Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas

55 East Robindale Road, južno od The Strip, Las Vegas (NV), Sjedinjene Američke Države 89123 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Dvorana za fitness Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Gostinjska soba Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Gostinjska soba Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Gostinjska soba Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Kupaonica Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Soba za sastanke Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Bazen Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Dvorana za fitness Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Eksterijer hotela Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Interijer hotela Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Interijer hotela Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Kupaonica Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Interijer hotela Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Gostinjska soba Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Kupaonica Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Kupaonica
Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Soba za sastanke Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Apartman Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Apartman Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Okružje Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Bazen Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Recepcija Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Kupaonica Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Dvorana za fitness Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Gostinjska soba Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Soba za sastanke Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Recepcija Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Bazen
Područje južno od The Strip Broj soba: 110

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

8,0

od 89recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,2
Lokacija
7,9
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,4
Udobnost/standard sobe:
8,0
Hrana/objedi:
7,2
Sve recenzije (89)
Razvrstati po:
Kelly C. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 6. prosinca 2015.
I would say this is a 3 stars.

Location, value and service
8
I enjoyed my stay.
Prijavi ovu recenziju
Henrik N. Poslovni putnici Sweden, 14. listopada 2015.
Basic hotel next to outlet mall

Location, free parking, hot showers
7
Good but basic hotel.
Prijavi ovu recenziju
Jim G. Parovi United States of America, 12. listopada 2015.
reality is hotel is under 3 stars

location, location and finally location
7
Is was adequate but should be rated under 3 stars, needs updating.
Prijavi ovu recenziju
San P. Poslovni putnici United States of America, 31. kolovoza 2015.
great stay.

clean, friendly, prompt.
9,3
Would stay here again!
Prijavi ovu recenziju
Ming F. Obitelji sa malom djecom China, 13. srpnja 2015.
nice

ggg
8,3
666
Prijavi ovu recenziju
Isao N. Poslovni putnici Japan, 10. siječnja 2015.
about fee more chiepe
5
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Prijavi ovu recenziju
Agnes W. Solo putnici United States of America, 6. siječnja 2015.
Great for price

clean comfort for the money
9
Great stay would stay again
Prijavi ovu recenziju
Mitchell C. Parovi United States of America, 1. siječnja 2015.
Ironman

StaffingHobby
7,3
Good small bathroom
Prijavi ovu recenziju
Roi B. Poslovni putnici United States of America, 2. listopada 2014.
I enjoyed my stay there.

Location
7,3
Very good
Prijavi ovu recenziju
Christin M. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 26. srpnja 2014.
Disgusting Conditions

The three best things about this hotel were the a) location, b) breakfast buffet and c) proximity to outlet stores
5
After checking in, we went to our room on the second floor. The elevator smelled so strongly of urine it made my eyes water. The room was filthy with hair in the sink and bathtub and the bed linens were not changed as evidenced by the hair, dirt, and undergarments left behind and made into the bed. We asked for new linens and changed our own sheets. The bed skirt appeared to have biological material that had gone unnoticed and unclean for an extended period. The carpet was not vacuumed and left white socks a very dark color when walking without shoes. The refrigerator and AC were minimally operable and very loud.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV)Baymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Dvorana za fitnessBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Gostinjska sobaBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Gostinjska sobaBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Gostinjska sobaBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - KupaonicaBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Soba za sastankeBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - BazenBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Dvorana za fitnessBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Eksterijer hotelaBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Interijer hotelaBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Interijer hotelaBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - KupaonicaBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Interijer hotelaBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Gostinjska sobaBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - KupaonicaBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - KupaonicaBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Soba za sastankeBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - ApartmanBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - ApartmanBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - OkružjeBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - BazenBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - RecepcijaBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - KupaonicaBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Dvorana za fitnessBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Gostinjska sobaBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Soba za sastankeBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - RecepcijaBaymont Inn And Suites Airport South Las Vegas Las Vegas (NV) - Bazen


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03