Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bayview Hotel Guam

1475 Pale San Vitores Road, zaljev Tumon, Guam 96913

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 369recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (369)
Razvrstati po:
Nicholson V. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 24. travnja 2016.
Relaxing
4,7
Nice location, overlooking the whole city
Prijavi ovu recenziju
Raymond T. Parovi United States of America, 17. travnja 2016.
inquired about my reservation. I was made to beliv
4,3
so manager never said anything. I then inquire at the front desk and even showed them why I booked at this hotel coz of those showing in the package .
Prijavi ovu recenziju
Annabelle M. Parovi Philippines, 10. travnja 2016.
leaking aircon
5,3
it was a good room but on our second night the aircon was leaking :(
Prijavi ovu recenziju
Yeon H. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 2. travnja 2016.
Not so bad
4,7
Would reccomend if one were looking for a cheap hotel.
Prijavi ovu recenziju
Mandy F. Obitelji sa malom djecom United States of America, 27. ožujka 2016.
Good
5,3
Pleasant stay!
Prijavi ovu recenziju
Ruby A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 24. ožujka 2016.
Good value for money

Location, wifi and staff
8,7
Prijavi ovu recenziju
Meichin T. Obitelji sa malom djecom South Korea, 22. ožujka 2016.
good
5
good location
Prijavi ovu recenziju
Andreas S. Solo putnici Germany, 20. ožujka 2016.
Great hotel if you want to be close to the beach w
6,7
The staff at Bayview is always helpful. Be it early check-in, late check-out, or helping you to rent a car. At 10 dollars, their airport-pick up is much cheaper than a taxi.
Prijavi ovu recenziju
Victor S. Obitelji sa malom djecom Philippines, 30. siječnja 2016.
Hotel review

Near shopping centers
6
Good and satisfied
Prijavi ovu recenziju
Frederick S. Parovi United States of America, 1. siječnja 2016.
Mos def recommended!
6
This was a great area to stay at. I paid a little more since it was New Years Eve. However, you cannot beat the location. You're a 2 minute walk to the Outrigger, central Tumon and great view of the ocean even though the hotel isn't right next to the water. Staff was nice and friendly, no issues whatsoever.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Bayview Hotel Guam GuamBayview Hotel Guam Guam - BazenBayview Hotel Guam Guam - Interijer hotelaBayview Hotel Guam Guam - Balkon/terasaBayview Hotel Guam Guam - Luksuzni salonBayview Hotel Guam Guam - Balkon/terasaBayview Hotel Guam Guam - RestoranBayview Hotel Guam Guam - BazenBayview Hotel Guam Guam - Eksterijer hotelaBayview Hotel Guam Guam - Interijer hotelaBayview Hotel Guam Guam - PogledBayview Hotel Guam Guam - RestoranBayview Hotel Guam Guam - RestoranBayview Hotel Guam Guam - RestoranBayview Hotel Guam Guam - RestoranBayview Hotel Guam Guam - RestoranBayview Hotel Guam Guam - RestoranBayview Hotel Guam Guam - RestoranBayview Hotel Guam Guam - RestoranBayview Hotel Guam Guam - Dvorana za fitnessBayview Hotel Guam Guam - TlocrtiBayview Hotel Guam Guam - Posao CentarBayview Hotel Guam Guam - Interijer hotelaBayview Hotel Guam Guam - Eksterijer hotelaBayview Hotel Guam Guam - PredvorjeBayview Hotel Guam Guam - RestoranBayview Hotel Guam Guam - KafićBayview Hotel Guam Guam - KafićBayview Hotel Guam Guam - Eksterijer hotelaBayview Hotel Guam Guam - Gostinjska sobaBayview Hotel Guam Guam - Soba za sastankeBayview Hotel Guam Guam - PredvorjeBayview Hotel Guam Guam - Dvorana za fitnessBayview Hotel Guam Guam - SadržajiBayview Hotel Guam Guam - Dvorana za fitnessBayview Hotel Guam Guam - KafićBayview Hotel Guam Guam - Soba za sastankeBayview Hotel Guam Guam - TrgovineBayview Hotel Guam Guam - KafićBayview Hotel Guam Guam - KafićBayview Hotel Guam Guam - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C07