ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Gostinjska soba Banyan Tree Macau Makao - Gostinjska soba Banyan Tree Macau Makao - Gostinjska soba Banyan Tree Macau Makao - Gostinjska soba Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Restoran
Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Bazen Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 1730recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
9,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (1730)
Razvrstati po:
Mok K. Parovi Macau, 14. prosinca 2014.
Very good

Room
10
Steve C. Parovi Hong Kong, 2. prosinca 2014.
Over all is good

Indoor pool, food
6,7
Really a nice night
Wai C. Parovi Hong Kong, 27. studenog 2014.
excellent services provided by staff

excellent service, excellent service, and good facilities.
9,3
Loic R. Parovi France, 25. studenog 2014.
Amazing suite

Spacious and comfortable room, personnel very helpful, nice location
9,7
Isabella P. Grupe Hong Kong, 24. studenog 2014.
Amazing Hotel, one of the best!

Big Room, Pool in the Room, Very friendly staff
9,7
Amazing stay - definitely one for the books. Booked the grand suite, and told the staff that I was spending my birthday there and upgraded me to a bigger suite with another Jacuzzi in the room. so we had a pool, a Japanese tub and a Jacuzzi in crazily massive room! Very comfortable bed and very attentive staff. Would definitely come back here on a special occasion, worth every penny!
Phoebe H. Poslovni putnici Taiwan, 21. studenog 2014.
Very good hotel

the galaxy resort have lots of restaurants and shuttle buses are very convenient
8
Krirkphol M. Parovi Thailand, 11. studenog 2014.
Pecfect for retreat

suites service spa
9
i would say perfect for both relax , spa , and also to gamble . more tables not too high on the lowest limit table . non smoking ... more relax place . spa part .. of course really good , hotel room perfect ! the small pool in room would be more awesome if a bit warmer . shower and tub and japanese top of the line toilet ... what to complain?? room service had a burger . fries was awesome... burger i asked for medium well but i think came like medium rare .. but it was good .... so oder almost well done next time ... service was great all staff are nice , speak good english . the even waai ( form of greeting in thai ) as i guess they know we r thai...
Luca V. Solo putnici Italy, 10. studenog 2014.
alwways great time in this hotel

Room , cleaning , service
9
Always amazing place to stay , the best hotel in Macau for sure
Dora L. Parovi China, 1. studenog 2014.
One day in banya tree

Enviornment, service, accommodation
9,3
Marilyn B. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. listopada 2014.
nice hotel

friendly staff, nice hotel, clean
9
wow!!!

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Banyan Tree Macau MakaoBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - Gostinjska sobaBanyan Tree Macau Makao - Gostinjska sobaBanyan Tree Macau Makao - Gostinjska sobaBanyan Tree Macau Makao - Gostinjska sobaBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Restoran


AS-AGWEB-3C08