Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bagobo House Hotel

Governor Duterte Street, Poblacion, grad Davao , Filipini 8000

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 34recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,6
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (34)
Razvrstati po:
Arthur A. Poslovni putnici Canada, 13. siječnja 2016.
Regular

Close to business centre
6,3
Good
Prijavi ovu recenziju
Amy R. Parovi Philippines, 30. studenog 2015.
Good enough but not for long stay

Available room service, bathroom accessories
5,3
It was okay. Except for the rotational brownout which they should inform customers about. Plus they didn't put water glasses in the other room. They also don't have a safe where you could keep your private things. Some TV sets were still old and it was hard to figure out the channel list of their cable TV.
Prijavi ovu recenziju
Rene E. Grupe Philippines, 22. studenog 2015.
cheap but comfortable

Very friendly staff and very good location. Wifi is only available at the lobby/restaurant. Food is not that good.
8,7
Prijavi ovu recenziju
Maria W. Solo putnici United Kingdom, 22. rujna 2015.
I guess you get what you paid for!

staff are helpful, can't other 2.
5,7
I only stayed in the hotel coz I was stuck for somewhere to stay...unfortunately while I was there my niece died so my families accomodation are full! I only stayed there to sleep @ night really. Little insects including coackroaches are lurking around & the room smells a bit! Staffs are friendly enough though.
Prijavi ovu recenziju
Michael C. Parovi United Kingdom, 31. kolovoza 2015.
same as any other cheap hotel just a place to slee

easy to get arround clean and safe.if you want more then you pay more so take your pickit was
7
It was fine just a place to sleep that's all .just one of the Davao hotels. Take your pick .this was good value hotel clean comfortable and safe .
Prijavi ovu recenziju
Miraflor F. Solo putnici Philippines, 27. siječnja 2013.
Nice

Clean room, good location, comfortable room
8
Prijavi ovu recenziju
Miraflor F. Obitelji sa malom djecom Philippines, 26. siječnja 2013.
Nice

Clean, comfortable room, good location
8
Prijavi ovu recenziju
Miraflor F. Solo putnici Philippines, 19. siječnja 2013.
Simple and comfy

ease of accessibility to various shops, restaurants, hospitals etc
8,3
hotel staff is pretty accommodating and the room is spacious and clean..
Prijavi ovu recenziju
Miraflor F. Solo putnici Philippines, 9. studenog 2012.
Nice

Clean room, comfortable, good location
8
Prijavi ovu recenziju
Yovita A. Poslovni putnici Indonesia, 12. srpnja 2012.
Nice&pleasant hotel with reachable food areas

nice bedroom and wifi
7,3
I had stayed 3 wonderful nights in Bagobo House Hotel because this hotel is located very close to food areas so I didn't meet difficulties at all to get dishes even in long road food. I had some long road food which were so nice. I also like to stay here because It was not too far to go to public areas such people'park (nice park as well), museum and aldevinco (nice market station). Nice and warm hotel staff too and they were very helpful. The price was very reasonable for all those kind fun things. Wish to come back here again and explore more places because some place had to be passed due to limited time.
Shopping Tip: go to traditional market because the prices were cheaper
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Bagobo House Hotel grad Davao Bagobo House Hotel grad Davao  - KafićBagobo House Hotel grad Davao  - Interijer hotelaBagobo House Hotel grad Davao  - PredvorjeBagobo House Hotel grad Davao  - UlazBagobo House Hotel grad Davao  - Eksterijer hotelaBagobo House Hotel grad Davao  - KupaonicaBagobo House Hotel grad Davao  - KupaonicaBagobo House Hotel grad Davao  - Interijer hotelaBagobo House Hotel grad Davao  - KupaonicaBagobo House Hotel grad Davao  - RestoranBagobo House Hotel grad Davao  - KupaonicaBagobo House Hotel grad Davao  - Interijer hotelaBagobo House Hotel grad Davao  - Interijer hotelaBagobo House Hotel grad Davao  - Soba za sastankeBagobo House Hotel grad Davao  - Interijer hotelaBagobo House Hotel grad Davao  - Interijer hotelaBagobo House Hotel grad Davao  - Interijer hotelaBagobo House Hotel grad Davao  - Soba za sastankeBagobo House Hotel grad Davao  - PredvorjeBagobo House Hotel grad Davao  - Soba za sastankeBagobo House Hotel grad Davao  - RecepcijaBagobo House Hotel grad Davao  - Interijer hotelaBagobo House Hotel grad Davao  - RecepcijaBagobo House Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaBagobo House Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaBagobo House Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaBagobo House Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaBagobo House Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaBagobo House Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaBagobo House Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaBagobo House Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaBagobo House Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaBagobo House Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaBagobo House Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaBagobo House Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaBagobo House Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaBagobo House Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaBagobo House Hotel grad Davao  - Gostinjska sobaBagobo House Hotel grad Davao  - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08