Moj račun (prijava)

Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Ben Guesthouse & Restaurant

4/4, 4/11 Chiangmai-Lamphun Rd,Soi 2 Watkate Muang, Charoenmueng, Chiang Mai, Tajland 50000 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Ben Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Gostinjska soba Ben Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Gostinjska soba Ben Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Interijer hotela Ben Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Interijer hotela Ben Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Gostinjska soba Ben Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Interijer hotela Ben Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Gostinjska soba Ben Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Interijer hotela Ben Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Interijer hotela Ben Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Sadržaji Ben Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Gostinjska soba Ben Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Interijer hotela Ben Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Interijer hotela Ben Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Interijer hotela Ben Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Eksterijer hotela Ben Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Sadržaji
Područje Charoenmueng Broj soba: 16
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Ugodno

6,7

od 54recenzija

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
7,1
Uslužnost osoblja:
7,0
Hotelski uvjeti/čistoća:
5,5
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
5,9
Sve recenzije (54)
Razvrstati po:
Sladana J. Obitelji sa malom djecom Croatia, 21. siječnja 2013.
hotel u stvarnosti ne odgovara slikama

nije mi se svidjelo nista osim ljubaznosti domacina
4,7
slike ne odgovaraju pravom,stvarnom stanju hotela.bilo je prilicno prljavo i jos smo se morali izuvati da bi usli u hotel.bilo je puno dlaka,ljudskih i zivotinjskih.soba bi mozda bila prihvatljiva da je toalet bio uredan,a bio je totalno nehigijenski.lavabo(lavandin) je bio crn,preprljav pun dlacica i dlaka iako je soba bila uredjena i pripremljena za izdavanje. vrt u kojem se jede je zapusten i pun smeca,bacenih praznih kutija cigara,boca i sl.ali vlasnik je bio preljubazan i usluzan.iako sam platila 2 sobe po 5 noci nismo ostali niti 1 jednu noc.vlasnik se cak ispricao i jako mi je zao sto je tako sve ispalo,ali stvarno je bilo neprihvatljivo.
Hotel Feature Tip: ne preporucujem
Michael C. Solo putnici United Kingdom, 8. ožujka 2014.
You get what you pay

Location,price,staff.
6,3
Adequate, A little run down and seedy looking but the price was right so no complaints.
Tania L. Parovi Spain, 8. listopada 2013.
No more

Cheap, near centre, wifi
4,3
I visited this guesthouse about 10 days , and I made several reservations so I have a vision quite broad. The room was more than dirty , next to the toilet was a full of hair used soap to wash private parts without toilet paper, under the bed fluff like cats . The receptionists know enough English , were super friendly at first but after day one of them began to be quite hostile to us and did not greet us , his behavior changed since he saw my partner given me a kiss. They does not moved or blankets or towels around the place and when we asked for clean towels we were given not claiming that we were going the next day ... We had to buy bleach to clean the room ourselves . The walls are very thin and full of insect pupae , you hear everything and 7:30 in the morning and start talking super strong awakening to all who are on the ground floor . One day a group arrived at 7:30 they not stop talking and laughing loudly and super strong and anybody drew attention to them , taking us to get up to send them to shut up. Definitely , we will not repeat . We find a guesthouse for 1 € more, much cleaner , better located and nice receptionist treatment .
Stacey H. Parovi United Kingdom, 24. rujna 2013.
fine

staff, easy to book tours, cheap taxi service
7,3
Cheap and cheerful. No air con but fan was fine. We had hot water, free wifi and the staff were extremely helpful. I would recomend anyone to stay here if on a budget due to the niceness of the staff. There is no restaurant here though, but plenty of food places around.
Nicola P. Solo putnici United Kingdom, 19. rujna 2013.
Really relaxing, and lovely staff, quiet location

Comfy bed, hot water and helpful staff
8,3
Lovely for the budget traveler big comfy bed, big room own bath room with warm water and decent Internet .... Ceiling fan...sorted :)
Nicola P. Solo putnici United Kingdom, 17. rujna 2013.
basic but everything u need, comfy big bed

Location, bug comfy bed, lovely staff
8
Exactly what I needed, great for long stay low cost
Nicola P. Solo putnici United Kingdom, 16. rujna 2013.
Comfy and close to the market and shops

Quiet location, comfy bed, friendly staff
8
Welcoming staff and very helpful :) big comfy bed, great location
Michelle P. Parovi United Kingdom, 7. rujna 2013.
basic and adiquate

fast internet, good location, low price
3,7
It was ok, rooms could have been cleaner and better organised - but staff were great and friendly.
Michelle P. Solo putnici United Kingdom, 4. rujna 2013.
Pretty poor - not very clean, water not working

fast internet, quiet, nice staff
4
Not the greatest, room was dirty, musty smelling and the water did not work - I felt they could have made more effort to rectify the comfort of the palce a little - seemed like they just didnt care very much at all.
Andrew D. Grupe United Kingdom, 5. kolovoza 2013.
cheap friendly safe

the price good sized rooms and friendly staff
6
My stay at bens guesthouse was a pleasant one. The staff are really friendly and will try and sort anything out for you, the rooms are nice and big with own toilets and shower facilities. It was not the cleanest place I have stayed but for the price it was excellent value for money, a great place for anyone on a budget.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Ben Guesthouse & Restaurant Chiang MaiBen Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Gostinjska sobaBen Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Gostinjska sobaBen Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Interijer hotelaBen Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Interijer hotelaBen Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Gostinjska sobaBen Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Interijer hotelaBen Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Gostinjska sobaBen Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Interijer hotelaBen Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Interijer hotelaBen Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - SadržajiBen Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Gostinjska sobaBen Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Interijer hotelaBen Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Interijer hotelaBen Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Interijer hotelaBen Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Eksterijer hotelaBen Guesthouse & Restaurant Chiang Mai - Sadržaji


AS-AGWEB-3A08