Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bemo Corner Guest House Bali - Gostinjska soba Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Okružje Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Okružje Bemo Corner Guest House Bali - Interijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Interijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcije Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Gostinjska soba Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Okružje Bemo Corner Guest House Bali - Interijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcije Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela
Bemo Corner Guest House Bali - Plaža
Područje Kuta Broj soba: 20
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 525recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
4,9
Sve recenzije (525)
Razvrstati po:
Andrew P. Parovi Australia, 28. srpnja 2015.
Not as described

Check out was good, bed OK, air con OK,
4,7
It is OK But Not as described I paid for deluxe room Free WiFi - does not work Desk in room - does not exist In room safe - Staff never heard of it deposit box at top of stairs instead. Bed was comfortable Staff nice Would not stay again.
Prijavi ovu recenziju
Bevan W. Solo putnici Australia, 13. srpnja 2015.
Not happy
2
I don't no as they walked me up the street at 4am to a place called Kuti Sari," not happy" so hope you can do better next time, if there is a next time!!
Prijavi ovu recenziju
Wendy N. Parovi Australia, 28. lipnja 2015.
Too cheap

Wanted to not houseclean and provide warer. Stayed 5 nights
6,7
Prijavi ovu recenziju
Dorina J. Parovi Indonesia, 8. lipnja 2015.
Good hotel for budget traveller

Location, the price and big room
5,7
Location, price and the room was good. But only one thing that made me so disappointed..which is the pilliow was so smelled and has no pilliowslip. I hope the management will notice about it. And always check all the stuff in the room.
Prijavi ovu recenziju
Muhammad R. Grupe Singapore, 7. lipnja 2015.
Great stay but..

Location. Staff. Food.
7,3
The stay was great but there should be a safe for our passports and money to be kept at and also a cuboard to store our cloths. They are a 2 to 3 star hotel though instead of a guesthouse. The TV had many channels unlike some other hotels and the wifi was great!
Prijavi ovu recenziju
Zoltan T. Solo putnici Hungary, 27. svibnja 2015.
Cheap... and thats the best feature

cheap, near to Kuta center
5
Walls were extremely dirty and moldy. Towels and bed sheets also looked dirty. There was no fridge in the room. It was quite noisy in the morning but that's because of the location.but for an extra 5 bucks you can find many better places to stay. This was the worst place I stayed during my 2 weeks Indonesian holiday.
Prijavi ovu recenziju
Travis R. Parovi United States of America, 15. svibnja 2015.
Great value hostel in Kuta

Hot water, location, mini fridge
7,3
We had a very brief stay, but were pleasantly surprised at the quality for the very low price. The only complaint is the traffic noise which is heard clearly through the always-open vents in the bathroom.
Prijavi ovu recenziju
Laurie C. Parovi Australia, 13. svibnja 2015.
great location

price staff location
7,7
Prijavi ovu recenziju
Laurie C. Solo putnici Australia, 7. svibnja 2015.
great value

price location access
7,7
Prijavi ovu recenziju
Laurie C. Solo putnici Australia, 6. svibnja 2015.
wonderful bali stay

staff location staff
8,3
thank u staff
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - Gostinjska sobaBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - OkružjeBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - OkružjeBemo Corner Guest House Bali - Interijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Interijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcijeBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Gostinjska sobaBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - OkružjeBemo Corner Guest House Bali - Interijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcijeBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Plaža


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C02