Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bemo Corner Guest House Bali - Gostinjska soba Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Okružje Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Okružje Bemo Corner Guest House Bali - Interijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Interijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcije Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Gostinjska soba Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Okružje Bemo Corner Guest House Bali - Interijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcije Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela
Bemo Corner Guest House Bali - Plaža
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 20
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 516recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
6,9
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
4,9
Sve recenzije (516)
Razvrstati po:
Dorina J. Parovi Indonesia, 8. lipnja 2015.
Good hotel for budget traveller

Location, the price and big room
5,7
Location, price and the room was good. But only one thing that made me so disappointed..which is the pilliow was so smelled and has no pilliowslip. I hope the management will notice about it. And always check all the stuff in the room.
Muhammad R. Grupe Singapore, 7. lipnja 2015.
Great stay but..

Location. Staff. Food.
7,3
The stay was great but there should be a safe for our passports and money to be kept at and also a cuboard to store our cloths. They are a 2 to 3 star hotel though instead of a guesthouse. The TV had many channels unlike some other hotels and the wifi was great!
Zoltan T. Solo putnici Hungary, 27. svibnja 2015.
Cheap... and thats the best feature

cheap, near to Kuta center
5
Walls were extremely dirty and moldy. Towels and bed sheets also looked dirty. There was no fridge in the room. It was quite noisy in the morning but that's because of the location.but for an extra 5 bucks you can find many better places to stay. This was the worst place I stayed during my 2 weeks Indonesian holiday.
Travis R. Parovi United States of America, 15. svibnja 2015.
Great value hostel in Kuta

Hot water, location, mini fridge
7,3
We had a very brief stay, but were pleasantly surprised at the quality for the very low price. The only complaint is the traffic noise which is heard clearly through the always-open vents in the bathroom.
Icha I. Solo putnici Indonesia, 20. travnja 2015.
Clean and friendly

Clean, Good Location, Staff friendly
9,7
Friendly staff, make me feel like home. Good location. Very Recomended !!
Laurie C. Solo putnici Australia, 18. travnja 2015.
value budget hotel

value staff location
6,3
Please see previous reviews on this hotel
Laurie C. Solo putnici Australia, 17. travnja 2015.
comfort and value

accessibility value staff
6,3
Good stay as usual.see my previews reviews
Laurie C. Solo putnici Australia, 16. travnja 2015.
good budget hotel

location staff value
6,3
See previews reviews on bemo corner
Laurie C. Solo putnici Australia, 15. travnja 2015.
good budget hotel

location staff value
6
Good stay as always and value for the money.strategic location
Laurie C. Solo putnici Australia, 10. travnja 2015.
good location and value

location price staff
7,3
Good as always. See my previous on bemo corner

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - Gostinjska sobaBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - OkružjeBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - OkružjeBemo Corner Guest House Bali - Interijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Interijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcijeBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Gostinjska sobaBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - OkružjeBemo Corner Guest House Bali - Interijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcijeBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Plaža


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B04