Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Balay da Blas Pensionne

10 Giron St., Brgy. 7-B, Laoag, Laoag, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Eksterijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Eksterijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotela
Balay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Recepcija Balay da Blas Pensionne Laoag - Recepcija Balay da Blas Pensionne Laoag - Vrt Balay da Blas Pensionne Laoag - Vrt Balay da Blas Pensionne Laoag - Okružje
Mjesto: Laoag Broj soba: 8
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,4

od 51recenzija

Vrijednost za novac:
8,7
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,5
Udobnost/standard sobe:
8,5
Hrana/objedi:
7,8
Sve recenzije (51)
Davis T. Grupe Philippines, 12. travnja 2014.
Awesomely fun stay and budget friendly

Cleanliness, customer service, comfort
10
Everything is great except from little parking space. Anyway, we will definitely book again the next time.
Clair A. Parovi Philippines, 19. ožujka 2014.
Saramsam was AWESOME

SARAMSAM, ROOMS and STAFF
7,7
room was spacious beds and pillows are uncomfortable though wifi OK restaurant, called SARAMSAM was superb! felt like i travelled back in time! staff was corteous. OVERALL - stay was nice just replace the beddings and pillows.
Matthias H. Grupe Germany, 21. veljače 2014.
Great place

Great restaurant, spacious rooms
9,3
Gracelyn J. Grupe United States of America, 7. siječnja 2014.
Great

Spacious and quaint
9,7
Awesome! Very warm people and nice rooms Need to improve the portions of food in the restaurant.
Kathryne R. Parovi Philippines, 3. siječnja 2014.
It was a worthwhile experience!

best 3 things: affordable, clean, and has the best restaurant in the city - the Saramsam Ilocano Restaurant.
9,3
We stayed for only one night because we needed to visit the other nearby towns and city. It was a good choice for me because I like antiques and ancient ambiance which this hotel has to offer. It may not be a 5-star hotel but it is clean, comfy and affordable.
Kirby G. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 31. prosinca 2013.
very comforatable and peaceful

accessiblity , staff and owner friendly , big rooms
6
it was good . i slept well. my kids and i found the place very relaxing. dining in the garden with romantic songs.
Winfried F. Parovi Germany, 19. prosinca 2013.
--

--
6
--------------------------------------------------------------- ---------------------------------------------
Jane K. Parovi Brunei Darussalam, 9. prosinca 2013.
Pleasant

Good service by the staff attending to our need even in our travel to Pagdupuf
4,3
Was good although was woken up by the crowing of ccokrels.
Vicente P. Solo putnici Philippines, 6. prosinca 2013.
wonderful

hotel's Saramsam resto offered good food, central location, relaxing atmosphere
8
Comfortable, with warm reception from staff. Place is clean and near public transportation. Has homey atmosphere, like going home to your grandma's house.
Ildefonso J. Grupe Philippines, 19. listopada 2013.
Great location in the city center

The friendly staff, the large and comfortable room, good value for money
8,3

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Balay da Blas Pensionne LaoagBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Eksterijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Eksterijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - RecepcijaBalay da Blas Pensionne Laoag - RecepcijaBalay da Blas Pensionne Laoag - VrtBalay da Blas Pensionne Laoag - VrtBalay da Blas Pensionne Laoag - Okružje


AS-AGWEB-3A07