Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Baan Laimai Beach Resort

66 Thavee-Wong Road, Patong, Phuket, Tajland (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Restoran Baan Laimai Beach Resort Phuket - Plaža Baan Laimai Beach Resort Phuket - Plaža Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba
Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Bazen Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba Baan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska soba
Područje Patong Broj soba: 172
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 5256recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (5256)
Razvrstati po:
Cecilia G. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. svibnja 2015.
Good location

Nice hotel and friendly staff. The location is good, around 7minutes walking distance to bangla road.
8,3
Talal A. Poslovni putnici Kuwait, 18. svibnja 2015.
Wonderful stay

location, clean , luxury
9,3
it was amazing a very wonderful stay
Michael P. Parovi United States of America, 16. svibnja 2015.
They just pump people thru.

nothing
2
Nothing special
Marisa H. Parovi South Africa, 13. svibnja 2015.
Best value for money stay in Phuket.

Swimming pool. Friendly staff. Location
9,7
Fantastic!
Vansana S. Solo putnici Laos, 12. svibnja 2015.
Relaxing and lovely common comfortable space

Comfortable, luxury and best location
8,3
Helpful Staff, the hotel has a beautiful swimming pool and lovely common space that make guests feel relax and comfortable, the room is well decorated
Nurul N. Poslovni putnici Malaysia, 12. svibnja 2015.
comfy

cozy
8,3
Claire C. Solo putnici Australia, 11. svibnja 2015.
beautiful lobby and pool area but sub standard roo

The pool area is gorgeous. It's well maintained and the pool bar staff were great as we ordered the buckets as they were the best value.
5,7
My friend and I stayed 3 nights at this hotel. The location is pretty much as close to the beach as you can get and we were very impressed by the lobby and pool area. However that changed once we got to our room. It appeared we were put in the older wing of the hotel. It was a decent size though there was rather pungent smell of old water and the walls had condensation stains on them. First night the A/C created a pool of water right by my bed, this was corrected once we informed reception. The smell was not though. Even though the hotel ia about a 10 minute walk away from Bangla road, be prepared for the noise which persists till the early hours. We feel that baded on the room quality this hotel at best is a mediocre 3 star hotel. The pool is what gives it the current 4 star rating. Given the choice, we would not stay here again.
Michael P. Parovi United States of America, 11. svibnja 2015.
Front desk manager was horrible.

There weren't 3 things.
2
The front desk manager was horribly rude.
Yuda S. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 10. svibnja 2015.
nice hotel

good location
7,7
Jeffrey T. Solo putnici Singapore, 9. svibnja 2015.
Don't stay here if you can afford better

Location and size of room
6
Although the hotel is at a good location and the staff service just barely average, the worst thing was the room. The room felt damp and smell funny. Value for money in terms of the good stuff but don't stay here if you can afford better

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Baan Laimai Beach Resort PhuketBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlažaBaan Laimai Beach Resort Phuket - PlažaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - Gostinjska sobaBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - RestoranBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - Hrana i pićeBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - BazenBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - Dvorana za fitnessBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - PogledBaan Laimai Beach Resort Phuket - Pogled


AS-AGWEB-3C08