Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Beringgis Beach Resort & Spa

Km 26, Jalan Papar, Kampung Beringgis, Kinarut, Papar, Kota Kinabalu, Malezija 89600 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Okružje Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Ulaz Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Okružje Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Predvorje Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Predvorje Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Eksterijer hotela Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska soba Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska soba Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Eksterijer hotela Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Eksterijer hotela Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Kupaonica Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Kupaonica Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska soba Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Kupaonica Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska soba Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska soba
Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska soba Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Posao Centar Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Vrt Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Spa centar Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Spa centar Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Pogled Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Vrt Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Bazen Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Bazen Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Bazen Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Restoran Beringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Restoran
Područje Papar Broj soba: 130
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 685recenzija

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
6,5
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (685)
Razvrstati po:
Cristiana G. Solo putnici Portugal, 13. srpnja 2015.
Not the ideal location

The hotel staff was very nice but the hotel location its not that great ! Its too far from the city and airport! Around 45 min with no traffic! The beach its not good and dirty full a plasctic bags
6
Prijavi ovu recenziju
Wai K. Parovi Malaysia, 6. srpnja 2015.
Relax

Relax, clean,friendly staff
7,7
room and environment clean ,more for relax
Prijavi ovu recenziju
Ryna I. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 5. srpnja 2015.
Nice place to relax

My kids love the pool & water slide! Nice and relaxing view.
7
Overall value for money
Prijavi ovu recenziju
Cheong S. Parovi Malaysia, 1. srpnja 2015.
Location further away from city, relaxing

Seaside location, silent, relaxing
6
Suitable for those who wish to have relaxing trip, further away from city, but hotel do provide shuttle services with charge (RM15 per way). Breakfast average, beach is clean within hotel area, but few people to swim in the sea. Hotel room is nice but with a bit dusty on the lamps above our bed. Friendly staffs. We do not have a chance to try on the hotel spa as it closed earlier than published time.
Prijavi ovu recenziju
Sze T. Poslovni putnici Malaysia, 29. lipnja 2015.
Relaxing holiday

Friendly & effective staffs, beautiful beach
7,3
It was great actually. It is good for a relaxing holiday. And I feel pampered by the staffs with their service. One thing bad is that, a cockroach jz beside the pillow when I ready to sleep on.
Prijavi ovu recenziju
Wong C. Solo putnici Malaysia, 29. lipnja 2015.
Good choice for a getaway

Nice scenery. Value for money. Friendly staff
7,3
Good experience
Prijavi ovu recenziju
Dawn L. Parovi Malaysia, 17. lipnja 2015.
Great stay

Beach room and reception area
8,3
Prijavi ovu recenziju
Wenfeng H. Obitelji sa malom djecom China, 16. lipnja 2015.
it 's verygood

vertgood
9,3
This is a great hotel. Beautiful environment. Great buffet. Hotel staff is very warm. Due to our flight very early. Staff very attentive to help us packed breakfast. Next time you choose this hotel.
Prijavi ovu recenziju
Faralina F. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 14. lipnja 2015.
Ok

Pool, beach, n location
9,3
No toothbrush and toothpaste given ...
Prijavi ovu recenziju
Lucille F. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 7. lipnja 2015.
Rooms need more maintenance

Pool, Beach and Relaxation
6
We booked 3 Dinawan rooms for families with children, all three rooms are spacious and comfortable but need more maintenance. All 3 rooms had air conditioning problems! The air conditioner in my cousin's room was not working, it just blows warm air. She complained to the receptionist and they sent their maintenance guy to fix it, he came in and out of the room and the problem is still not fixed, so she requested to change room. Another cousin of mine has a room with a faulty bathtub. My room however, air conditioner was working fine until in the middle of the night it started making sounds which i assume is caused by ice and it stopped getting cold after that. Our phoned are not working either so we can't call the receptionist for a complain. The breakfast there really needs more improvement! Very very few choices! Other than that, we enjoyed bringing our kids playing at the pool and going to the beach there which is fairly clean. Do not come here if you're looking for a hotel to explore the city as it is far from the town. Do come here if u are searching for a place to relax and get away from the city.
Prijavi ovu recenziju

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Beringgis Beach Resort & Spa Kota KinabaluBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - OkružjeBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - UlazBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - OkružjeBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PredvorjeBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PredvorjeBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Eksterijer hotelaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Eksterijer hotelaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Eksterijer hotelaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - KupaonicaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - KupaonicaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - KupaonicaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Posao CentarBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Spa centarBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Spa centarBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PogledBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - BazenBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - BazenBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - BazenBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - KafićBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Vrt


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A05