Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bay Hotel Singapore

50 Telok Blangah Road, luka, Singapur 098829

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 3432recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,0
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (3432)
Razvrstati po:
Ahmad F. Poslovni putnici Malaysia, 24. svibnja 2016.
Business travel
6,7
Stayed in one of the deluxe twin room. The room was clean the environment and also the facilities was great for overall experience. Definitely will be back here.
Prijavi ovu recenziju
Mei W. Parovi Malaysia, 23. svibnja 2016.
Small room
4
room is small.
Prijavi ovu recenziju
Pakwanteh Z. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 22. svibnja 2016.
Absolutely location.
6
We have been staying here almost every month...due to its location...
Prijavi ovu recenziju
Lim A. Parovi Singapore, 22. svibnja 2016.
Excellent Hotel!
6,7
Very clean and comfy. Totally value for money. Near MRT station.
Prijavi ovu recenziju
Ilyas F. Parovi Singapore, 21. svibnja 2016.
Awesome
6,7
Worth it!
Prijavi ovu recenziju
Joyce G. Obitelji sa malom djecom Singapore, 21. svibnja 2016.
Nice location and thoughtful service from staff at
5
The staff at reception is thoughtful to extend my check out time to a later time, considering I have a baby with me. Close proximity to Vivocity and Sentosa. The only cons is the wall is not sound proof, the noise from corridor and next door rooms is very prominent.
Prijavi ovu recenziju
Mohd A. Solo putnici Malaysia, 21. svibnja 2016.
Good location
5
Good location .
Prijavi ovu recenziju
Lawrencce L. Solo putnici Singapore, 19. svibnja 2016.
Very Friendly and helpfull Staff, Clean
6,7
First time book this hotel was a very nice view room i have, Free Mini Bar and Wifi, The staff are very nice and friendly, also very helpful on the request i have ask. The place look very clean,
Prijavi ovu recenziju
Nur D. Parovi Singapore, 17. svibnja 2016.
Should go again
6
This was our 2nd time staying at this hotel. The environment and surroundings are great as everything is near to the hotel. The checked in and out was also fast; in less than 10 mins. I would reccommend people to stay here as a tourists or locals as its the best hotel in harbourfront area.
Prijavi ovu recenziju
Murray B. Parovi Australia, 15. svibnja 2016.
Great Location
5,7
friendly efficient staff, good facilities in a good location.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Bay Hotel Singapore SingapurBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - BazenBay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitnessBay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitnessBay Hotel Singapore Singapur - PredvorjeBay Hotel Singapore Singapur - RestoranBay Hotel Singapore Singapur - RestoranBay Hotel Singapore Singapur - RestoranBay Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeBay Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeBay Hotel Singapore Singapur - Pub/salonBay Hotel Singapore Singapur - Pub/salonBay Hotel Singapore Singapur - BazenBay Hotel Singapore Singapur - UlazBay Hotel Singapore Singapur - Obližnje atrakcijeBay Hotel Singapore Singapur - Obližnje atrakcijeBay Hotel Singapore Singapur - Obližnje atrakcijeBay Hotel Singapore Singapur - Obližnje atrakcije


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B03