Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Tajland

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 6099recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,7
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (6099)
Razvrstati po:
Shazana O. Poslovni putnici Malaysia, 22. svibnja 2016.
Almost perfect hotel
4,3
It will be the perfect hotel if they refurbish their hotel. The room decor is lil bit oldschool. I prefer more lighting in the room. They have Halal section for their breakfast buffet. Strategic location because it near to the beach and shops
Phaneendra K. Obitelji sa malom djecom Singapore, 22. svibnja 2016.
Bit costly
5
I booked a sea view room, but actually it's a partial sea view ... Very much disappointed..Location wise the best , need to improve facilities like wifi,... No wifi working .. food varieties in the breakfast.overall felt like a bit on the costlier side for the facilities provided.
Norkhairunnisa Z. Grupe Malaysia, 21. svibnja 2016.
will come again for sure!
6,7
nothing to hate about this hotel. all perfect.
Kuyan R. Parovi Australia, 20. svibnja 2016.
Good value for money
5,3
Great location 5 steps to the beach and a short stroll to the Main Street. Pool was gorgeous. Would recommend making sure you get a window or balcony as our room was a little stuffy but still good value.
Sarah D. Solo putnici United Kingdom, 19. svibnja 2016.
Good location & good hotel
6,7
Good location right next to the beach and walking distance to Bangla road and all the other shops and street markets etc I found the staff helpful and generally a good clean hotel. Half the gym machines didn't work tho
Scott U. Parovi Hong Kong, 17. svibnja 2016.
Very good
5,3
Very good hotel, although the band was very loud.
Ban P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. svibnja 2016.
Great hotel
5,3
Is a great hotel , even price slightly expensive , but is worth it.
Ban P. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. svibnja 2016.
Great hotel to stay
5,3
Is a great hotel... Is a bit expensive but worth it..
Jiale C. Grupe Malaysia, 15. svibnja 2016.
-
5,3
-
Majid D. Parovi Pakistan, 15. svibnja 2016.
Nice location n comfortable stay
4,7
Good points.... smooth checkin, good ambiance of room, nice pool, location is perfect, breakfast was ok. Bad points... pool maintenance is very weak, rooms need improvement n maintenance. Loud music till midnight keep disturbing for early sleepers. Overall i enjoyed my stay.
1 od 1 recenzija
Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PredvorjeBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlažaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotelaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Dvorana za fitnessBaan Laimai Beach Resort Phuket - Dječji klubBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Interijer hotelaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pogled


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01