Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Gostinjska soba Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Spa centar
Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Bazen Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Restoran
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 1844recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
9,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,3
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (1844)
Razvrstati po:
Lucie Y. Parovi Taiwan, 12. lipnja 2015.
nice choice

nice room
9
Chi K. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 22. svibnja 2015.
Great room, tidy and good service

Big room , tidy and good view
9,3
I have a great time in hotel pool with my family. The staffs were very kind and helpful, specially Kelly in front desk was very good and sweet Just one things is , no seven eleven or vending machine, very hard to get beer or drinks Overall was great hotel and value of money
Lee Y. Parovi Hong Kong, 17. svibnja 2015.
Very good

Good good good
9
Eugene S. Parovi South Korea, 4. svibnja 2015.
Best place to be in Macau

Service, room cleanliness, design
9,7
It was a greatstay, much better than other banyan tree locations.
Fe I. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 29. travnja 2015.
Family Birthday

FOH STAFF, Unexpected upgrade, over all response from staff
7,7
Overall was great except for a minor issue with room service. Cold and dry food, This was fixed straight away by the Villa Host Sam and Sandro Gave us a caked for my hubby and daughters birthday + unexpected upgrade was very rewarding. Grateful for this.
Jackie L. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 11. travnja 2015.
Very nice

Bath bucket; indoor swimming pool; in room swimming pool
8,7
Fantastic
Yee M. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 7. travnja 2015.
Best hotel in Macau

Service, quality, facilities
9,7
Excellent hotel
Hyewon M. Obitelji sa malom djecom South Korea, 7. travnja 2015.
Good experience

Wave pool / indoor pool in the room / good complimentary breakfast
10
Juhyoung S. Poslovni putnici South Korea, 2. travnja 2015.
I'm very Happy with this hotel. I'm very Happy wit

I'm very Happy with this hotel.
10
I'm very Happy with this hotel. I'm very Happy with this hotel. I'm very Happy with this hotel.
Anoop G. Obitelji sa odraslom djecom India, 29. ožujka 2015.
brilliant

decor staff and food quality
8,7
Very good

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Banyan Tree Macau MakaoBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - Gostinjska sobaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - PredvorjeBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04