Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Gostinjska soba Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Villa Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Spa centar
Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Bazen Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Restoran
Područje Cotai Broj soba: 256

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 1931recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
9,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,3
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (1931)
Razvrstati po:
Cheng Y. Obitelji sa odraslom djecom Taiwan, 2. veljače 2016.
Wonderful experience

It's quiet, elegant and the employees were more than willing to solve any problems we got
10
Wonderful, I would definitely recommend it to my friends.
Prijavi ovu recenziju
Lucky L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 16. siječnja 2016.
another level of service, outstanding!

staff service from every department, quality of rooms
9,3
very memorable stay over at banyan tree. very helpful and friendly staff, quality of rooms and amenities are luxurious. definitly an experience hard to forget
Prijavi ovu recenziju
Ying H. Obitelji sa malom djecom United States of America, 5. siječnja 2016.
Comfortable

Spacious comfortable and good services
9,7
Wonderfully
Prijavi ovu recenziju
Tso H. Grupe Hong Kong, 3. siječnja 2016.
The staff is fantastic

the staff, spacious, romantic
8,3
it was romantic and comfy
Prijavi ovu recenziju
Hoi F. Parovi Australia, 24. prosinca 2015.
Best hotel in macau

Large private pool, friendly and helpful staff
9,7
Prijavi ovu recenziju
Sia K. Poslovni putnici Malaysia, 20. studenog 2015.
super great

free upgrade , well staff , super clean
9
Thank alot to banyan tree upgrade my room to president room , very well staff and clean .
Prijavi ovu recenziju
Luca V. Solo putnici Italy, 19. studenog 2015.
Great stay as usual

room ,service staff
9,3
My short holiday was amazing and for the second time they gave me the upgrade for the room !! i love this place everything perfect
Prijavi ovu recenziju
Kristine A. Obitelji sa malom djecom Philippines, 8. studenog 2015.
I can stay all day in the room.

The lobby, particularly the scent, it's so calming. Second, the ambience and atmosphere of the hotel is one of a kind. Last and the best of all is the signature pool suite. We all know why.
8,3
Our stay was unforgettable and one of the best, actually the best hotel we've checked in. The uniqueness of the signature pool suite took our breaths away. We can stay all day in the room relaxing in the pool and sleeping because of the calming atmosphere. Oh and we were so grateful that they upgraded our room automatically and without any charge. It was a big surprise for us since we were celebrating my husband's birthday. We will definitely come back.
Prijavi ovu recenziju
Kar J. Solo putnici Hong Kong, 8. studenog 2015.
A Really Great Hotel

Great View, Great Location and Great Staff
9,3
We had a really great great time there.
Prijavi ovu recenziju
Chi W. Parovi Hong Kong, 6. studenog 2015.
Nice hotel deserving 5 stars

Nice setting and atmosphere inside, the room is big and clean, is nearby the mall, so it's close to casino but need to go taxi to the town
7,3
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Banyan Tree Macau MakaoBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - Gostinjska sobaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - VillaBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - PredvorjeBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - Tlocrti


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08