Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Beringgis Beach Resort & Spa

Km 26, Jalan Papar, Kampung Beringgis, Kinarut, Papar, Kota Kinabalu, Malezija 89600 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Okružje Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Ulaz Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Okružje Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Predvorje Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Predvorje Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Eksterijer hotela Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska soba Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska soba Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Eksterijer hotela Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Eksterijer hotela Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Kupaonica Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Kupaonica Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska soba Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Kupaonica Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska soba Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska soba
Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska soba Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Posao Centar Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Vrt Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Spa centar Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Spa centar Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Pogled Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Vrt Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Bazen Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Bazen Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Bazen Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Restoran Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Restoran
Područje Papar Broj soba: 130
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 656recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
6,5
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (656)
Razvrstati po:
Lylhaclaire M. Obitelji sa malom djecom Philippines, 21. svibnja 2015.
my kids enjoy the swimmingpool and the beach.

staff beach sunset
8
Vert good.
Affizan B. Poslovni putnici Malaysia, 17. svibnja 2015.
Nice resort for holiday

good location, beautiful scenery and comfortable rooms
6,3
Overall stay was good. But limited choice of food for room service. Tv channel reception was not very good. Birds droppings at the stairscase of Dinawan block should be taken seriously by the management.
Johan A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 16. svibnja 2015.
Peaceful, reasonable price, friendly staff

Staff with smiley faces, swimming pool, greens
7,7
planning to come back again 😊 🌟🌟🌟🌟
Noor A. Parovi Malaysia, 11. svibnja 2015.
The rooms deco too old, the feelings not there for

Nothing much , sea views only
5
Nothing impressed, just the beach
Francesca G. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. svibnja 2015.
short getaway holiday - frustrated...

clean, quiet,
6
i was very excited when i booked this resort but i didn't feel the same when i'm there. unable to used the pool as i don't have 'proper'attire, which was not 'properly'stated in the rules. the breakfast was just so-so...
Asmawi A. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 1. svibnja 2015.
NIce Place

The environment is awesome
6
not too bad, enjoy my breakfast early morning near to beach restaurant which is the best scenery, having my breakfast nearby the beach. During my stay, the pool slide water pump is not working and we didn't enjoy it much even we ask the staff to turn it on. the is average to me.
Jacky T. Parovi Malaysia, 16. travnja 2015.
Relaxing and comfortable.

Cleanliness, good view and good location.
8,3
The room is comfortable but management should provide slipper inside the room because a lot of sand that brought out from outside. Some of the lamp is not working. More tv channel would be ok. Hot shower is not 24hours working as we use cold water for bathing in the next morning. Place to relax should be clean and comfortable.
Erqi C. Obitelji sa odraslom djecom China, 12. travnja 2015.
good resort

good room
8,7
Ahmad B. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 4. travnja 2015.
not value for money
3,3
Ovaj klijent ocijenio je samo ovaj hotel i nije ostavio nijedan komentar.
Deborah F. Obitelji sa malom djecom United Kingdom, 3. travnja 2015.
Nice place- a bit worn

Pool, kids pool, right on beach
7,3
We were given an old room- all others had already been renovated. Try to get one of those. All alright. A bit far from elsewhere. A couple of cheap restaurants across the main road but nothing else nearby (walking distance) so bring supplies with you. They have a small shop selling ice cream, a few canned drinks, water and noodle pots. Restaurant right on beach- beautiful especially at nighttime for sunsets. Menu was small though. Rooms clean and spacious, with bathtub and walk in shower. Lovely gardens. Pools amazing and there's even a slide. Peeling paint on slide looked dangerous though so we snapped it off. Staff didn't seem bothered by it.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Beringgis Beach Resort & Spa Kota KinabaluBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - OkružjeBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - UlazBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - OkružjeBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PredvorjeBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PredvorjeBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Eksterijer hotelaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Eksterijer hotelaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Eksterijer hotelaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - KupaonicaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - KupaonicaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - KupaonicaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Posao CentarBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Spa centarBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Spa centarBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PogledBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - BazenBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - BazenBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - BazenBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - KafićBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Vrt


AS-AGWEB-3A08