ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bay Hotel Singapore

50 Telok Blangah Road, Harbourfront, Singapur 098829 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Bazen Bay Hotel Singapore Singapur - Bazen Bay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitness Bay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitness Bay Hotel Singapore Singapur - Restoran Bay Hotel Singapore Singapur - Restoran Bay Hotel Singapore Singapur - Restoran
Bay Hotel Singapore Singapur - Hrana i piće Bay Hotel Singapore Singapur - Hrana i piće Bay Hotel Singapore Singapur - Pub/salon Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba
Područje Harbourfront Broj soba: 333
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 2827recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2827)
Razvrstati po:
Chin M. Parovi Malaysia, 3. svibnja 2015.
Very far from mrt station .

Bed , air cond , staffs
5,7
Corazon C. Parovi Philippines, 3. svibnja 2015.
Luxurious staycation

the 3 best things about the hotel is first, the room is very nice and cozy. second the staff are very accommodating, third is the food is delicious and the presentation is very nice.
9,3
it was very relaxing but i was expecting they have a spa inside the hotel but its okay, i love it. one of the best hotels to staycation.
Veronica O. Obitelji sa malom djecom Singapore, 26. travnja 2015.
small room

Location only
5,3
Christha P. Obitelji sa malom djecom Philippines, 25. travnja 2015.
The staff is very friendly

Good service fast service for my request helpful to my luggages
7,3
Nice place but too small for a standard room cant move properly no enough place for my luggages
Muhd. A. Parovi Brunei Darussalam, 23. travnja 2015.
Just nice

Mini bars, location and free wifi
7,3
It was a nice place to stay since the hotel is very near to vivo city/MRT station. Free wifi and mini bars. The room is to small even for a two person stay. The toilet don't have tap water for washing, I know this is Singapore but at least this is in a hotel room not a public place.
Iris C. Parovi Singapore, 19. travnja 2015.
Good hotel

Location, bed and room
7,3
Beside the carpark ring small, I guess I have nothing to complain about the hotel. It's good!
Mohammad S. Parovi Singapore, 19. travnja 2015.
Value for Money

Location, Friendliness of staff and comfort of room
8,3
I really enjoyed my stay at the hotel. Service was outstanding and staffs were all helpful and very accomodating. Location is good and nearby to all amenities. Overall is two thumbs up and really value for money
Muhammad H. Obitelji sa malom djecom Singapore, 19. travnja 2015.
Can be better...

The staffs are awesome! Smooth and fast check-in and out. Thumbs up! My kids enjoy the swimming pool. For some reason the pool is warm although after the morning rain... Location was superb!
8
Awesome stay. But can be better. The room kinda small for deluxe room. The toilet design is kinda weird. Just glass panels to separate the toilet and the room. And of cause the toilet are mini. Should install water spray beside the toilet bowl. Just my tots for the room...
Chong S. Parovi Singapore, 18. travnja 2015.
Value for money

Location, Room and Cleaniness
8
It was an enjoyable stay in Bay Hotel, the location was good and convenient. MRT station was just across the road, check-in/out was quick and to get into Resorts World Sentosa was also easy.
Ahmad K. Solo putnici Singapore, 17. travnja 2015.
Solo Stay

Location, Comfortable bed & Clean.
9,7
My 2nd stay here. Got a good room and was a great staycation. Other than the tv network problem, the rest are great! Will come back again, for sure :)

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bay Hotel Singapore SingapurBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - BazenBay Hotel Singapore Singapur - BazenBay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitnessBay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitnessBay Hotel Singapore Singapur - RestoranBay Hotel Singapore Singapur - RestoranBay Hotel Singapore Singapur - RestoranBay Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeBay Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeBay Hotel Singapore Singapur - Pub/salonBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba


AS-AGWEB-3A01