Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bangtao Beach Chalet

Aow Bangtao Road, Bang Thao, Phuket, Tajland 83110 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska soba Bangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska soba Bangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska soba Bangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska soba Bangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska soba Bangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska soba Bangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska soba Bangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska soba Bangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska soba Bangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska soba Bangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska soba Bangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska soba Bangtao Beach Chalet Phuket - Kupaonica Bangtao Beach Chalet Phuket - Bazen Bangtao Beach Chalet Phuket - Vrt Bangtao Beach Chalet Phuket - Eksterijer hotela
Bangtao Beach Chalet Phuket - Restoran Bangtao Beach Chalet Phuket - Restoran Bangtao Beach Chalet Phuket - Restoran Bangtao Beach Chalet Phuket - Restoran Bangtao Beach Chalet Phuket - Spa centar Bangtao Beach Chalet Phuket - Bazen Bangtao Beach Chalet Phuket - Bazen Bangtao Beach Chalet Phuket - Vrt Bangtao Beach Chalet Phuket - Vrt Bangtao Beach Chalet Phuket - Eksterijer hotela Bangtao Beach Chalet Phuket - Eksterijer hotela Bangtao Beach Chalet Phuket - Plaža
Područje Bang Thao Broj soba: 10

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 180recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,0
Lokacija
7,6
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,4
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (180)
Razvrstati po:
Stephen T. Solo putnici United Kingdom, 24. siječnja 2016.
Great Short Stay

Location Style Peacefulness
8,3
Had a long weekend in Phuket and this was an ideal place to retreat to from Bangkok. Quiet location but next to the beach and not too far from main stream amenities. Beautifully set, comfortable and inexpensive - great place to unwind!
Prijavi ovu recenziju
Alberto G. Parovi Italy, 9. siječnja 2016.
Our beautiful and "smiling" experience

Kindness, comfort, cleanliness
10
Our staying has been really very pleasant. We arrived very early in the morning and the always smiling staff, after having proposed us a free buffet breakfast (not included in the reservation) has given us immediately our chalet (4 hours before the scheduled time). The Bangtao Beach Chalet is not on the beach, but only 100 mt. far from the best beach in Phuket (we have been to almost all the beaches on the island). The chalets are very nice and clean, the staff always kind. Breakfast is abundant and the restaurant is the best in BangTao of the 6 we have tried in our holiday. In a single word we felt at home.
Prijavi ovu recenziju
David W. Parovi United Kingdom, 25. lipnja 2015.
Comfortable and quiet

Quiet & peaceful, clean room, good aircon
8
My wife and I stayed during the low season and it was extremely relaxing. Bangtao itself is very scruffy but once inside Bangtao Beach Chalet gates its a different world. I can recommend those looking for tranquillity to stay. We did not use the restaurant so cannot comment, but this form says its a required field so I selected 3, The form needs changing.
Prijavi ovu recenziju
Sue F. Parovi Canada, 26. ožujka 2015.
Unique concept

1. Chalet concept provided separate units in lush well maintained tropical setting. 2. Staff were friendly, diligent and helpful. 3. Location 1 min from beach
8,3
In a word 'relaxing''.
Prijavi ovu recenziju
Oliver M. Obitelji sa malom djecom Germany, 19. ožujka 2015.
great place, nice chalet, friendly staff

Bungalow, staff, food
8
We stayed at bangtao Beach chalet for 4 nights, and we really liked the Chalet! Clean, absolutely friendly staff, good restaurant, stylish accommodation, very comfortable. A perfect place for relaxation... What we did not understand is the very high price for a baby cod: 500 baht per night is just not fair, especially when there is no alternative when travelling with young child! The Beach is nice, but no shadow in the afternoon.. Great: lots of restaurants at the beach in the evening! And shopping facilities close to the place.
Prijavi ovu recenziju
Sarah B. Parovi United Kingdom, 20. veljače 2015.
An oasis

The staff are very helpful and friendly, or room was lovely & the gardens are beautiful :)
8,3
Perfect :)
Prijavi ovu recenziju
Saleh A. Grupe Kuwait, 5. veljače 2015.
so good and the workers are lovely people

beach , beach , beach
10
but the area are local areas so u will not found anything after 10pm even the food will be hard to found
Prijavi ovu recenziju
Giovanni C. Parovi Italy, 2. siječnja 2015.
Nice location, far from most crowded beaches

Location, atmosphere, kindness
7
The chalets are nice and located in a quiet area near to bagtao beach. Some small and less crowded beaches are not far from this location. Good staff, average cleaness.
Prijavi ovu recenziju
Melanie R. Parovi France, 16. studenog 2014.
great stay! quiet and well situated.

great location, quiet and comfortable rooms
8,3
Great stay at bangtao beach chalet
Prijavi ovu recenziju
Rishi C. Parovi United States of America, 9. studenog 2014.
Cool little place on a quiet beach

Location, Spacious Room, Local Shops
7,7
It's cozy little place. It is a Muslim run hotel, so they don't sell booze. Bangtao is pretty quiet, so this fits the bill without being a mega-resort like most of the beach.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bangtao Beach Chalet PhuketBangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska sobaBangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska sobaBangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska sobaBangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska sobaBangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska sobaBangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska sobaBangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska sobaBangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska sobaBangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska sobaBangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska sobaBangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska sobaBangtao Beach Chalet Phuket - Gostinjska sobaBangtao Beach Chalet Phuket - KupaonicaBangtao Beach Chalet Phuket - BazenBangtao Beach Chalet Phuket - VrtBangtao Beach Chalet Phuket - Eksterijer hotelaBangtao Beach Chalet Phuket - RestoranBangtao Beach Chalet Phuket - RestoranBangtao Beach Chalet Phuket - RestoranBangtao Beach Chalet Phuket - RestoranBangtao Beach Chalet Phuket - Spa centarBangtao Beach Chalet Phuket - BazenBangtao Beach Chalet Phuket - BazenBangtao Beach Chalet Phuket - VrtBangtao Beach Chalet Phuket - VrtBangtao Beach Chalet Phuket - Eksterijer hotelaBangtao Beach Chalet Phuket - Eksterijer hotelaBangtao Beach Chalet Phuket - PlažaBangtao Beach Chalet Phuket - PlažaBangtao Beach Chalet Phuket - PlažaBangtao Beach Chalet Phuket - RestoranBangtao Beach Chalet Phuket - RestoranBangtao Beach Chalet Phuket - PogledBangtao Beach Chalet Phuket - OkružjeBangtao Beach Chalet Phuket - BazenBangtao Beach Chalet Phuket - KuhinjaBangtao Beach Chalet Phuket - BazenBangtao Beach Chalet Phuket - PogledBangtao Beach Chalet Phuket - RestoranBangtao Beach Chalet Phuket - PredvorjeBangtao Beach Chalet Phuket - RestoranBangtao Beach Chalet Phuket - UlazBangtao Beach Chalet Phuket - RestoranBangtao Beach Chalet Phuket - RestoranBangtao Beach Chalet Phuket - RestoranBangtao Beach Chalet Phuket - RestoranBangtao Beach Chalet Phuket - RestoranBangtao Beach Chalet Phuket - RestoranBangtao Beach Chalet Phuket - UlazBangtao Beach Chalet Phuket - PredvorjeBangtao Beach Chalet Phuket - BazenBangtao Beach Chalet Phuket - PogledBangtao Beach Chalet Phuket - BazenBangtao Beach Chalet Phuket - PogledBangtao Beach Chalet Phuket - RestoranBangtao Beach Chalet Phuket - RestoranBangtao Beach Chalet Phuket - ApartmanBangtao Beach Chalet Phuket - ApartmanBangtao Beach Chalet Phuket - ApartmanBangtao Beach Chalet Phuket - ApartmanBangtao Beach Chalet Phuket - ApartmanBangtao Beach Chalet Phuket - ApartmanBangtao Beach Chalet Phuket - Interijer hotelaBangtao Beach Chalet Phuket - Interijer hotelaBangtao Beach Chalet Phuket - Interijer hotelaBangtao Beach Chalet Phuket - Interijer hotelaBangtao Beach Chalet Phuket - Interijer hotelaBangtao Beach Chalet Phuket - Interijer hotelaBangtao Beach Chalet Phuket - Interijer hotelaBangtao Beach Chalet Phuket - Interijer hotelaBangtao Beach Chalet Phuket - Interijer hotelaBangtao Beach Chalet Phuket - Interijer hotelaBangtao Beach Chalet Phuket - Interijer hotelaBangtao Beach Chalet Phuket - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B01