ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bali Lovina Beach Cottages

Lovina Beach - Kaliasem Singaraja, Lovina plaža, Bali, Indonezija 81151 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bali Lovina Beach Cottages Bali - Balkon/terasa Bali Lovina Beach Cottages Bali - Interijer hotela Bali Lovina Beach Cottages Bali - Gostinjska soba Bali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotela Bali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotela Bali Lovina Beach Cottages Bali - Interijer hotela Bali Lovina Beach Cottages Bali - Predvorje Bali Lovina Beach Cottages Bali - Bazen Bali Lovina Beach Cottages Bali - Interijer hotela Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt Bali Lovina Beach Cottages Bali - Okružje Bali Lovina Beach Cottages Bali - Restoran Bali Lovina Beach Cottages Bali - Restoran
Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt Bali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotela Bali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotela Bali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotela Bali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotela Bali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotela Bali Lovina Beach Cottages Bali - Gostinjska soba Bali Lovina Beach Cottages Bali - Gostinjska soba Bali Lovina Beach Cottages Bali - Kupaonica
Područje Lovina plaža Broj soba: 32
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 358recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,1
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (358)
Razvrstati po:
Marc S. Parovi France, 28. rujna 2014.
it stinsk ! chemical smelling in bathroom .

access to a white beach, not too far from center, beautifull sunset
4,7
hotel decreasing, staff always friendly. bathroom with horrible smell. we tell staff but nothing done. one night enough. beach sellers catch you till u go out the hotel. close to lovina center. we do not recommand this hotel but we recommand the warung aria on the main street at 10' walk with local people.
Marini S. Grupe Indonesia, 21. rujna 2014.
Will stay again

Very friendly staff, chief even the owner; best location; comfort room
9,3
We booked with extra bed, and when we arrived everything already prepared and done. The staff was very friendly, the chief also make some joke for us. When we have breakfast, the owner come to our table and make some greeting and asking our story about our trip. Everyone are nice. The room was clean, comfortable, the balcony was beautiful, and we can go to the beach directly behind the hotel. Minimarket just about 2 minutes besides the hotel. The food just enough, its not what "all you can eat" but u have to choose there are fried noodle, fried rice or toast. The disappointing part was about the bathroom. The toilet doesn't work well. The shower also doesn't work well.
Heng C. Grupe Malaysia, 18. rujna 2014.
magnificent view

Best three things are view, pool & friendly staff (manager)
7,3
stay overall is good. hotel room abit worned down / old, but still can used. clean & comfort still. Like the ocean view & friendly staff here (with present of their Manager) for USD32/night/room, it's very good value hotel.
Julie R. Parovi Australia, 25. kolovoza 2014.
Room in a tropical garden

Very friendly staff, colourful garden & location on Lovina beach
10
An excellent place for us to, over our 2 week stay, get to know the staff & get friendly with the local cats. We spent much time sitting on our front porch, enjoying the cats, the garden, talking to passing people - both guests & staff, & entertaining our local Balinese friends. The Bali Lovina (as it is locally known)is a friendly, laid-back place that none-the-less, meets your needs. We enjoyed a great stay & will definitely stay here again.
Julie R. Parovi Australia, 25. kolovoza 2014.
Relaxing in a tropical garden

the staff being friendly, helpful & flexible; the great location in a garden by the beach; the ability for our local friends to come into the hotel as we wished
10
Excellent - we will certainly stay here again.
Suchandra H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. kolovoza 2014.
lovina beach

the location in in lovina beach with direct accses
4
depend with the price this hotel have a very standard services.
Sucipto A. Parovi Indonesia, 29. srpnja 2014.
Quiet Hotel Close to Beach

Close to Beach, Quiet and Clean
8
Gan W. Grupe Malaysia, 26. srpnja 2014.
dolphin watching

dolphin, seaside, quiet environment
7,3
near to seaside for walk & sun view & also watching dolphin.
Johan V. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 21. srpnja 2014.
Nice and peacefull location

location, price, access.
9
Gan W. Grupe Malaysia, 7. lipnja 2014.
Nice

Near place to visit
6
Near place to visit & near yo the ocean for sightseeing

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bali Lovina Beach Cottages BaliBali Lovina Beach Cottages Bali - Balkon/terasaBali Lovina Beach Cottages Bali - Interijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Gostinjska sobaBali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Interijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - PredvorjeBali Lovina Beach Cottages Bali - BazenBali Lovina Beach Cottages Bali - Interijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - OkružjeBali Lovina Beach Cottages Bali - RestoranBali Lovina Beach Cottages Bali - RestoranBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Gostinjska sobaBali Lovina Beach Cottages Bali - Gostinjska sobaBali Lovina Beach Cottages Bali - KupaonicaBali Lovina Beach Cottages Bali - BazenBali Lovina Beach Cottages Bali - BazenBali Lovina Beach Cottages Bali - BazenBali Lovina Beach Cottages Bali - KupaonicaBali Lovina Beach Cottages Bali - RecepcijaBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - KupaonicaBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - KupaonicaBali Lovina Beach Cottages Bali - OkružjeBali Lovina Beach Cottages Bali - Interijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Interijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Interijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Interijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Interijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Interijer hotela


AS-AGWEB-3C04