ili

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Bemo Corner Guest House

Jl. Pantai no. 10 A, Kuta / Tuban, Bali, Indonezija 80361 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Bemo Corner Guest House Bali - Gostinjska soba Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Okružje Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Okružje Bemo Corner Guest House Bali - Interijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Interijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcije Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Gostinjska soba Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Okružje Bemo Corner Guest House Bali - Interijer hotela Bemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcije Bemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela
Područje Kuta / Tuban Broj soba: 20
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,9

od 444recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,3
Uslužnost osoblja:
6,9
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,0
Udobnost/standard sobe:
7,0
Hrana/objedi:
4,9
Sve recenzije (444)
Razvrstati po:
Laurie C. Solo putnici Australia, 31. kolovoza 2014.
convenience accessibility location

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner
Laurie C. Solo putnici Australia, 30. kolovoza 2014.
convenience location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guest house
Laurie C. Solo putnici Australia, 29. kolovoza 2014.
convenience location accessibility

qll of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews of this accomodation
Laurie C. Solo putnici Australia, 28. kolovoza 2014.
convenience,location accessibility

all of the above plus value
6,3
please refer to my previous reviews on Bemo corner guesthouse
Laurie C. Solo putnici Australia, 27. kolovoza 2014.
convenience location for value

all of the above and accessibility
6,3
please refer to my numerous previous reviews on Bemo corner
Sucipto A. Poslovni putnici Indonesia, 21. kolovoza 2014.
Good Value for Money Guest House

Cheap and Good Location
8
Laurie C. Solo putnici Australia, 20. kolovoza 2014.
comfortable and convenient

location facilities accessibility
6,7
Its good value for the price and close to all restaurants,bars and transport easily obtained from the front.also a good moneychanger and cafe right next door.Some of the rooms a little noisy facing the street,so choose your room carefully i would suggest
Laurie C. Solo putnici Australia, 18. kolovoza 2014.
good value if you can handle a bit of noise

location value accessibility
7
the first room I was in had a wooden floor (unusual for here)and looked like it hadn't been scrubbed for a while obviously dust from the busy road outside.Also quiet noisy with constant passing traffic and late night party goers returning from the bars further down Legian st.Other than that if you are able to handle a bit of noise,and thats pretty much everywhere in Kuta these days it was fine.
Nur H. Parovi Malaysia, 31. srpnja 2014.
good for round bali

near shop beach and restaurant
10
good for budget hotel and best for round town in Bali.
Mohd A. Solo putnici Malaysia, 21. srpnja 2014.
Good location poor facility

Cheap room, convenient location, good aircond
4,3
Room has no window but aircondition functioning well. Good for very short stay or to have your shower or short rest before moving on. Decided to check out on same day and move to another hotel nearby,

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Bemo Corner Guest House BaliBemo Corner Guest House Bali - Gostinjska sobaBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - OkružjeBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - OkružjeBemo Corner Guest House Bali - Interijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Interijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcijeBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Gostinjska sobaBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - OkružjeBemo Corner Guest House Bali - Interijer hotelaBemo Corner Guest House Bali - Obližnje atrakcijeBemo Corner Guest House Bali - Eksterijer hotela


AS-AGWEB-3B06