Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Makao

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 1955recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
9,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,3
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (1955)
Razvrstati po:
Akeel A. Solo putnici Saudi Arabia, 25. travnja 2016.
Amazing
5,7
one of the best hotels i have ever stayed at
Prijavi ovu recenziju
Junghwan P. Poslovni putnici South Korea, 11. travnja 2016.
good
6,7
good
Prijavi ovu recenziju
Rowena C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 7. travnja 2016.
super friendly and caring staffs
6,7
accomodating and friendly staffs, makes you feel really welcomed! not to mention the room is just perfect and relaxing
Prijavi ovu recenziju
Tam K. Parovi Hong Kong, 3. travnja 2016.
Very nice
6
Nice hotel but staff needed to be more well trained
Prijavi ovu recenziju
Sau W. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 1. travnja 2016.
Not good for kids
4,3
A bit dangerous inside the room since the edges of the pool are very sharp.
Prijavi ovu recenziju
Chan H. Obitelji sa odraslom djecom China, 31. ožujka 2016.
enjoyable trip
5,3
Nice trip
Prijavi ovu recenziju
U W. Parovi Portugal, 30. ožujka 2016.
a little disappointing
5
This is my third time staying with Banyan Tree Macau. My first experience was excellent with no complains BUT during my second and third stay, the room seemed to be a little worn out and some of the in-room amenities were broken. Time for some renovations. However, it was still a pretty good stay overall
Prijavi ovu recenziju
Wing N. Parovi Hong Kong, 27. ožujka 2016.
Overall Great Hotel
4,3
Went there to celebrate our wedding anniversary. Overall professional staffs and big rooms. Amenities provided on request. However, as compared to our stay 2 years ago, the rooms seem a bit run-down, might need renovation. Overall happy stay.
Prijavi ovu recenziju
Hoi Y. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 26. ožujka 2016.
One of the Most Luxurious Hotel Stay
6,7
Hotel staff was extremely helpful. Edward, who was very attentive to the needs of every member of our family, made our stay fantastic! Will definitely visit again in the future.
Prijavi ovu recenziju
Chaocho Y. Poslovni putnici Taiwan, 24. ožujka 2016.
Very wonderful 5 star hotel

Big room, convenient location, friendly professional staffs
10
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Banyan Tree Macau MakaoBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - Gostinjska sobaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - PredvorjeBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A02