Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Gostinjska soba Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Spa centar
Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Bazen Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Restoran
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 1877recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
9,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,3
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (1877)
Razvrstati po:
Liny S. Poslovni putnici Laos, 26. kolovoza 2015.
nice

good view
7,7
nice
Prijavi ovu recenziju
Daniel X. Parovi Portugal, 9. kolovoza 2015.
Exceptional

The in-room relaxation pool; the spa; the staff
9,3
Prijavi ovu recenziju
Li O. Poslovni putnici Hong Kong, 2. kolovoza 2015.
luxury choice

luxury, conveience, well quality
9,7
Really impressed with luxury and great quality of the room service.
Prijavi ovu recenziju
Li O. Poslovni putnici Hong Kong, 2. kolovoza 2015.
Luxury choice

Luxury, Conveninece and great quality
9,7
It was a great experience for staying in this hotel. Good quality service and stunning pooh inside the room.
Prijavi ovu recenziju
Bin C. Parovi Hong Kong, 20. srpnja 2015.
Best ever

relaxation pool inside my room
8
good, relax
Prijavi ovu recenziju
Linayanti D. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 16. srpnja 2015.
Unforgettable vacation

Room area, very clean and very comfort
9,7
I am very satisfied to stay there, starting from spacious rooms, clean and comfortable. My kids very happy and we'll go back there again.
Prijavi ovu recenziju
Paul A. Parovi United Kingdom, 12. srpnja 2015.
Nicest room I have stated in for a very long time.

Room, staff and food
9,7
Super, relaxing weekend that I did not want to come to an end
Prijavi ovu recenziju
Chi M. Parovi Hong Kong, 9. srpnja 2015.
excellent

good services, easy to access, reasonable price
10
Prijavi ovu recenziju
Cheuk K. Parovi Hong Kong, 1. srpnja 2015.
good

good
10
good
Prijavi ovu recenziju
Lucie Y. Parovi Taiwan, 12. lipnja 2015.
nice choice

nice room
9
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Banyan Tree Macau MakaoBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - Gostinjska sobaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - PredvorjeBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03