Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bakung Sari Resort and Spa

Banjar Anyar Street, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bakung Sari Resort and Spa Bali - Bazen Bakung Sari Resort and Spa Bali - Okružje Bakung Sari Resort and Spa Bali - Sadržaji Bakung Sari Resort and Spa Bali - Gostinjska soba Bakung Sari Resort and Spa Bali - Gostinjska soba Bakung Sari Resort and Spa Bali - Gostinjska soba Bakung Sari Resort and Spa Bali - Gostinjska soba Bakung Sari Resort and Spa Bali - Gostinjska soba Bakung Sari Resort and Spa Bali - Restoran Bakung Sari Resort and Spa Bali - Restoran Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa centar Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa centar Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa centar Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa centar Bakung Sari Resort and Spa Bali - Kupaonica Bakung Sari Resort and Spa Bali - Spa centar
Bakung Sari Resort and Spa Bali - Gostinjska soba
Područje Kuta / Tuban
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 1881recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
7,7
Uslužnost osoblja:
6,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,4
Udobnost/standard sobe:
6,7
Hrana/objedi:
6,0
Sve recenzije (1881)
Razvrstati po:
Lindsay M. Parovi Australia, 10. lipnja 2015.
Great Hotel

Location Staff Value for Money
8,3
Loved it.
Hudiaratama H. Parovi Indonesia, 9. lipnja 2015.
superior room must be upgrade

superior room must be upgrade
8,7
superior room must be upgrade
Anand S. Obitelji sa malom djecom India, 3. lipnja 2015.
Its not 3 star Hotel

Location, Aircon and nothing.
6,7
There are below few points need to notice. 1. Beds are making noise even each room. I booked 2 rooms both beds are same. 2. Rooms were okay in size but cleanness not as expected. 3. Mosquitoes were there. 4. Towel issues, they chance the towels only by 4 PM. 5. Limited breakfast option. 6. Worse thing is welcome drink is there but when I was doing checkout formalities and ask for a glass of water for my toddler they ask for money.
Jewelle M. Obitelji sa malom djecom Australia, 30. svibnja 2015.
staff great location great

location staff milkshakes
8,7
Fanastic
Hudiaratama H. Parovi Indonesia, 14. svibnja 2015.
thanks thanks thanks thanks

thanks thanks thanks thanks
10
thanks thanks thanks thanks
Robert S. Parovi Australia, 13. svibnja 2015.
Some staff English good some bad

Price family hotel clean rooms
8
Very good
Alison W. Parovi Australia, 12. svibnja 2015.
The best pool

Location , pool , no smoking at breakfast and the best kcal food is next door ( Nick mat) !!
7,3
I have stayed many times before , it's quiet and in a great location with a fantastic pool and was able to watch my rugby team on the TV in my room
Terry B. Parovi Australia, 12. svibnja 2015.
Great for late arrivals.

Location, value, pool
7
This is about my 5th stay at this place. I usually arrive around 1300 and consider spending heaps on a flash hotel a waste for that particular day. As long as the place is comfy, relatively close to both the airport and to Kuta's restaurants, shops and beach (12 min walk the latter), I'm happy. As usual Bakung Sari met these wants. The inclusive breakfast is simple but adequate, food and prices for other meals in the restaurant are competitive with budget tourist restaurants out in the street and the pool is a nice and popular place to spend time.
Rachael C. Solo putnici Australia, 10. svibnja 2015.
Simple Balinese hotel - pay for what you get

Cheap in-house menu, quiet, close to awesome cheap local food
6
This hotel is as simple as pay for what you get. It didn't exceed any expectations however it wasn't bad either. Clean room, hot shower with good water pressure, simple breakfast of rice, stirfry, one meat option, fruit and eggs to order. If you are after a quiet cheap getaway- this hotel is for you. Free Wifi in the room is also a huge bonus.
Hudiaratama H. Parovi Indonesia, 9. svibnja 2015.
superior room must be renovated

superior room must be renovated
10
superior room must be renovated

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bakung Sari Resort and Spa BaliBakung Sari Resort and Spa Bali - BazenBakung Sari Resort and Spa Bali - OkružjeBakung Sari Resort and Spa Bali - SadržajiBakung Sari Resort and Spa Bali - Gostinjska sobaBakung Sari Resort and Spa Bali - Gostinjska sobaBakung Sari Resort and Spa Bali - Gostinjska sobaBakung Sari Resort and Spa Bali - Gostinjska sobaBakung Sari Resort and Spa Bali - Gostinjska sobaBakung Sari Resort and Spa Bali - RestoranBakung Sari Resort and Spa Bali - RestoranBakung Sari Resort and Spa Bali - Spa centarBakung Sari Resort and Spa Bali - Spa centarBakung Sari Resort and Spa Bali - Spa centarBakung Sari Resort and Spa Bali - Spa centarBakung Sari Resort and Spa Bali - KupaonicaBakung Sari Resort and Spa Bali - Spa centarBakung Sari Resort and Spa Bali - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B05