Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Beleza By The Beach Resort

Thondwadoo, Betalbatim, Colva, Južna Goa, Indija 406708 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Pogled Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Dvorana za fitness Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Bazen Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Spa centar Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Restoran Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Gostinjska soba Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Gostinjska soba Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Gostinjska soba Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Bazen Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Dječji klub Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Gostinjska soba Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Balkon/terasa Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Sadržaji Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Restoran Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Gostinjska soba Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Bazen
Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Dvorana za fitness Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Eksterijer hotela Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Dvorana za fitness Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Bazen Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Vrt Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Restoran Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Recepcija Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Eksterijer hotela Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Predvorje Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Restoran Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Eksterijer hotela Beleza By The Beach Resort Južna Goa - Gostinjska soba
Područje Colva Broj soba: 40
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Fantastično

8,2

od 72recenzija

Vrijednost za novac:
8,1
Lokacija
8,2
Uslužnost osoblja:
8,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
8,6
Udobnost/standard sobe:
8,2
Hrana/objedi:
7,6
Sve recenzije (72)
Razvrstati po:
Nisha S. Grupe India, 7. srpnja 2015.
fantastic

comfort, cleanliness and the property itself
8,3
Prijavi ovu recenziju
Einir J. Grupe United Kingdom, 11. travnja 2015.
Stay at Beliza by the Besch

Good breskfast
5,3
Stayed in the hotel for a week. Very dissapoonted in one of the rooms booked. - no balcony or outside area nearby to sit and read/relax. The two rooms booked were of very different quality although both were same price. When i spoke to the manager about this he was very rude and dismissiive. Also we were disturbed two nights at around 12.30am by male staff asking if we had problems with AC and trying to come into our rooms - we felt very uncomfortable all week as we were all women snd it was late at night. Most of the snacks on sale in the room out of date. Internet connection was not good. No sunbeds on the beach to sunbathe - there were beds there but we were not allowed to move them into the sun. .
Prijavi ovu recenziju
Gurtaj S. Obitelji sa malom djecom India, 27. ožujka 2015.
Except for Wifi everything else was superb

Location staff & overall design
10
Very comfy ... Highly recommend !
Prijavi ovu recenziju
Marit J. Obitelji sa malom djecom Estonia, 23. ožujka 2015.
Good quality for the price

Clean, A/C, warm water, spacious.
7,7
Nice end to the trip.
Prijavi ovu recenziju
Christie D. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 22. ožujka 2015.
My recent stay

Size and quality of the room, location - lovely beach, friendliness of staff
2,3
Stay very good. Wifi coverage pretty poor however and could do with improvement. More generous water in the room would also be better. 2 small bottles for a very hot location a little mean.
Prijavi ovu recenziju
Edward M. Obitelji sa odraslom djecom United Kingdom, 1. ožujka 2015.
Excellent Beleza

The pool, location to beach, staff
8,3
We had an excellent stay at Beleza ..loved everything about the hotel and would highly recommend
Prijavi ovu recenziju
Philip S. Parovi United Kingdom, 6. veljače 2015.
Highly Recommended

Location, Staff, Pool area
10
Excellent Hotel, great service, nice tranquil resort
Prijavi ovu recenziju
Fiona G. Parovi United Kingdom, 5. veljače 2015.
Heaven

Peace and quiet
9,7
Prijavi ovu recenziju
Bony A. Solo putnici New Zealand, 19. siječnja 2015.
Great location for access to Colva Beach

The swimming pool, access to Colva beach and the prompt room service
7,3
My stay was quite pleasant but I think they are slightly overpriced. I stayed two nights and their buffet breakfast was very simple and there was not much variety considering I was paying $130 per night. The swimming pool was very refreshing after walking and swimming on the beaches. The whole beach is surrounded by shacks that mainly cater to Russian tourists which was quite off-putting. But on the upside the beaches are very beautiful and the waters are very calm in the seas on Betalbatim beach. The hotel had a small but well equipped gym as well.
Prijavi ovu recenziju
Harjinder M. Parovi United Kingdom, 7. studenog 2014.
A relaxing stay

The staff, the facilities and the location.
10
A lovely hotel, enjoyed our stay tremendously. Rooms are nice, with AC, great poolside view. Room service very quick and efficient, Hotel restaurant very nice with nice breakfast. Hotel staff were absolutely amazing, specially all the restaurant staff. Great 5 min walk to the beach, felt very safe at the hotel. Overall loved our stay. My advice would be to try and get a room with a poolside/restaurant view and try and get balcony room as well.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Beleza By The Beach Resort Južna GoaBeleza By The Beach Resort Južna Goa - PogledBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Dvorana za fitnessBeleza By The Beach Resort Južna Goa - BazenBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Spa centarBeleza By The Beach Resort Južna Goa - RestoranBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Gostinjska sobaBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Gostinjska sobaBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Gostinjska sobaBeleza By The Beach Resort Južna Goa - BazenBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Dječji klubBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Gostinjska sobaBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Balkon/terasaBeleza By The Beach Resort Južna Goa - SadržajiBeleza By The Beach Resort Južna Goa - RestoranBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Gostinjska sobaBeleza By The Beach Resort Južna Goa - BazenBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Dvorana za fitnessBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Eksterijer hotelaBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Dvorana za fitnessBeleza By The Beach Resort Južna Goa - BazenBeleza By The Beach Resort Južna Goa - VrtBeleza By The Beach Resort Južna Goa - RestoranBeleza By The Beach Resort Južna Goa - RecepcijaBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Eksterijer hotelaBeleza By The Beach Resort Južna Goa - PredvorjeBeleza By The Beach Resort Južna Goa - RestoranBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Eksterijer hotelaBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Gostinjska sobaBeleza By The Beach Resort Južna Goa - BazenBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Rekreacijski sadržajiBeleza By The Beach Resort Južna Goa - PredvorjeBeleza By The Beach Resort Južna Goa - SadržajiBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Dječji klubBeleza By The Beach Resort Južna Goa - RestoranBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Eksterijer hotelaBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Rekreacijski sadržajiBeleza By The Beach Resort Južna Goa - RestoranBeleza By The Beach Resort Južna Goa - VrtBeleza By The Beach Resort Južna Goa - Gostinjska soba


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04