Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Beaches Backpackers

356 Shute Harbour Road, Airlie plaža, Otočje Whitsunday , Australija 4802

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 31recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,8
Uslužnost osoblja:
7,1
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,5
Udobnost/standard sobe:
7,1
Hrana/objedi:
6,4
Sve recenzije (31)
Razvrstati po:
Laura P. Solo putnici Laos, 16. svibnja 2016.
Good location and entertainment
6,7
Cheap accommodation, clean rooms and discounted food and drink at the bar. Luggage storage for $6 while you are awy on a Whitsundays tour. Brilliant location. Something on at the bar Every night but quite enough to be able to sleep.
Prijavi ovu recenziju
Meiyu P. Grupe Taiwan, 11. svibnja 2016.
Soso
4,3
Good location you can use 50% ticket to eat dinner It's soso food
Prijavi ovu recenziju
Wing K. Solo putnici Hong Kong, 27. travnja 2016.
Not bad
4,3
You don't believe it's a backpacker when you walk in
Prijavi ovu recenziju
Yeh Y. Parovi Taiwan, 13. veljače 2016.
Fair price to stay

Cheap accommodation and supper, not for backpackers looking for quietness.
8,3
Private rooms are good, close to free WiFi provided by the bar nearby.
Prijavi ovu recenziju
Nicole N. Solo putnici Vietnam, 4. lipnja 2015.
Clean decent hostel

Safe and Clean
6,7
Ok stay. Room was clean and spacious enough. Staff was not around when I checked in but gave helpful instruction when I called them. Value for money.
Prijavi ovu recenziju
Paul T. Solo putnici Australia, 17. kolovoza 2014.
Location

Location, Atmosphere, People
6
You get what you pay for, all good
Prijavi ovu recenziju
Xinlin W. Solo putnici China, 26. prosinca 2013.
good location

location, cheap, stalely
8,3
The location is good, on the main street. Mix gender room is no very convinent for me, but the price is reasonable for staying one night then take the shuttle.
Prijavi ovu recenziju
Wong K. Grupe Hong Kong, 13. listopada 2013.
a bit dirty room

location, friendly staff, near beaches
7
it is a few blocks from the city centre. walking at night feels comfortable. but the room is quite dirty with small ants cos it doesnt have housekeeping daily.
Prijavi ovu recenziju
Sian K. Solo putnici United Kingdom, 11. svibnja 2013.
Great plce to start your whitsundays trip

Location, Big rooms, Price
8
We only stayed here for one night before we went on our whitsundays sailing trip. Good nightlife at this hostel and they give you meal tickets for cheaper meals when you stay here. Big spacious rooms which doesn't usually happen in hostels.
Prijavi ovu recenziju
Evan C. Solo putnici American Samoa, 28. travnja 2013.
good value but a bit loud

location, price, dinner discount
8,7
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Beaches Backpackers Otočje Whitsunday Beaches Backpackers Otočje Whitsunday  - RecepcijaBeaches Backpackers Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaBeaches Backpackers Otočje Whitsunday  - Pub/salonBeaches Backpackers Otočje Whitsunday  - SadržajiBeaches Backpackers Otočje Whitsunday  - Pub/salonBeaches Backpackers Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaBeaches Backpackers Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaBeaches Backpackers Otočje Whitsunday  - Eksterijer hotelaBeaches Backpackers Otočje Whitsunday  - Gostinjska sobaBeaches Backpackers Otočje Whitsunday  - RecepcijaBeaches Backpackers Otočje Whitsunday  - Interijer hotelaBeaches Backpackers Otočje Whitsunday  - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03