Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Balicasag Island Dive Resort

Balicasag Island, otok Balicasag , otok Panglao , Filipini (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Interijer hotela Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Gostinjska soba Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Soba za sastanke Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Restoran Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Restoran Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Bazen Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Plaža Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Plaža Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Plaža Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Okružje Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Bazen
Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Plaža Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotela Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Okružje Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Ulaz Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Okružje Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Ulaz Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Bazen
Područje otok Balicasag Broj soba: 20

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,7

od 326recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,5
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
7,0
Sve recenzije (326)
Razvrstati po:
Paul B. Grupe United Kingdom, 2. veljače 2016.
Great stay

Snorkelling was amazinG. Swimming with turtle. Staff were great
9
Very chilled. Hotel was basic but fun. Snorkelling was amazing. Giant clams. Swimming with turtle. When you arrive pay a guide to show you the best stops. Food at the hotel was good for meat/ fish eaters. Not much fur veggies but the hotel staff are great,
Prijavi ovu recenziju
Ayiss M. Parovi Australia, 4. siječnja 2016.
Amazing Reef On Your Doorstep!

Fantastic location, Friendly staff, Affordable
9,3
Prijavi ovu recenziju
Delphine B. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 29. prosinca 2015.
Very nice stay/ wonderful dive

Diving spot - quiet -peacefulness
8
Very nice 4 nights stay. Nice diving staff . Wonderful Turtles
Prijavi ovu recenziju
Sami D. Parovi Belgium, 25. prosinca 2015.
Bad experience!!

Beautiful island, really good snorkeling but worst management and kitchen ever!
3,7
The manager was really unkind to us, and in this hotel we had to pay extra for every single thing. Told us to not go to not the village because people are "dangerous" there. But people on the island are sooo nice! We decided to stay an extra night(but hotel was fullbooked) so we stayed in a really nice homestay and the manager got really mad and didnt let us keep our hired snorkelling material (although we hired it for 24h) as we are not staying in his hotel.first he said its ok and 1 min after he sent his ARMED guard to take his material back!! If u go to this beautiful island just go to village and there are plenty of cheap and really nice rooms to rent! For the rest it was the best snorkelling in the filipinnes!
Prijavi ovu recenziju
Kang D. Parovi South Korea, 6. prosinca 2015.
expensive resort compared to the service.

They has a fantastic sea.
4,7
Balicasag Island Dive Resort's room's price was similar to the price of a luxury resort in panglao island, but they offered bad service. I had to pay extra charge for everything. They provided small water only when check-in, so I had to buy the water of high prices and they demanded the Wi-Fi fees. I also had to pay for renting life vest and snorkel. No hot water, Water pressure was poor, Too old bed, Dark lighting (I couldn't read a book in the room), Expensive foods compared to the amount etc... Just recommand to your enemies. The one thing, local people were kind and friendly.
Prijavi ovu recenziju
Guenter H. Parovi Germany, 11. studenog 2015.
great place

Diving, Island, Stuff
8,3
Prijavi ovu recenziju
Sang W. Solo putnici South Korea, 5. kolovoza 2015.
good
9
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Zeina O. Grupe Morocco, 1. kolovoza 2015.
Do not go there not worth the money, horrible food

the location for the snorkeling
3,3
The rooms are clean and comfortable, but the resort is not well maintained, the staff is useless, and the restaurant is a joke, the food we ordered was disgusting ! DO NOT GO THERE
Prijavi ovu recenziju
Renee L. Obitelji sa malom djecom United States of America, 16. srpnja 2015.
Nice place, basic accomodations

The marine preserve right outside of the rooms. My 5 year old got to enjoy snorkeling for the first time. The pool was also pleasant. The overall atmosphere was friendly.
7,3
We had a lovely time. The staff was helpful and friendly. The snorkeling was really amazing with the drop off so close to the shore. The rooms could use an update, but were clean. I would definitely return in the future.
Prijavi ovu recenziju
Tsz W. Solo putnici Hong Kong, 3. srpnja 2015.
Bad services

Balicasag Island Dive Resort
2
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Balicasag Island Dive Resort otok Panglao Balicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Interijer hotelaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Gostinjska sobaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Soba za sastankeBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - RestoranBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - RestoranBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - BazenBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - PlažaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - PlažaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - PlažaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - OkružjeBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - BazenBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - PlažaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Eksterijer hotelaBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - OkružjeBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - UlazBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - OkružjeBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - UlazBalicasag Island Dive Resort otok Panglao  - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08