Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Balisandy Resorts

Jalan Raya Pantai Kuta, Poppies Lane 2, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 83061 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Balisandy Resorts Bali - Bazen Balisandy Resorts Bali - Bazen Balisandy Resorts Bali - Gostinjska soba Balisandy Resorts Bali - Gostinjska soba Balisandy Resorts Bali - Gostinjska soba Balisandy Resorts Bali - Gostinjska soba Balisandy Resorts Bali - Gostinjska soba Balisandy Resorts Bali - Gostinjska soba Balisandy Resorts Bali - Gostinjska soba Balisandy Resorts Bali - Gostinjska soba Balisandy Resorts Bali - Gostinjska soba Balisandy Resorts Bali - Gostinjska soba Balisandy Resorts Bali - Gostinjska soba Balisandy Resorts Bali - Gostinjska soba Balisandy Resorts Bali - Gostinjska soba Balisandy Resorts Bali - Balkon/terasa
Balisandy Resorts Bali - Balkon/terasa Balisandy Resorts Bali - Balkon/terasa Balisandy Resorts Bali - Pogled Balisandy Resorts Bali - Pogled Balisandy Resorts Bali - Ulaz Balisandy Resorts Bali - Predvorje Balisandy Resorts Bali - Predvorje Balisandy Resorts Bali - Predvorje Balisandy Resorts Bali - Sadržaji Balisandy Resorts Bali - Sadržaji Balisandy Resorts Bali - Restoran Balisandy Resorts Bali - Restoran
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 55

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,5

od 623recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
7,5
Uslužnost osoblja:
6,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,0
Udobnost/standard sobe:
6,0
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (623)
Razvrstati po:
Rais P. Grupe Singapore, 16. lipnja 2015.
Fun

Location Foods Value for money
8,7
It was awesome! This is my 2nd time staying there everytime i went to Bali! Will definately stay there again when i go Bali!
Dennis O. Grupe Australia, 10. lipnja 2015.
We love it!

Location, staff and pool bar
9
Great!!
Muthukumar T. Obitelji sa malom djecom India, 2. lipnja 2015.
Located at a convenient location

Convenient location, swimming pool, break fast
7
The hotel is located in the town, 10-15 min walk-able distance from the beach. Over all this hotel is OK for money, but cleanliness was one of the problems (especially toilet, AC). They have 3 floors, and believe me there are no lifts. With the travel luggage, you got to use stair case with no help from staff members. Breakfast was good.
Jayne W. Parovi Australia, 1. lipnja 2015.
Great location but can't say anything great about

Checking out
4,3
Most uncomfortable bed in the world, dirty room and noisy staff.
Laura T. Parovi Australia, 31. svibnja 2015.
excellent location, amazing staff :)

amazing staff
8,3
Our stay was quite nice. The hotel grounds were simple but nice, the pool bar wad great and the staff were absolutely lovely. The beds weren't very comfortable and the bathrooms were pretty average but overall we had a nice stay. For what we paid it was a great deal :)
Marissa B. Grupe Australia, 30. svibnja 2015.
close to everything

location, location location
8
stay was good.
Eric L. Solo putnici Australia, 30. svibnja 2015.
Value for money

The hotel is in a great location. Great service.
7,3
The resort is very run down and tired. I paid for an upgraded room and found that there wasn't fridge in the room as other rooms had. The shower was just ok. On a positive note, the area is quiet and the service is good. All in all I believe that Balisandy is reasonable value for money. I have stayed there before and will stay there again in the. near future.
Amanda W. Parovi Australia, 25. svibnja 2015.
Great value for money

Price Location Facilities
7
Very enjoyable We will be staying again
Tanya P. Obitelji sa malom djecom Australia, 21. svibnja 2015.
Great location

Location, location, location.
7
Steven L. Solo putnici Australia, 15. svibnja 2015.
My 2nd time around

Location, pool and no kids.
7,7
This is my second time at this hotel and I'm sick and tired of the poor comments made about the hotel. You need to remember they this is a budget hotel and you get what you pay for, so if you are born with a silver spoon. DONT STAY HERE, which would make me happy givng more accommodation options for those that want to stay. It's a great hotel on a budget, perfect location and has all the basics.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Balisandy Resorts BaliBalisandy Resorts Bali - BazenBalisandy Resorts Bali - BazenBalisandy Resorts Bali - Gostinjska sobaBalisandy Resorts Bali - Gostinjska sobaBalisandy Resorts Bali - Gostinjska sobaBalisandy Resorts Bali - Gostinjska sobaBalisandy Resorts Bali - Gostinjska sobaBalisandy Resorts Bali - Gostinjska sobaBalisandy Resorts Bali - Gostinjska sobaBalisandy Resorts Bali - Gostinjska sobaBalisandy Resorts Bali - Gostinjska sobaBalisandy Resorts Bali - Gostinjska sobaBalisandy Resorts Bali - Gostinjska sobaBalisandy Resorts Bali - Gostinjska sobaBalisandy Resorts Bali - Gostinjska sobaBalisandy Resorts Bali - Balkon/terasaBalisandy Resorts Bali - Balkon/terasaBalisandy Resorts Bali - Balkon/terasaBalisandy Resorts Bali - PogledBalisandy Resorts Bali - PogledBalisandy Resorts Bali - UlazBalisandy Resorts Bali - PredvorjeBalisandy Resorts Bali - PredvorjeBalisandy Resorts Bali - PredvorjeBalisandy Resorts Bali - SadržajiBalisandy Resorts Bali - SadržajiBalisandy Resorts Bali - RestoranBalisandy Resorts Bali - RestoranBalisandy Resorts Bali - RestoranBalisandy Resorts Bali - RestoranBalisandy Resorts Bali - RestoranBalisandy Resorts Bali - Restoran


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C01