Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bay Hotel Singapore

50 Telok Blangah Road, Harbourfront, Singapur 098829 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska soba Bay Hotel Singapore Singapur - Bazen Bay Hotel Singapore Singapur - Bazen Bay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitness Bay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitness Bay Hotel Singapore Singapur - Restoran Bay Hotel Singapore Singapur - Restoran Bay Hotel Singapore Singapur - Restoran
Bay Hotel Singapore Singapur - Hrana i piće Bay Hotel Singapore Singapur - Hrana i piće Bay Hotel Singapore Singapur - Pub/salon
Područje Harbourfront Broj soba: 333
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 2993recenzija

Vrijednost za novac:
6,9
Lokacija
8,4
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,3
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (2993)
Razvrstati po:
Norliah H. Obitelji sa odraslom djecom Singapore, 1. kolovoza 2015.
Value for money

Location,comfy room & free wifi & minibar in room
7,3
Our 3rd time stay at Bay Hotel. Room was clean,comfy & cosy! Value for money. Keep up d good housekeeping & maintenance Bay Hotel. Will come back.
Prijavi ovu recenziju
Xavier C. Solo putnici Malaysia, 26. srpnja 2015.
The location was perfect!

Location, FOC parking bay and FOC mini bar!
8,3
It was good! Best location as it is right opposite vivocity mall and sentosa park.
Prijavi ovu recenziju
Merlin G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. srpnja 2015.
bad experience

location, helpfull staff
4
Prijavi ovu recenziju
Merlin G. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 24. srpnja 2015.
dissapointed with the room conditions

the staff is helpfull, the location is nearby the shopping mall and the sentosa.
4,7
I was travelling with 2 young kids and feel so dissapointed because the room is so dirty and the toilet so small. Then the bed sheet even not so clean. Only the location is so convinient nearby to sentosa and harbourfront.
Prijavi ovu recenziju
Kevin L. Parovi Brunei Darussalam, 22. srpnja 2015.
Keep up the good work.

Staff were great and helpful. Clean. Convenient.
8
Good!
Prijavi ovu recenziju
Jeffrey T. Parovi Singapore, 20. srpnja 2015.
Not bad

Free mini bar good toiletries comfort bed
8,3
Prijavi ovu recenziju
Andrew L. Obitelji sa odraslom djecom Malaysia, 19. srpnja 2015.
Good Hotel

value for money, clean, up to expectation
10
good experience
Prijavi ovu recenziju
Maryani C. Obitelji sa odraslom djecom Indonesia, 19. srpnja 2015.
Nice Hotel

The place is strategic and with nice staffs and with 4 star rooms. The cleanliness is something i praised too. Able to clean every single furniture in those rooms only can be done with bay's staffs
9
It's fun. Before i'm tired with all the problem of immigration but luckily the hotel is easy to access therefore very strategic. I can go to and fro the famous and ultimately complete vivo city to the hotel easily when i wish to enjoy or travel elsewhere. When i arrived at the hotel, i was famished and exhausted. But once i see the clean and nice, elegant room, i had the surge of energy to quickly clean up and rest. And it turns out well. The mattress was very comfortable that i woke up the next day fresh and energetic. The rest of my family so too. In the morning before me and my family go to vivo, we were greeted with a smile from the staffs. Excellent hotel, i say so. Soon it was time to leave. It's a pity to leave such nice hotel. I will look forward toward the next time i stayed in bay hotel
Prijavi ovu recenziju
Chuan Y. Parovi Malaysia, 18. srpnja 2015.
Good job!keep it up !

It was my birthday on that day when I was check in . And I did earlier check in and one of the front desk staff did choose my birthday date for my room number ,it was same date as my birthday date
8,7
Prijavi ovu recenziju
Daniel O. Parovi Singapore, 18. srpnja 2015.
Nice Hotel

Room, environment, clean
9
Perfect for couple short stay and highly recommended.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bay Hotel Singapore SingapurBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - Gostinjska sobaBay Hotel Singapore Singapur - BazenBay Hotel Singapore Singapur - BazenBay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitnessBay Hotel Singapore Singapur - Dvorana za fitnessBay Hotel Singapore Singapur - RestoranBay Hotel Singapore Singapur - RestoranBay Hotel Singapore Singapur - RestoranBay Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeBay Hotel Singapore Singapur - Hrana i pićeBay Hotel Singapore Singapur - Pub/salon


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04