Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bay Hotel Singapore

50 Telok Blangah Road, Harbourfront, Singapur 098829 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Bazen Bay Hotel Singapore Singapur - Bazen Bay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitness Bay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitness Bay Hotel Singapore Singapur - Ulaz
Bay Hotel Singapore Singapur - Predvorje Bay Hotel Singapore Singapur - Restoran Bay Hotel Singapore Singapur - Restoran Bay Hotel Singapore Singapur - Restoran Bay Hotel Singapore Singapur - Hrana i piće Bay Hotel Singapore Singapur - Hrana i piće Bay Hotel Singapore Singapur - Pub/salon Bay Hotel Singapore Singapur - Pub/salon
Područje Harbourfront Broj soba: 333
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 3039recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (3039)
Razvrstati po:
Cheng K. Parovi Singapore, 30. kolovoza 2015.
still good but

Location, free mini bar, room comfort.
7,3
Rates has increase since my last stay, given my previous stay, I would have expect at least to get an similar room with similar view but was offered an room facing the mosque and the grave instead, kind of disappointed. Feel the staff should have at least make a check on those record. Overall still value for $
Prijavi ovu recenziju
Gim S. Parovi Singapore, 29. kolovoza 2015.
n.a

n.a
8,7
Prijavi ovu recenziju
Mordeny M. Poslovni putnici Brunei Darussalam, 28. kolovoza 2015.
Excellent stay

Nearby to shopping mall and train station. Nice and efficient staff and very good location.
8,3
Prijavi ovu recenziju
Shi T. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 26. kolovoza 2015.
Room too small!!!

Near sentosa, free snack
4,7
The room are very small. There are no place for me to hang my clothes.
Prijavi ovu recenziju
Kevin B. Poslovni putnici United States of America, 22. kolovoza 2015.
Inconsistent at best

location, price
5,7
Bored, Asian - standard "policy says no" attitude from the moment I arrived. Certain individuals rose above, but they were exceptions. Room was adequate, but finding hair that wasn't mine in the sink and on the sheet was worrisome. Street sounds on the south side of the building kept me up until late. Amenities are refilled, not individual, so who knows what "extra ingredients" other guests may have added (rule #2 when traveling: bring your own amenities). Breakfast buffet is NOT included in all rate packages, so check before you buy. Check out was fast, but they were heavy-handed in asking me to fill out a comment card while I was trying to get into my waiting cab. Not planning on returning. 😕😐🐗
Prijavi ovu recenziju
Seah Y. Solo putnici Singapore, 16. kolovoza 2015.
clean and comfortable

Free minibar usage and clean room
8
Comfortable stay, gym abit old and small, no support around if quey on gym machines. Free usage of minibar,daily replenish. Overall, comfortable and clean stay.
Prijavi ovu recenziju
Setiawan L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 14. kolovoza 2015.
Good

Nice place, nice pool and near sentosa playground
10
Good and nice place to stay. Relax place
Prijavi ovu recenziju
Setiawan L. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 13. kolovoza 2015.
Good

Good view , strategic place near playground resort sentosa . Nice swimming pool
10
I enjoy it
Prijavi ovu recenziju
Junichi M. Parovi Japan, 12. kolovoza 2015.
Tight room. Low soundproof wall.

accessibility.
6
Prijavi ovu recenziju
Emanuele B. Parovi Italy, 11. kolovoza 2015.
The rooms were small, and moist.

Close to mall
4,3
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bay Hotel Singapore SingapurBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - BazenBay Hotel Singapore Singapur - BazenBay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitnessBay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitnessBay Hotel Singapore Singapur - UlazBay Hotel Singapore Singapur - PredvorjeBay Hotel Singapore Singapur - RestoranBay Hotel Singapore Singapur - RestoranBay Hotel Singapore Singapur - RestoranBay Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeBay Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeBay Hotel Singapore Singapur - Pub/salonBay Hotel Singapore Singapur - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B08