Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Balay da Blas Pensionne

10 Giron St., Brgy. 7-B, grad, Laoag, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Eksterijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Eksterijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotela
Balay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Recepcija Balay da Blas Pensionne Laoag - Recepcija Balay da Blas Pensionne Laoag - Vrt Balay da Blas Pensionne Laoag - Vrt Balay da Blas Pensionne Laoag - Okružje Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba
Područje grad Broj soba: 8

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 78recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (78)
Razvrstati po:
Monali M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. ožujka 2015.
The place to stay in Laoag

Simple, rustic and beautiful interiors
8,7
It was "home" after 3 long days of touring Ilocos. Keep in mind the pensionne has no elevator, no telephone and wifi in rooms (only in the reception area/ground floor). The rooms are being cleaned everyday with fresh towels, the place was convenient and has their own restaurant and they can arrange tours (Laoag, Ilocos Sur/Vigan and Pagudpud/Norte). It was a trip to remember!
Erwin O. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. veljače 2015.
Cleanliness, Staff Performance, Food

Cleanliness, Staff Performance, Food
9
It was very comfortable. I like it that the staff were very helpful and a little personal with their service. It's near the capitol and it has its very own Ilocano restaurant.
Carlo P. Parovi Australia, 31. siječnja 2015.
Neat Accommodation

hotel character
9,7
it was great, nothing to complain about.
Janette B. Grupe Philippines, 15. siječnja 2015.
Cannot recommend this hotel
2
I wonder why some reviews said nice things about this pension inn. The towels are already worn out, the bed sheets has foul odors and seemed used by the former occupants. We asked for hot water and was charged php150. Very outrageous! I will neve ever recommend this place again to my future client.
Janette B. Grupe Philippines, 15. siječnja 2015.
Non recommendable place to stay

Nothing i can think of
2
Regreat staying in this pension/inn. Cannot recommend this place
Angel J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 24. prosinca 2014.
Home away from Home

Spacious
10
A nice place to stay special the executive suit
Antonio P. Parovi Singapore, 10. prosinca 2014.
Excellent Customer Service and Nice Hotel

Customer Service, Nice Garden Ambiance, Nice Restaurant Ambiance
8,3
A very nice setting with excellent and accommodating staff providing good customer service!
Eduardo B. Solo putnici Canada, 8. prosinca 2014.
Highly Recommended!

The front desk and restaurant staff and housekeeping
9,7
Very pleasant, relaxing, and enjoyable as I was ably and consistently "served and assisted" by Anna and Ronnell of Front Desk, Lady May and Maris from Saramsan Restaurant, Aryan and Erma and Nomer from housekeeping. Etc. everyone is so pleasant and friendly and helpful at Balay de BLAS!
Felipe A. Solo putnici Philippines, 2. prosinca 2014.
spacious junior suite room and good service

spacious junior suite room, good service, and good location
8
Rustan R. Parovi Philippines, 9. studenog 2014.
Nice

Spacious room and clean room, accessible location, complete room amenities
8,3
The room is very spacious. It has reception area and kitchen area. The room is separate and large for 3 person. There's a power interruption during our stay but the staff provided an emergency light beforehand. However, we didn't enjoy the aircon, the lcd tv, the heater and the personal ref we have in our room. :(

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Balay da Blas Pensionne LaoagBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Eksterijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Eksterijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - RecepcijaBalay da Blas Pensionne Laoag - RecepcijaBalay da Blas Pensionne Laoag - VrtBalay da Blas Pensionne Laoag - VrtBalay da Blas Pensionne Laoag - OkružjeBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3B03