ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bali Lovina Beach Cottages

Lovina Beach - Kaliasem Singaraja, Lovina plaža, Bali, Indonezija 81151 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bali Lovina Beach Cottages Bali - Balkon/terasa Bali Lovina Beach Cottages Bali - Gostinjska soba Bali Lovina Beach Cottages Bali - Gostinjska soba Bali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotela Bali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotela Bali Lovina Beach Cottages Bali - Interijer hotela Bali Lovina Beach Cottages Bali - Predvorje Bali Lovina Beach Cottages Bali - Predvorje Bali Lovina Beach Cottages Bali - Restoran Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt
Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt Bali Lovina Beach Cottages Bali - Okružje Bali Lovina Beach Cottages Bali - Restoran Bali Lovina Beach Cottages Bali - Restoran Bali Lovina Beach Cottages Bali - Restoran Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt Bali Lovina Beach Cottages Bali - Vrt Bali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotela Bali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotela Bali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotela
Područje Lovina plaža Broj soba: 32
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,8

od 349recenzija

Vrijednost za novac:
6,8
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
6,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,1
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,1
Sve recenzije (349)
Razvrstati po:
Julie R. Parovi Australia, 25. kolovoza 2014.
Room in a tropical garden

Very friendly staff, colourful garden & location on Lovina beach
10
An excellent place for us to, over our 2 week stay, get to know the staff & get friendly with the local cats. We spent much time sitting on our front porch, enjoying the cats, the garden, talking to passing people - both guests & staff, & entertaining our local Balinese friends. The Bali Lovina (as it is locally known)is a friendly, laid-back place that none-the-less, meets your needs. We enjoyed a great stay & will definitely stay here again.
Julie R. Parovi Australia, 25. kolovoza 2014.
Relaxing in a tropical garden

the staff being friendly, helpful & flexible; the great location in a garden by the beach; the ability for our local friends to come into the hotel as we wished
10
Excellent - we will certainly stay here again.
Suchandra H. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 5. kolovoza 2014.
lovina beach

the location in in lovina beach with direct accses
4
depend with the price this hotel have a very standard services.
Sucipto A. Parovi Indonesia, 29. srpnja 2014.
Quiet Hotel Close to Beach

Close to Beach, Quiet and Clean
8
Gan W. Grupe Malaysia, 26. srpnja 2014.
dolphin watching

dolphin, seaside, quiet environment
7,3
near to seaside for walk & sun view & also watching dolphin.
Johan V. Obitelji sa odraslom djecom Australia, 21. srpnja 2014.
Nice and peacefull location

location, price, access.
9
Gan W. Grupe Malaysia, 7. lipnja 2014.
Nice

Near place to visit
6
Near place to visit & near yo the ocean for sightseeing
Chan S. Parovi Malaysia, 7. travnja 2014.
Simple stay

Easy for traveller who go for dophin trip.
5,3
Hotel arrange go dolphin tour. Departure place just behind the hotel. Just walk a few minutes can reached the beach and some stall selling souvenir. Simple breakfast with a few choice, but is delicious for the food.
Nur I. Parovi Malaysia, 27. ožujka 2014.
Friendly staff

close to beach
8,3
great
Merddy Y. Parovi Indonesia, 25. ožujka 2014.
the nearest place to the key places in Lovina

first, don't expect to much about the cottage, it needs a minor renovation. But this place is the nearest one to the best restaurant in Lovina, also to the beach or to see the dolphines and the corals
5,3
Average. The good things, I enjoy the dolphin and coral show because the hotel crews help us to provide the facility.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bali Lovina Beach Cottages BaliBali Lovina Beach Cottages Bali - Balkon/terasaBali Lovina Beach Cottages Bali - Gostinjska sobaBali Lovina Beach Cottages Bali - Gostinjska sobaBali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Interijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - PredvorjeBali Lovina Beach Cottages Bali - PredvorjeBali Lovina Beach Cottages Bali - RestoranBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - OkružjeBali Lovina Beach Cottages Bali - RestoranBali Lovina Beach Cottages Bali - RestoranBali Lovina Beach Cottages Bali - RestoranBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - Gostinjska sobaBali Lovina Beach Cottages Bali - Gostinjska sobaBali Lovina Beach Cottages Bali - KupaonicaBali Lovina Beach Cottages Bali - KupaonicaBali Lovina Beach Cottages Bali - BazenBali Lovina Beach Cottages Bali - SadržajiBali Lovina Beach Cottages Bali - BazenBali Lovina Beach Cottages Bali - KupaonicaBali Lovina Beach Cottages Bali - RecepcijaBali Lovina Beach Cottages Bali - Eksterijer hotelaBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - KupaonicaBali Lovina Beach Cottages Bali - VrtBali Lovina Beach Cottages Bali - Balkon/terasaBali Lovina Beach Cottages Bali - KupaonicaBali Lovina Beach Cottages Bali - Okružje


AS-AGWEB-3A07