ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Banyan Tree Macau

Avenida Marginal Flor de Lotus, Taipa / Cotai, Makao (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Banyan Tree Macau Makao - Kupaonica Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Bazen Banyan Tree Macau Makao - Bazen Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Plaža Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Bazen Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Apartman Banyan Tree Macau Makao - Kupaonica Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Restoran Banyan Tree Macau Makao - Kafić Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela
Banyan Tree Macau Makao - Interijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Spa centar Banyan Tree Macau Makao - Bife Banyan Tree Macau Makao - Dvorana za fitness Banyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotela Banyan Tree Macau Makao - Predvorje Banyan Tree Macau Makao - Bazen
Područje Taipa / Cotai Broj soba: 256
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,9

od 1619recenzija

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
9,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
9,3
Udobnost/standard sobe:
9,2
Hrana/objedi:
8,4
Sve recenzije (1619)
Razvrstati po:
Michelle Y. Grupe Hong Kong, 14. srpnja 2014.
Good

PoolBeach
9,3
Comfortable Private Small pool at room Nice beach
Chan L. Parovi China, 12. srpnja 2014.
very nice hotel, very spacious in the room

spacious room, big swimming pool and good location
9,3
This is our 4th times staying in banyan Tree Macau, the hotel is very excellence with spacious rooms and nice decoration. Big swimming pool can spent the whole afternoon.
Kah H. Grupe Singapore, 8. srpnja 2014.
Simply love e room, breakfast was good ..

Relaxation pool inside e room .. Staffs was very friendly .. Great variety choices for breakfast ..
7,3
Fantastic .. Had an enjoyable birthday stay there ..
Cheuk S. Obitelji sa malom djecom China, 3. srpnja 2014.
It's worth to stay in banyan tree

relax environment, easy access to swimming pools and good service
8,7
We found slippery floor in the washroom after taking bath.
Wing L. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 2. srpnja 2014.
No hot water in the relaxation pool.

Dislike
7,3
Wing Y. Grupe Australia, 1. srpnja 2014.
Unforgettable and very enjoyable

Great vacation
10
Great vacation and I will definitely go to the hotel in the near future.
Emily M. Parovi Canada, 30. lipnja 2014.
relaxing

great relaxation pool in the room, great swimming pool and huge bathroom
9,7
Diana S. Parovi Taiwan, 30. lipnja 2014.
Relax, comfortable ans luxury

Room, food and entertainment
8,7
Very luxury and I enjoy it a lot. I will definitely go there again.
Martien B. Grupe Indonesia, 28. lipnja 2014.
Impressive

Wave pool Relaxation pool inside room Casino
9,3
I feel at home. All the staffs were very attentive. Very nice pool area
Richard L. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 12. lipnja 2014.
i SHALL RETURN

awesome swimming pool, great breakfast, beautiful rooms.
8,3
No problems. JUst great.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Banyan Tree Macau MakaoBanyan Tree Macau Makao - KupaonicaBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - PlažaBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - KupaonicaBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - KafićBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Interijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - Spa centarBanyan Tree Macau Makao - BifeBanyan Tree Macau Makao - Dvorana za fitnessBanyan Tree Macau Makao - Eksterijer hotelaBanyan Tree Macau Makao - PredvorjeBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - BazenBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - KupaonicaBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - ApartmanBanyan Tree Macau Makao - RestoranBanyan Tree Macau Makao - Hrana i piće


AS-AGWEB-3A04