ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bay Hotel Singapore

50 Telok Blangah Road, Harbourfront, Singapur 098829 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Eksterijer hotela Bay Hotel Singapore Singapur - Bazen Bay Hotel Singapore Singapur - Bazen Bay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitness Bay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitness Bay Hotel Singapore Singapur - Recepcija Bay Hotel Singapore Singapur - Recepcija Bay Hotel Singapore Singapur - Recepcija Bay Hotel Singapore Singapur - Restoran
Bay Hotel Singapore Singapur - Restoran Bay Hotel Singapore Singapur - Pub/salon Bay Hotel Singapore Singapur - Okružje
Područje Harbourfront Broj soba: 333
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 2148recenzija

Vrijednost za novac:
6,7
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,2
Hrana/objedi:
6,6
Sve recenzije (2148)
Razvrstati po:
Cosner T. Grupe Indonesia, 20. srpnja 2014.
Bad experience stay at room size 2 x 3 mt approx.

No comment
4
I should know that the hotel room is very small, it is not convenience to stay at tiny room. The rest is OK I will not recommend. It is not value to money
Jordan C. Poslovni putnici Hong Kong, 19. srpnja 2014.
Dusty Room, dust everywhere when I go into to room

can catch taxi easily, near Vivo city, near MRT
4,3
Dirty dusty room, table and the Ipod player, the water sink,
Mathew H. Grupe Australia, 18. srpnja 2014.
Very relaxing stay at the Bay

The close proximity to harbour front mrt, sentosa island and vivo city are the best features of this hotel.
7,7
Our stay at the Bay was very good. Two people sharing a room need to be aware that there is an issue with privacy with bathroom facilities.
Hiu K. Grupe China, 18. srpnja 2014.
staff are nice, close to Sentosa and Vivo City

nice staff, easy to access,
7
Wee H. Poslovni putnici Malaysia, 18. srpnja 2014.
Great Location

Comfortable, good location , tiny room
7,3
Great location and comfortable.
Robert D. Poslovni putnici United States of America, 16. srpnja 2014.
Very convenient for a quick business visit.

Location, staff, and price.
7
The wi-fi was terrible in most hotels locations. This was the biggest problem for me. Other negatives: Difficult access from street. The breakfast buffet was terribly overpriced. No business center.
Ros H. Parovi Australia, 15. srpnja 2014.
Compact room near the Ferry Terminal

Close to the ferry terminal; clean compact room; opposite shopping mall
8,3
We chose this hotel as we had to catch a ferry the next day and only arrived by plane at midnight. We were swiftly checked in and fell into a most comfortable bed to catch a few hours sleep. The room is very compact but serviceable all the same. Breakfast was good - varied but not overly hot (as is typically Asian, we have found). As one of our suitcases had been damaged, the staff organised a taxi over to the ferry for us. All in all, a good place to stay if you need the Harbour Front or want to shop at Vivo City but a bit too compact for a longer holiday.
Parovi 15. srpnja 2014.
It was good

Nearer to shopping malls food place cheap
9,3
It was a great stay very fun nice place there sentosa vivo near by
Alicia T. Parovi Singapore, 13. srpnja 2014.
Good

Good Service, Good Location and Fast Checkin and check out
8
Pei S. Grupe Singapore, 13. srpnja 2014.
Great stay!

Cleanliness, great location and service
7
Great! Value for money! Highly recommended for visitors who want to visit sentosa and vivo city.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bay Hotel Singapore SingapurBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Eksterijer hotelaBay Hotel Singapore Singapur - BazenBay Hotel Singapore Singapur - BazenBay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitnessBay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitnessBay Hotel Singapore Singapur - RecepcijaBay Hotel Singapore Singapur - RecepcijaBay Hotel Singapore Singapur - RecepcijaBay Hotel Singapore Singapur - RestoranBay Hotel Singapore Singapur - RestoranBay Hotel Singapore Singapur - Pub/salonBay Hotel Singapore Singapur - Okružje


AS-AGWEB-3A05