ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Banyan Tree Macau Makao - Kupaonica Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Bazen Banyan Tree Macau Makao - Bazen Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Plaža Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Bazen Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Kupaonica Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Kafić Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela
Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Bife Banyan Tree Macau Makao - Dvorana za fitness Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Predvorje Banyan Tree Macau Makao - Bazen
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 1649recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
9,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (1649)
Razvrstati po:
Eva T. Obitelji sa malom djecom China, 29. kolovoza 2014.
Best resort ever

Service is excellent, staff is helpful n friendly, facilities accommodate all age groups
9,3
We had a wonderful stay at Banyantree which comfortness and the service we received are hard to expect even from the hotels nearby. Banyan tree is the most satisfactory so far, the facilities cater for all ages, and we would strongly recommend this hotel to our friends.
Chee K. Parovi Malaysia, 27. kolovoza 2014.
Stay in Macau

excellent fabulous pretty fine
10
Sanghyun K. Parovi South Korea, 19. kolovoza 2014.
An awesome hotel

Spa in the room, facilities, ginger smells of diffuser
2
It was pretty fun and well relaxed stay in Banyan tree macao this summer. I liked most of them especially sky top wave? pool.. I loved there also the fact that banyan tree has its own separate indoor and outdoor pools.. Its absolutely different level from others..
Catarina L. Parovi Portugal, 16. kolovoza 2014.
Best hotel for a couple or even a family in Macau

Great outdoor swimming pool, big/spacious/beautiful/modern room, great staff performance
9,3
Ian H. Parovi United Kingdom, 3. kolovoza 2014.
Expensive but worth it

In-Room pool, size of suite, amenities in room
8,3
I've never spent so much on a hotel room, but I've never had anything close to the quality either. There was an infinity pool kept at a constant 27 degrees with a great view over the resort. The room was huge and had separate living room, bedroom and bathroom in a semi open plan style. There was a giant tub and huge shower area with two separate rain showers. Won't be back for a while until I can afford it again but its worth the experience
Larine A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 1. kolovoza 2014.
MARVELOUS STAY

HOSPITALITY, IN ROOM POOL, LARGE ROOM
10
PERFECT, LOVE THE AMBIENCE, STAFF HOSPITALITY, A LIL BIT TOO DARK BUT STILL OKAY, THE KIDS LOVE THE POOL SO MUCH
Yik K. Parovi Hong Kong, 31. srpnja 2014.
Excellent

Excellent Pools, relax environment, excellent room facilities
10
Hendri W. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 29. srpnja 2014.
The Best Hotel

comfortable, enjoy and nice hotel
10
Love this hitel so much.. have a Jacuzzi inside the room and also have a big room inside and have a wave pool in this hotel so good. Recommended hotel
Harald S. Parovi Austria, 25. srpnja 2014.
For couples & baby a perfect stay to relax/enjoy

Relaxation pool in the room, outdoor pool and service
9,3
Nice experience with a lot of reasons to come back....
Kaiyiperic W. Parovi Hong Kong, 24. srpnja 2014.
very good

room design, service
9,7

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Banyan Tree Macau MakaoBanyan Tree Macau Makao - KupaonicaBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - PlažaBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - KupaonicaBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - KafićBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - BifeBanyan Tree Macau Makao - Dvorana za fitnessBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - PredvorjeBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - KupaonicaBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Hrana i piće


AS-AGWEB-3C01