Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Balicasag Island Dive Resort

Balicasag Island, otok Balicasag , otok Panglao , Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Interijer hotela Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Soba za sastanke Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Restoran Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Restoran Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Bazen Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Plaža Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Plaža Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Plaža Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Okružje Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Bazen
Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Plaža Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Okružje Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Ulaz Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Okružje Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Ulaz Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Bazen
Područje otok Balicasag Broj soba: 20

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 305recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,5
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (305)
Razvrstati po:
Sang W. Solo putnici South Korea, 5. kolovoza 2015.
good
9
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Zeina O. Grupe Morocco, 1. kolovoza 2015.
Do not go there not worth the money, horrible food

the location for the snorkeling
3,3
The rooms are clean and comfortable, but the resort is not well maintained, the staff is useless, and the restaurant is a joke, the food we ordered was disgusting ! DO NOT GO THERE
Prijavi ovu recenziju
Renee L. Obitelji sa malom djecom United States of America, 16. srpnja 2015.
Nice place, basic accomodations

The marine preserve right outside of the rooms. My 5 year old got to enjoy snorkeling for the first time. The pool was also pleasant. The overall atmosphere was friendly.
7,3
We had a lovely time. The staff was helpful and friendly. The snorkeling was really amazing with the drop off so close to the shore. The rooms could use an update, but were clean. I would definitely return in the future.
Prijavi ovu recenziju
Tsz W. Solo putnici Hong Kong, 3. srpnja 2015.
Bad services

Balicasag Island Dive Resort
2
Prijavi ovu recenziju
Ryosuke K. Solo putnici Japan, 14. lipnja 2015.
Best snorkelling is guaranteed

Good beach, Clean garden, Quietness
7,3
I stayed in deluxe room where is available of satellite TV and fridge.The facility is good. Quiet aircon is good to keep the bed room cool and dry. But sea breeze at beach is more comfortable. Bath room is too small. Meals should be improved. I am happy to get fresh fruit juice or shake anytime.
Prijavi ovu recenziju
Romulo P. Parovi Philippines, 22. svibnja 2015.
diving in balicasag

Quiet , peaceful, nice staff
8,3
It was a great experience so peaceful and quiet and breathtaking views underwater, the staff were kind the rooms are ok ill definitely recommend this for all types of tourist
Prijavi ovu recenziju
Lynn M. Parovi Canada, 17. svibnja 2015.
Excellent snorkeling right out front of hotel

Excellent snorkeling, basic but comfortable room
7
the accommodation was better than I expected from my reading. It was basic accommodation but nothing wrong. We went to snorkel and that part was excellent.
Prijavi ovu recenziju
Ahmed A. Solo putnici Kuwait, 16. travnja 2015.
Great stay, relaxing, quite, clean

Divers best location, clean, nice staff
8
It was a pleasent stay for diving, snorkling, beach, relaxing
Prijavi ovu recenziju
Vai S. Parovi Hong Kong, 8. travnja 2015.
the only resort in Balicasag

View, House, Feeling
9
this is the only resort in Balicasag, but the price is reasonable and not too expensive for visitors, the meal is good and not that bad as other comments before, maybe they changed the chef? hahah the view outside of the resort is excellent, the marine sanctuary is only about 50 feet outside of the resort, you can swim to there by yourselves, but the only thing is the bed seems too soft with us, and with the noisy air con, the night is not that hot as the daytime, i think is there is a fan instead of the air con is enough for it, and it can save the energy too.
Prijavi ovu recenziju
Florin S. Parovi Romania, 4. travnja 2015.
Quiet silence relaxing

Quiet silence relaxing
6,3
It was nice but the stil have to improve in put tv in all the rooms to provide double bed in all the rooms to provide internet in all the rooms and to chenge the bed sheets and towels every day
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Balicasag Island Dive Resort otok Panglao Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Interijer hotelaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Soba za sastankeBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - RestoranBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - RestoranBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - BazenBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - PlažaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - PlažaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - PlažaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - OkružjeBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - BazenBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - PlažaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - OkružjeBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - UlazBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - OkružjeBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - UlazBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Bazen


AS-AGWEB-3C03