ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bamboo House Phuket Hotel

492/1 Patak Road, Muang, Karon, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i piće Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i piće Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i piće Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotela Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotela Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i piće Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i piće Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Bazen Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba
Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Kupaonica Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Balkon/terasa Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba
Područje Karon Broj soba: 49
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 302recenzija

Vrijednost za novac:
8,9
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,9
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (302)
Razvrstati po:
Michael M. Parovi Australia, 10. lipnja 2014.
Fantastic hotel

Room, facilities & staff excellent
8
I don't normally stay at 3 star hotels but I would not hesitate to stay at Bamboo House again. The hotel appearance, the swimming pool, the room & staff could not be faulted.
Gang L. Obitelji sa malom djecom China, 8. lipnja 2014.
Very convenience

Staff ,location , expense
7
Have lots of restaurant beside this hotel ,it's very convenience , and the beach is not far from the hotel.
Mark R. Grupe United Kingdom, 18. svibnja 2014.
Very comfortable

Staff, bed and shower
9,3
Very good hotel and professionally run, though check in was very slow, everything else was perfect
Deborah K. Solo putnici United States of America, 16. travnja 2014.
A great little hotel at a small price

Pool, bar, staff
9,7
This is a great little hotel. The adjoining pool, neon bar and modern restaurant add a luxurious atmosphere. Not far from Karon Beach, the free breakfast is very good. The only fault is not having an elevator ( ask for a lower floor!) The 5th floor walk up was a little hard for this 60-year old. That said, the staff more than made up for it by volunteering to move my scooter every morning, as well as holding my luggage while I was scuba diving. They later moved me to a lower floor when a room opened up. A great hotel for a small price.
Olga O. Obitelji sa odraslom djecom Russia, 12. travnja 2014.
Wonderful hotel but too far from the Beach

Friendly staff, Good design
8,7
I would definately recommend this hotel
Quek W. Parovi Malaysia, 2. travnja 2014.
comfortable, clean hotel

clean, convenient and centrally located.
8
Anette R. Parovi Sweden, 12. veljače 2014.
Nice room with soft beds,

Close to the beach, nice room, soft bed
7,3
The room and bed was great and also the Wifi ,but the staff was not so friendly and the picture on the hotel is nicer than in the reality
Xiaxia Z. Parovi China, 30. studenog 2013.
very good

breakfast clean silent
9,7
very comfortable ,the front desk is very warm,and the breakfast is delicious
Brendan C. Parovi United States of America, 12. listopada 2013.
Good location great service

Friendly staff, good room, good location
9,3
Enjoyed our stay was close to the beach. Hotel restaurant was good but the restaurants surrounding the hotel were not that good.
Yu M. Grupe Malaysia, 27. rujna 2013.
nice services

television with mac online system, comfortable bed, f&f of the room
7,3
it is quiet near to the karon beach, near by many shoplot, convenience transportation friendly staff.. but the breakfast not variety..

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bamboo House Phuket Hotel PhuketBamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i pićeBamboo House Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i pićeBamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i pićeBamboo House Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i pićeBamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i pićeBamboo House Phuket Hotel Phuket - BazenBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - KupaonicaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Balkon/terasaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - RecepcijaBamboo House Phuket Hotel Phuket - RecepcijaBamboo House Phuket Hotel Phuket - PredvorjeBamboo House Phuket Hotel Phuket - PredvorjeBamboo House Phuket Hotel Phuket - PredvorjeBamboo House Phuket Hotel Phuket - RestoranBamboo House Phuket Hotel Phuket - RestoranBamboo House Phuket Hotel Phuket - RestoranBamboo House Phuket Hotel Phuket - RestoranBamboo House Phuket Hotel Phuket - RestoranBamboo House Phuket Hotel Phuket - RestoranBamboo House Phuket Hotel Phuket - BazenBamboo House Phuket Hotel Phuket - UlazBamboo House Phuket Hotel Phuket - UlazBamboo House Phuket Hotel Phuket - UlazBamboo House Phuket Hotel Phuket - BazenBamboo House Phuket Hotel Phuket - Bazen


AS-AGWEB-3B02