Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bay Hotel Singapore

50 Telok Blangah Road, Harbourfront, Singapur 098829 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Bazen Bay Hotel Singapore Singapur - Bazen Bay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitness Bay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitness Bay Hotel Singapore Singapur - Restoran Bay Hotel Singapore Singapur - Restoran Bay Hotel Singapore Singapur - Restoran
Bay Hotel Singapore Singapur - Hrana i piće Bay Hotel Singapore Singapur - Hrana i piće Bay Hotel Singapore Singapur - Pub/salon
Područje Harbourfront Broj soba: 333
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 2937recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2937)
Razvrstati po:
Kin M. Obitelji sa malom djecom Hong Kong, 30. lipnja 2015.
*

*
8
Emil F. Poslovni putnici Malaysia, 29. lipnja 2015.
Comfortable stay

Convenient location, complimentary mini-bar, early-check in
7,7
The stay was comfortable, and we were granted an early check-in and a late check-out. My only complaint was the room service was rather slow, so I don't know if they should claim 24 hour room service. Furthermore, the food wasn't very appetizing. If it hadn't been for that, the staff performance would have been rated much higher due to the helpful and accommodating front desk staff.
Yu K. Obitelji sa malom djecom Taiwan, 28. lipnja 2015.
nice location but small room

location, professional staff, convenient transport
6,3
1 night stay at a small room with outside noisy but good staff inquiry response, service and good location where near vivo city and MER station.
Karen M. Parovi Australia, 25. lipnja 2015.
Lovely surprise - free mini bar

Staff, location, free mini bar
8,7
All staff were very helpful
Vu Q. Obitelji sa malom djecom Vietnam, 23. lipnja 2015.
A FRIENDLY AND CONVENIENT HOTEL FOR VACATION

friendly and helpful staff, near shopping mall and MRT, near Universal Studios
9
Our family spent three nights at Bay Hotel. We felt very happy with hotel's service. The hotel offered free mini bar including pure water, snack, soft drink and even beer that are topped up every day.
Dian A. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 23. lipnja 2015.
Excellent staff

Service, location, price
9
It was a fast and smooth check in and they gave my niece a cute teddy bear. We got to the hotel earlier than the check in time but they manage to prepare us our rooms, plus one of the rooms got upgraded because my requested bed wasn't available. The staffs were very welcoming and helpful. Each room is included of mini bar and fast wifi. Very close to vivo city, where you can take train to sentosa and city. Very recommended!
Florence S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. lipnja 2015.
Stay at Bay!

Good price, accessible, close to Vivo city and Sentosa.
6
Jintae P. Solo putnici South Korea, 21. lipnja 2015.
Very good hotel

Food, comfort enough to stay, customer service
10
In June, July, it's very crowded because of sale season. This hotel sits perfect location and gives warm welcoming service. I was very satisfied and like to recommend others this hotel.
Janette L. Obitelji sa malom djecom United States of America, 20. lipnja 2015.
Worst hotel I ever stayed

Location
3,3
Not good. The room is so small. Bathroom floods. Staff are not generally courteous.
Richard M. Solo putnici United Kingdom, 19. lipnja 2015.
Terrific stay, outstanding value

minibar, staff, pool
9
First time at this hotel and a very pleasant surprise. A full mini bar restocked daily and great service no matter what was asked were both qualities of Bay.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bay Hotel Singapore SingapurBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - BazenBay Hotel Singapore Singapur - BazenBay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitnessBay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitnessBay Hotel Singapore Singapur - RestoranBay Hotel Singapore Singapur - RestoranBay Hotel Singapore Singapur - RestoranBay Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeBay Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeBay Hotel Singapore Singapur - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B02