Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Balay da Blas Pensionne

10 Giron St., Brgy. 7-B, grad, Laoag, Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Eksterijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Eksterijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotela
Balay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotela Balay da Blas Pensionne Laoag - Recepcija Balay da Blas Pensionne Laoag - Recepcija Balay da Blas Pensionne Laoag - Vrt Balay da Blas Pensionne Laoag - Vrt Balay da Blas Pensionne Laoag - Okružje Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba Balay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba
Područje grad Broj soba: 8

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,3

od 83recenzija

Vrijednost za novac:
8,6
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
8,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
7,7
Sve recenzije (83)
Razvrstati po:
Aileen M. Parovi Philippines, 10. kolovoza 2015.
home away from home

clean room, friendly staff, the ambience
7,3
Very relaxing. We didnt know theyll fix the room everyday but we were so happy that they did. We were so tired during the rehearsals, the wedding and the tour and the thing we wanted was to come home to nice bed. we didnt have to tell them.. they just did it. i think they changed the linens and towels everyday too. we were greeted with smiles during our stay. the staff were friendly and accommodating. the last night we got sick and my bf requested some hot water and was asking where to buy meds. to make it short... the staff bought the meds and even handed us the receipt. ambience - we really felt that the place did a good job preserving the ilocano heritage.
Prijavi ovu recenziju
Stephan Z. Parovi Germany, 30. srpnja 2015.
Hospitality with charm and commitment

Size of room, decor and staff
9
We felt welcome and taken care of. All staff were friendly and competent. Food was delightful. The hotel is a compendium of local heritage and antiques. Best place in Laoag!
Prijavi ovu recenziju
Emma P. Parovi Australia, 17. srpnja 2015.
Out of way, Hard to Find

Service, Spacious room, sorry only 2
7,7
My partner and I had a hard time looking for this hotel. There is no parking facility. Street parking available though. No breakfast included. Wifi only available in the reception area. No daily supply of free bottle of water. Staffs are good though.
Prijavi ovu recenziju
Earlene V. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 19. lipnja 2015.
Lots of mosquitoes in the room.

staff were friendly and accommodating
7,3
So so.
Prijavi ovu recenziju
Rebecca D. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 4. lipnja 2015.
R.N. from Sarasota Fl.

Clean room. good breakfast, knowledgable staff
7,3
I stayed for 3 nights in junor suite with my 2 nieces.The room was spacious enough for the 3 of us, but the air conditioner is not good enough to cool the whole room even with the electric fan on.They might want to change to a bigger unit of air conditioner to make the room a bit comfortable .The refrigerator was a nice touch but inside was filled with the hotel's drinks that it is annoying.The shower has warm water but not enough pressure. The place is convenient because it is just a tricycle ride to every where.Good stay
Prijavi ovu recenziju
Monali M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 19. ožujka 2015.
The place to stay in Laoag

Simple, rustic and beautiful interiors
8,7
It was "home" after 3 long days of touring Ilocos. Keep in mind the pensionne has no elevator, no telephone and wifi in rooms (only in the reception area/ground floor). The rooms are being cleaned everyday with fresh towels, the place was convenient and has their own restaurant and they can arrange tours (Laoag, Ilocos Sur/Vigan and Pagudpud/Norte). It was a trip to remember!
Prijavi ovu recenziju
Erwin O. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 23. veljače 2015.
Cleanliness, Staff Performance, Food

Cleanliness, Staff Performance, Food
9
It was very comfortable. I like it that the staff were very helpful and a little personal with their service. It's near the capitol and it has its very own Ilocano restaurant.
Prijavi ovu recenziju
Carlo P. Parovi Australia, 31. siječnja 2015.
Neat Accommodation

hotel character
9,7
it was great, nothing to complain about.
Prijavi ovu recenziju
Janette B. Grupe Philippines, 15. siječnja 2015.
Non recommendable place to stay

Nothing i can think of
2
Regreat staying in this pension/inn. Cannot recommend this place
Prijavi ovu recenziju
Angel J. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 24. prosinca 2014.
Home away from Home

Spacious
10
A nice place to stay special the executive suit
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Balay da Blas Pensionne LaoagBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Eksterijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Eksterijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - Interijer hotelaBalay da Blas Pensionne Laoag - RecepcijaBalay da Blas Pensionne Laoag - RecepcijaBalay da Blas Pensionne Laoag - VrtBalay da Blas Pensionne Laoag - VrtBalay da Blas Pensionne Laoag - OkružjeBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska sobaBalay da Blas Pensionne Laoag - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A03