Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Kupaonica Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Bazen Banyan Tree Macau Makao - Bazen Banyan Tree Macau Makao - Plaža Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Bazen Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Gostinjska soba Banyan Tree Macau Makao - Kupaonica Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela
Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Predvorje Banyan Tree Macau Makao - Bife Banyan Tree Macau Makao - Dvorana za fitness
Mjesto: Taipa / Cotai Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 1554recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
9,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (1554)
Oi L. Parovi Singapore, 16. travnja 2014.
good

good
10
good
Kam M. Parovi Hong Kong, 9. travnja 2014.
huge in room pool

clean, roomy,
10
Igarashi H. Solo putnici Japan, 7. travnja 2014.
Nice room

Nice Big room Nice staff Room clean
9
Quite big room with big bathtub and room amenities were very good.
Yutthaphum M. Parovi Thailand, 2. travnja 2014.
Beautiful Room and very comfortable

Good Food Good Room Good Casino
10
Ho N. Poslovni putnici Hong Kong, 1. travnja 2014.
very nice

good
6
Mei Y. Grupe Hong Kong, 1. travnja 2014.
relax,good service。

service,pool,room。
7,3
Trevor C. Parovi United Kingdom, 30. ožujka 2014.
A real luxury experience

Excellent service. Real luxury. Huge rooms.
9,3
Chia W. Parovi Singapore, 26. ožujka 2014.
Value for money

Nice & big room, breakfast is great.
6,7
Just that we have to wait for few hours for check-in. Once they allocate a room for you, you will have to wait for that particular room to be ready, can't they just give you another room which is ready first? Since we are there waiting for a long time already.
Kar H. Obitelji sa odraslom djecom Hong Kong, 18. ožujka 2014.
Very nice hotel

Staff are nice
7
This time I stay with my boyfriend as his birthday. Before my stay I already send email to order a cake for him and send to the room at midnight. Thank you for your help, front desk-Brittany and bell captain-Neo.
Tsui K. Poslovni putnici China, 15. ožujka 2014.
Banyan Tree Macau

good good good
10

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Banyan Tree Macau MakaoBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - KupaonicaBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - PlažaBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Gostinjska sobaBanyan Tree Macau Makao - KupaonicaBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - PredvorjeBanyan Tree Macau Makao - BifeBanyan Tree Macau Makao - Dvorana za fitnessBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - KupaonicaBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - Apartman


AS-AGWEB-3B06