ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bantayan Island Nature Park & Resort

Tami-ao, Otok Bantayan, Cebu, Filipini 6052 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Bazen Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Plaža Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Gostinjska soba Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Gostinjska soba Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotela Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotela Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotela Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotela Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotela Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotela Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotela Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotela Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotela Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotela Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotela Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotela
Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotela Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotela Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotela Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotela Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Interijer hotela Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotela Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotela Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Restoran Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Pogled Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Pogled Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Pogled Bantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Pogled
Područje Otok Bantayan Broj soba: 24

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 32recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
8,8
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (32)
Razvrstati po:
Sebastien A. Parovi Canada, 29. svibnja 2014.
Super quiet place

Quiet place, superb pool and cavern where you can swim
8,7
Super quiet place. Good for couples. The beach is no good since it's difficult to access, and have a lot of sea weed. But they have a beautiful and big pool. You also can swim in the Santo nino cavern. They also have some animals but I think they should release the poor sad monkey in the little cage and the poor horses who cannot walk or run. Still, it's a good place to go with affordable price.
Joanna S. Parovi Poland, 9. svibnja 2014.
Absolutely superb!

Cave pool, wonderfool garden! Amazing staff!
10
Totally perfect. Lovely people. Clean pool. Cave swiminng, blooming garden, helpfull staff, superb owners!!!
Glen T. Solo putnici New Zealand, 24. ožujka 2014.
Great place to relax for a few days!

Friendly staff, the great pool and surprisingly good internet
9,7
Spent five nights and had a really relaxing and enjoyable stay. I had quite a bit of work to do (my business is online) and the internet connection was really good, much better than in Cebu! The pool made for a great place to unwind, really clean and large with a great view over the ocean. The staff were very friendly and accommodating. I also liked Patch the one eyed kitten (lost it in the Typhoon), just watch your hands if you feed him, he's vicious!
Lauren M. Obitelji sa malom djecom United States of America, 3. veljače 2014.
Great rustic getaway with nature!

Pool. breakfast, cave swim
7
The staff here was friendly and helpful. The owner's wife went out of her way to help us with gluten free menus. The cave pool is really neat and very unique, our boys loved it. Swimming pool is nice as well. We loved all the animals around the resort. And our favorite park was the boat pick up service to the private beach across the way. Great family vacation for those wishing to relax without TV, wifi, ect.
Paolo B. Obitelji sa malom djecom Italy, 18. kolovoza 2013.
wery poor is not hotel to be really enjoj

just the cave thats it
4,3
hotel wery far avay end not in nice beach is only rok end the brekfast the can only serv omelotte
Maritel A. Solo putnici Philippines, 25. lipnja 2013.
great,lovely and fantastic place to stay!

have nice big and clean pools, very friendly staff and very relaxing place!
10
It was great vacation there,my friend and I had alot of fun even in a short period of time..sad because we want to stay more longer,its just happened we had to leave the next day..will anyway we are planning to go back there before the end of this year.. it was so much fun to stay there, specially swimming on the sto nino cave.
Toru N. Parovi Japan, 23. svibnja 2013.
the staff allways smiled and so kind.

good location.
9
Mark Y. Parovi United States of America, 18. svibnja 2013.
Great resort

Cave, pool, staff
9,7
Ian H. Solo putnici United Kingdom, 27. ožujka 2013.
i have never come accross such a friendly Hotel

service, proximity to ocean, large pool well placed
7,3
Nanette N. Parovi Philippines, 24. veljače 2013.
Great place to relax, very friendly staff

They where always concerned about the satisfaction of their guest
9,7
I was I'll and the owners where around during our stay here and where so accommodating to our needs. We will definitely come back here on our next trip.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bantayan Island Nature Park & Resort CebuBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - BazenBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - PlažaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Gostinjska sobaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Gostinjska sobaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Interijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - RestoranBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - PogledBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - PogledBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - PogledBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - PogledBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - PogledBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - PogledBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - PogledBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - PogledBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - PogledBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - PogledBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - PogledBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - PogledBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - PogledBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - PogledBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - PogledBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - VrtBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - VrtBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - VrtBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - VrtBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - VrtBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - VrtBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - VrtBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - VrtBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - VrtBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - VrtBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - VrtBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - VrtBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - VrtBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - VrtBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - VrtBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - OkružjeBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - RestoranBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - OkružjeBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - PredvorjeBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - PredvorjeBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - PredvorjeBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - BazenBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - BazenBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - BazenBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - BazenBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - BazenBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Pub/salonBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - OkružjeBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - OkružjeBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - OkružjeBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - OkružjeBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - OkružjeBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - OkružjeBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - OkružjeBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - OkružjeBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - OkružjeBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - OkružjeBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - OkružjeBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - RestoranBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - RestoranBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - RestoranBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - RestoranBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - RestoranBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Hrana i pićeBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Eksterijer hotelaBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - RestoranBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - OkružjeBantayan Island Nature Park & Resort Cebu - Vruća kupka


AS-AGWEB-3A03