ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bamboo House Phuket Hotel

492/1 Patak Road, Muang, Karon, Phuket, Tajland 83100 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i piće Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Interijer hotela Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i piće Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i piće Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotela Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotela Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i piće Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i piće Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Bazen Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba
Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Kupaonica Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba Bamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska soba
Područje Karon Broj soba: 49
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,6

od 315recenzija

Vrijednost za novac:
8,9
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
8,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,7
Udobnost/standard sobe:
8,8
Hrana/objedi:
8,0
Sve recenzije (315)
Razvrstati po:
Paul D. Parovi Australia, 8. listopada 2014.
on the 5th floor and no lift

free breakfast, location to Karon Beach, large TV
6,3
5 floors and no lift and my room was on the top floor plumbing is very ordinary - had to change rooms because the hot water in the shower would not turn off. 2nd room had the same issue until I worked out you open the hot water to turn it off
Yangchenzi F. Solo putnici China, 4. listopada 2014.
nice surroundings and polite staff, typical

decoration style and really worth to live with reasonable price
10
Christopher R. Parovi Australia, 1. listopada 2014.
Great staff, good hotel.

Great staff always helpul, good location 5 minutes walk from beach. Nice dining area with good variety of food. Air conditioned rooms, tidy and comfortable.
9,7
Excellent
Chao Y. Grupe China, 24. rujna 2014.
good envrionment

good staff, near the sea, normal breakfast
8
stay only one night, good beds, very large
Shahrul Y. Grupe Singapore, 8. rujna 2014.
Definitely coming back

Location, staff, value
10
Awesome...
David M. Solo putnici Australia, 1. rujna 2014.
Nice clean hotel

Clean, quiet & modern
8,7
A nice hotel with friendly and helpful staff. Small pool, but wasn't too busy. Good simple breakfast. Only negative was no elevator.
Michael M. Parovi Australia, 10. lipnja 2014.
Fantastic hotel

Room, facilities & staff excellent
8
I don't normally stay at 3 star hotels but I would not hesitate to stay at Bamboo House again. The hotel appearance, the swimming pool, the room & staff could not be faulted.
Gang L. Obitelji sa malom djecom China, 8. lipnja 2014.
Very convenience

Staff ,location , expense
7
Have lots of restaurant beside this hotel ,it's very convenience , and the beach is not far from the hotel.
Mark R. Parovi United Kingdom, 18. svibnja 2014.
Very comfortable

Staff, bed and shower
9,3
Very good hotel and professionally run, though check in was very slow, everything else was perfect
Deborah K. Solo putnici United States of America, 16. travnja 2014.
A great little hotel at a small price

Pool, bar, staff
9,7
This is a great little hotel. The adjoining pool, neon bar and modern restaurant add a luxurious atmosphere. Not far from Karon Beach, the free breakfast is very good. The only fault is not having an elevator ( ask for a lower floor!) The 5th floor walk up was a little hard for this 60-year old. That said, the staff more than made up for it by volunteering to move my scooter every morning, as well as holding my luggage while I was scuba diving. They later moved me to a lower floor when a room opened up. A great hotel for a small price.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bamboo House Phuket Hotel PhuketBamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i pićeBamboo House Phuket Hotel Phuket - Interijer hotelaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i pićeBamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i pićeBamboo House Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Eksterijer hotelaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i pićeBamboo House Phuket Hotel Phuket - Hrana i pićeBamboo House Phuket Hotel Phuket - BazenBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - KupaonicaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - Gostinjska sobaBamboo House Phuket Hotel Phuket - RecepcijaBamboo House Phuket Hotel Phuket - RecepcijaBamboo House Phuket Hotel Phuket - PredvorjeBamboo House Phuket Hotel Phuket - PredvorjeBamboo House Phuket Hotel Phuket - PredvorjeBamboo House Phuket Hotel Phuket - RestoranBamboo House Phuket Hotel Phuket - RestoranBamboo House Phuket Hotel Phuket - RestoranBamboo House Phuket Hotel Phuket - RestoranBamboo House Phuket Hotel Phuket - RestoranBamboo House Phuket Hotel Phuket - BazenBamboo House Phuket Hotel Phuket - UlazBamboo House Phuket Hotel Phuket - UlazBamboo House Phuket Hotel Phuket - UlazBamboo House Phuket Hotel Phuket - Bazen


AS-AGWEB-3A07