortable
8,7
Baan laimai is a big hotel in a handy spot. Pool area is great. There were very long waits for a lift so inflow happen to be on a high floor you have to wait a while to go up or down. Two lifts in the main area would be better.
Prijavi ovu recenziju
Roberto D. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. srpnja 2015.
Beach front good location

Cleanliness large room beach front plenty of Restuarant
9,3
Good
Prijavi ovu recenziju
John L. Poslovni putnici Australia, 22. srpnja 2015.
EXCELLENT

STAFF, FACILITIES , LOCATION
10
EXCELLENT IN EVERY WAY WITH NO NEGATIVES THAT COME TO MIND
Prijavi ovu recenziju
Saw T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 22. srpnja 2015.
good place

clean, comfort, quiet
8,7
beautiful
Prijavi ovu recenziju
Li H. Obitelji sa odraslom djecom China, 21. srpnja 2015.
还不错near beach wifi not good

near beach. staff are nice.clean
8,7
Near the beach special staff are great Can help to print materials for free Near a convenience store super convenient The swimming pool is perfect The clean room is great! I like it here
Prijavi ovu recenziju
Heng F. Grupe Malaysia, 21. srpnja 2015.
So far so good. Suit for couple

Beside the beach, good environment & Comfortable.
7
Beside the beach, good environment & Comfortable.
Prijavi ovu recenziju
Hock L. Parovi Malaysia, 21. srpnja 2015.
I found web in my room. Lighting have to upgrade.

Location
5,7
Not very happy as the checking time have to pay 500b even 5 minute exceed.
Prijavi ovu recenziju
Li H. Obitelji sa odraslom djecom China, 20. srpnja 2015.
离海滩很近不错总体满意

卫生很好 离海滩很近 每天都有clean room staff are nice
8
near sea beach and staff are nice.but sometimes wifi is not working.pool is perfect and room clean is nice.everything is good except wifi
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlažaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotelaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotelaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - Dvorana za fitnessBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A04