ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bemo Corner Guest House Bali - Gostinjska soba Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Okružje Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Okružje Bemo Corner Guest House Bali - Interijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Interijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcije Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Gostinjska soba Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Okružje Bemo Corner Guest House Bali - Interijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcije Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela
Bemo Corner Guest House Bali - Plaža
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 20
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 505recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
4,9
Sve recenzije (505)
Razvrstati po:
Icha I. Solo putnici Indonesia, 20. travnja 2015.
Clean and friendly

Clean, Good Location, Staff friendly
9,7
Friendly staff, make me feel like home. Good location. Very Recomended !!
Laurie C. Solo putnici Australia, 18. travnja 2015.
value budget hotel

value staff location
6,3
Please see previous reviews on this hotel
Laurie C. Solo putnici Australia, 17. travnja 2015.
comfort and value

accessibility value staff
6,3
Good stay as usual.see my previews reviews
Laurie C. Solo putnici Australia, 16. travnja 2015.
good budget hotel

location staff value
6,3
See previews reviews on bemo corner
Laurie C. Solo putnici Australia, 15. travnja 2015.
good budget hotel

location staff value
6
Good stay as always and value for the money.strategic location
Laurie C. Solo putnici Australia, 10. travnja 2015.
good location and value

location price staff
7,3
Good as always. See my previous on bemo corner
Laurie C. Solo putnici Australia, 9. travnja 2015.
good value n location

accessibility staff value
7
Well located and good value close to clubs but not to close noise to impact on you.choose room carefully as street noise may be an issue for some.
Laurie C. Solo putnici Australia, 19. ožujka 2015.
strategic and value

location convenient staff
7
I've stayed here often for convenience and access friendly staff.only criticism , WiFi still not fixed
Laurie C. Solo putnici Australia, 15. ožujka 2015.
location strategic helpful staff

as above
7
As per previous reviews
Laurie C. Solo putnici Australia, 14. ožujka 2015.
pleasant and convenient

location convenience staff
7
As per previous review only fault I can mention is the WiFi still not running

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - Gostinjska sobaBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - OkružjeBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - OkružjeBemo Corner Guest House Bali - Interijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Interijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcijeBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Gostinjska sobaBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - OkružjeBemo Corner Guest House Bali - Interijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcijeBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Plaža


AS-AGWEB-3A07