Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bayview Hotel Guam

1475 Pale San Vitores Road, zaljev Tumon, Guam 96913

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 379recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
8,1
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,4
Hrana/objedi:
6,3
Sve recenzije (379)
Razvrstati po:
Antonia C. Obitelji sa malom djecom Philippines, 9. svibnja 2016.
You get what you pay for
5,3
The double-size bed fits all three of us. We had our 8mo old son between us then. The other bed we used for our other stuff - sorting out clothes, etc. The air conditioning was very cold, i had it turned off during the night and even then i still had the covers up til my neck. One wrong thing i'd done though was kneel on the carpet at the side of the bed while playing with the wee one. I got up i guess after 5mins and had itches on my legs. Hm my fault. Also, complimentary water was there when we arrived but no refill/replacement after that. Overall, a nice place to stay. 👍🏼
Anna L. Grupe Philippines, 5. svibnja 2016.
Great location
3,7
Great location for travellers, very near the bus station, near the beach, restaurants, shopping area i.e DFGalleria, The Plaza, Undewater World etc.
Nicholson V. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 24. travnja 2016.
Relaxing
4,7
Nice location, overlooking the whole city
Raymond T. Parovi United States of America, 17. travnja 2016.
inquired about my reservation. I was made to beliv
4,3
so manager never said anything. I then inquire at the front desk and even showed them why I booked at this hotel coz of those showing in the package .
Annabelle M. Parovi Philippines, 10. travnja 2016.
leaking aircon
5,3
it was a good room but on our second night the aircon was leaking :(
Yeon H. Obitelji sa odraslom djecom South Korea, 2. travnja 2016.
Not so bad
4,7
Would reccomend if one were looking for a cheap hotel.
Mandy F. Obitelji sa malom djecom United States of America, 27. ožujka 2016.
Good
5,3
Pleasant stay!
Ruby A. Obitelji sa odraslom djecom Philippines, 24. ožujka 2016.
Good value for money

Location, wifi and staff
8,7
Meichin T. Obitelji sa malom djecom South Korea, 22. ožujka 2016.
good
5
good location
Andreas S. Solo putnici Germany, 20. ožujka 2016.
Great hotel if you want to be close to the beach w
6,7
The staff at Bayview is always helpful. Be it early check-in, late check-out, or helping you to rent a car. At 10 dollars, their airport-pick up is much cheaper than a taxi.
1 od 1 recenzija
Bayview Hotel Guam GuamBayview Hotel Guam Guam - Eksterijer hotelaBayview Hotel Guam Guam - PogledBayview Hotel Guam Guam - Dvorana za fitnessBayview Hotel Guam Guam - TlocrtiBayview Hotel Guam Guam - Posao CentarBayview Hotel Guam Guam - Interijer hotelaBayview Hotel Guam Guam - Eksterijer hotelaBayview Hotel Guam Guam - PredvorjeBayview Hotel Guam Guam - RestoranBayview Hotel Guam Guam - KafićBayview Hotel Guam Guam - KafićBayview Hotel Guam Guam - Eksterijer hotelaBayview Hotel Guam Guam - Gostinjska sobaBayview Hotel Guam Guam - Soba za sastankeBayview Hotel Guam Guam - PredvorjeBayview Hotel Guam Guam - Dvorana za fitnessBayview Hotel Guam Guam - SadržajiBayview Hotel Guam Guam - Dvorana za fitnessBayview Hotel Guam Guam - KafićBayview Hotel Guam Guam - Soba za sastankeBayview Hotel Guam Guam - TrgovineBayview Hotel Guam Guam - KafićBayview Hotel Guam Guam - KafićBayview Hotel Guam Guam - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04