ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Gostinjska soba Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Spa centar
Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Bazen Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Restoran
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 1790recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
9,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,3
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (1790)
Razvrstati po:
Wing C. Solo putnici Hong Kong, 10. ožujka 2015.
Highly recommended

Big room, service, comfort
9
Mei S. Parovi Hong Kong, 9. ožujka 2015.
Good choice

Room is spacious. Wonderful seaview. Good coffee (on request)
8,7
Joanne L. Grupe Singapore, 5. ožujka 2015.
Luxury Home overseas

The excellent service , room & the view.
8,7
It's a Luxury Home overseas
Ching N. Parovi Hong Kong, 20. veljače 2015.
Incredible Room

Incredible room, clean and elegant
10
Excellent location, Perfect View and Nice interior design, swimming pool was excellent, comfy bed and good bath tube.
Danny W. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 20. veljače 2015.
excellent

room,food,and location
9,3
It has very nice room with casino and shopping mall at the hotel. It's more than 5 star hotel. I will say 6. The room is clean, roomy, it has a POOL inside the room, OMG.
Ka Y. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 18. veljače 2015.
Enjoyable

Room, service, location
9,3
Totally enjoyed my stay here, the room was amazing and very attentive service esp from the health and fitness manager Gloria. Will definitely come again!
King S. Parovi Hong Kong, 15. veljače 2015.
Incredibile Hotel

Service, Grand, Location
10
Very impressive for the service and hotel
Wai C. Parovi Hong Kong, 10. veljače 2015.
Nice hotel. Good service.

Breakfast good, environment nice
7,3
good place to have holiday
Michelle A. Grupe Philippines, 3. veljače 2015.
Funtabulous

the pool inside the room, the round tub and the space!
9
My daughter, cousins and I stayed there overnight and we all had fun! The view, the room and the amenities are funtabulous! My cousins and daughter can't get enough of the heated pool in our room. The staff were all accommodating. We will stay there again in future.
Wai W. Parovi Hong Kong, 2. veljače 2015.
have a nice trip

cs is good. well breakfast. nice room
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Banyan Tree Macau MakaoBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - Gostinjska sobaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - PredvorjeBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Apartman


AS-AGWEB-3C05