ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Gostinjska soba Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Restoran
Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Bazen Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Predvorje
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 1750recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
9,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (1750)
Razvrstati po:
Xue F. Solo putnici China, 25. siječnja 2015.
A truly recommended hotel franchise

decent room size; friendly staff; close to other recreational facilities
9
Worth recommend to all my friends. But hotel security need improvement (visitors need the appropriate room key to access respective floors).
Sin H. Parovi Hong Kong, 24. siječnja 2015.
A very amazing stay!!

Food is great! Room is very comfortable! Spa is wonderful!!
9,7
Really nice!
Bei F. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 10. siječnja 2015.
Enjoyed our stay

Service; facilities in room; food
8,3
Vivienne F. Parovi Australia, 29. prosinca 2014.
Recent stay

Spacious room, luxurious, quiet environment
9,3
Ruby F. Obitelji sa odraslom djecom China, 27. prosinca 2014.
Awesome Stay!

Great ambience, comfy bed, nice view
9,7
We stayed at Sky Villa this time, the room is very spacious and comfy. we also tried their spa, it's definitely one of the best !
Grace C. Parovi Hong Kong, 25. prosinca 2014.
Sky Villa

Room size, service, convenience
9
I'd give it a 9 out of 10. Location was convenience - shuttle bus to and from Cotai, staff were friendly and polite, and etc. However, I think the price was a little expensive as I've paid over hkd$7000 for a one night given the view is of a construction site, putting aside the size and facilities of the room, which were great. I'd consider staying there again but maybe not in the same room.
Ma K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 24. prosinca 2014.
Banyan Tree Macau

relax, amazing and gorgeous
8,3
Next time will come again
Kyle B. Parovi United States of America, 18. prosinca 2014.
Cloud based vacation

The room, the food and the ambiance
9,7
Breathtaking
Mok K. Parovi Macau, 14. prosinca 2014.
Very good

Room
10
Ling R. Poslovni putnici China, 10. prosinca 2014.
fantastic room

fantastic room, nice swimming pool
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Banyan Tree Macau MakaoBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - Gostinjska sobaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - PredvorjeBanyan Tree Macau Makao - Restoran


AS-AGWEB-3B03