Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Basaga Holiday Residences

Lot 69 Jalan Tabuan, Sarawak, Gradski centar Kuching, Kuching, Malezija 93100

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,9

od 572recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,3
Lokacija
7,2
Uslužnost osoblja:
8,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,3
Udobnost/standard sobe:
8,1
Hrana/objedi:
7,5
Sve recenzije (572)
Razvrstati po:
Xin Y. Grupe Malaysia, 9. svibnja 2016.
Green Retreat
4,7
The lodge is surrounded with green which very relaxing. Our suite is just beside the pool but there is no room number or a small light at the door corridor, we can't find the room for the first night. Breakfast is not in buffet style and not many choices. Overall we enjoyed the stay at Basaga.
Prijavi ovu recenziju
Anand K. Parovi Malaysia, 9. svibnja 2016.
Resort style bnb in the city
5,7
Simple, casual clean bnb in the city. Staff were great, friendly and always informative. Thanks Jerome for the lovely chat, beers and for giving me some nice ginger tuak. Restaurant serves good food , very reasonable pricing tho the waitresses could be bit more attentive. Breakfast was simple but tasty. Pool side rooms were brilliant, shaded by large trees giving a very serene surrounding. Paid about rm 130+ for my room which I thought was great value for money
Prijavi ovu recenziju
Oleksii B. Parovi Ukraine, 7. svibnja 2016.
Good value for money
6
City center not far away, only 15 ringgit on taxi. Hotel has beautiful territory and great restaurant.
Prijavi ovu recenziju
Muhammad H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 3. svibnja 2016.
perfect place for cosy holiday with price per qual
6
we stayed in basaga for a short while 3d2n. the experience is indeed pleasant. eventhough the location is near to the main street however the management managed to make the place cosy with its surrounding nature and wooden environment. The service is certainly polite and fast. only one comment though, i am a local malaysian muslim (not sarawakian nor from borneo, im from peninsular site (KL)) i would like to suggest a more variety in breakfast. Suggest for classic Nasi Lemak, Mee Goreng and few local dishes might help for the management to attract other visitors to come. thank you.
Prijavi ovu recenziju
Ng B. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 3. svibnja 2016.
Tour to Kuching, Sarawak.
6,3
Sarawak Cultural Villsge is amazing, the show presentation is good. Overall, the visit to Sarawak is value for money.
Prijavi ovu recenziju
Zailan A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. svibnja 2016.
Nice!
6
Nice ambience and friendly staff. Brandon was really helpful and provided useful information.
Prijavi ovu recenziju
Cheng C. Poslovni putnici Malaysia, 18. travnja 2016.
Green environment
5,3
I had stay many time in this hotel, overall is good. Near to shopping mall, nice hotel restaurant and green environment.
Prijavi ovu recenziju
Mohd H. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 17. travnja 2016.
Comfortable 3 Night Stay
6
Room n bathroom are spacious n comfortable. Very value for money...
Prijavi ovu recenziju
Kelvin O. Parovi Malaysia, 2. travnja 2016.
Nice retreat!
5,7
Very relazing
Prijavi ovu recenziju
Steven J. Grupe Singapore, 28. ožujka 2016.
Great place
6
I've stayed at Basaga everytime I'm in Kuching for the last couple of years. Has never disappointed me.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Basaga Holiday Residences KuchingBasaga Holiday Residences Kuching - Gostinjska sobaBasaga Holiday Residences Kuching - Gostinjska sobaBasaga Holiday Residences Kuching - ApartmanBasaga Holiday Residences Kuching - Gostinjska sobaBasaga Holiday Residences Kuching - Gostinjska sobaBasaga Holiday Residences Kuching - Gostinjska sobaBasaga Holiday Residences Kuching - Gostinjska sobaBasaga Holiday Residences Kuching - Gostinjska sobaBasaga Holiday Residences Kuching - Gostinjska sobaBasaga Holiday Residences Kuching - Gostinjska sobaBasaga Holiday Residences Kuching - Gostinjska sobaBasaga Holiday Residences Kuching - Gostinjska sobaBasaga Holiday Residences Kuching - Gostinjska sobaBasaga Holiday Residences Kuching - Gostinjska sobaBasaga Holiday Residences Kuching - Gostinjska sobaBasaga Holiday Residences Kuching - Gostinjska sobaBasaga Holiday Residences Kuching - Gostinjska sobaBasaga Holiday Residences Kuching - Gostinjska sobaBasaga Holiday Residences Kuching - Gostinjska sobaBasaga Holiday Residences Kuching - UlazBasaga Holiday Residences Kuching - UlazBasaga Holiday Residences Kuching - PredvorjeBasaga Holiday Residences Kuching - PredvorjeBasaga Holiday Residences Kuching - PredvorjeBasaga Holiday Residences Kuching - PredvorjeBasaga Holiday Residences Kuching - PredvorjeBasaga Holiday Residences Kuching - PredvorjeBasaga Holiday Residences Kuching - PredvorjeBasaga Holiday Residences Kuching - RecepcijaBasaga Holiday Residences Kuching - Balkon/terasaBasaga Holiday Residences Kuching - Balkon/terasaBasaga Holiday Residences Kuching - Interijer hotelaBasaga Holiday Residences Kuching - Interijer hotelaBasaga Holiday Residences Kuching - Interijer hotelaBasaga Holiday Residences Kuching - Interijer hotelaBasaga Holiday Residences Kuching - Interijer hotelaBasaga Holiday Residences Kuching - Interijer hotelaBasaga Holiday Residences Kuching - Interijer hotelaBasaga Holiday Residences Kuching - Interijer hotelaBasaga Holiday Residences Kuching - BazenBasaga Holiday Residences Kuching - BazenBasaga Holiday Residences Kuching - BazenBasaga Holiday Residences Kuching - BazenBasaga Holiday Residences Kuching - Rekreacijski sadržajiBasaga Holiday Residences Kuching - RestoranBasaga Holiday Residences Kuching - RestoranBasaga Holiday Residences Kuching - RestoranBasaga Holiday Residences Kuching - RestoranBasaga Holiday Residences Kuching - RestoranBasaga Holiday Residences Kuching - Pub/salonBasaga Holiday Residences Kuching - Pub/salonBasaga Holiday Residences Kuching - Pub/salonBasaga Holiday Residences Kuching - Eksterijer hotelaBasaga Holiday Residences Kuching - Eksterijer hotelaBasaga Holiday Residences Kuching - Eksterijer hotelaBasaga Holiday Residences Kuching - Eksterijer hotelaBasaga Holiday Residences Kuching - Eksterijer hotelaBasaga Holiday Residences Kuching - Eksterijer hotelaBasaga Holiday Residences Kuching - Eksterijer hotelaBasaga Holiday Residences Kuching - Eksterijer hotelaBasaga Holiday Residences Kuching - Eksterijer hotelaBasaga Holiday Residences Kuching - Eksterijer hotelaBasaga Holiday Residences Kuching - PogledBasaga Holiday Residences Kuching - OkružjeBasaga Holiday Residences Kuching - Okružje


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C06