ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bemo Corner Guest House Bali - Gostinjska soba Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Okružje Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Okružje Bemo Corner Guest House Bali - Interijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Interijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcije Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Gostinjska soba Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Okružje Bemo Corner Guest House Bali - Interijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcije Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela
Bemo Corner Guest House Bali - Plaža Bemo Corner Guest House Bali - Plaža Bemo Corner Guest House Bali - Plaža
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 20
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,0

od 451recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
4,9
Sve recenzije (451)
Razvrstati po:
Sucipto A. Parovi Indonesia, 27. studenog 2014.
Good Value for Money Guest House

Cheap and Good Location
8
Rezal S. Solo putnici Malaysia, 14. studenog 2014.
need to service the ac

location, location,location
7,7
everything is ok, except, need to service the air conditioner. the aircond need gas.
Mohamad M. Solo putnici Malaysia, 4. rujna 2014.
Friendly and helpful staff

Location, eateries & helpful staff
6,7
It was a good place for the price. I would like to thanks Fauzi the front desk staff for the assistant he gave me during my stay.
Laurie C. Solo putnici Australia, 1. rujna 2014.
location convenience friendly staff

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Laurie C. Solo putnici Australia, 30. kolovoza 2014.
convenience location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Alif R. Parovi Singapore, 29. kolovoza 2014.
location

location money changer accessible
8,3
My stay was good. Just that the hot water was not working that well. Overall it was value for money!
Laurie C. Solo putnici Australia, 28. kolovoza 2014.
convenience,location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guesthouse
Laurie C. Solo putnici Australia, 27. kolovoza 2014.
convenience location for value

all of the above and accessibility
6,3
please refer to my numerous previous reviews on Bemo corner
Sucipto A. Poslovni putnici Indonesia, 21. kolovoza 2014.
Good Value for Money Guest House

Cheap and Good Location
8
Laurie C. Solo putnici Australia, 20. kolovoza 2014.
comfortable and convenient

location facilities accessibility
6,7
Its good value for the price and close to all restaurants,bars and transport easily obtained from the front.also a good moneychanger and cafe right next door.Some of the rooms a little noisy facing the street,so choose your room carefully i would suggest

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - Gostinjska sobaBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - OkružjeBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - OkružjeBemo Corner Guest House Bali - Interijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Interijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcijeBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Gostinjska sobaBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - OkružjeBemo Corner Guest House Bali - Interijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcijeBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - PlažaBemo Corner Guest House Bali - PlažaBemo Corner Guest House Bali - Plaža


AS-AGWEB-3C03