Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Beringgis Beach Resort & Spa

Km 26, Jalan Papar, Kampung Beringgis, Kinarut, Papar, Kota Kinabalu, Malezija 89600

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 749recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
6,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (749)
Razvrstati po:
Christian W. Solo putnici Austria, 5. veljače 2016.
the best near KK

staff, rooms, landscaping
8,7
if you like a nice garden , clean rooms , good breakfast, very fiendly staff , enouph space , nice beach , Close to KK and good working Wlan , thats you hotel
Prijavi ovu recenziju
Christian W. Solo putnici Austria, 25. siječnja 2016.
nice place to stay

staff,rooms,location
2,7
I liked it very much , it is quiet ,a nice garden ,pool and beach.
Prijavi ovu recenziju
Alexandra S. Parovi Russia, 13. siječnja 2016.
beach resort

beach
8
Very nice place to stay couple days at seaside, best beach at this part, clean and not crowded;
Prijavi ovu recenziju
Bobbi P. Obitelji sa odraslom djecom United States of America, 9. siječnja 2016.
Incredible vacation at Beringgis Beach Resort !!!

We were so amazed with everything!!! The breathtaking beach, the superb staff and the fabulous Spa were my most-loved attributes at this resort!!
9,7
We had a fabulous stay !! We were also delighted by the genuinely caring staff, tasty food/drinks and their superior effort to accommodate us with any request or needs. This resort is superior and definitely needs to be rated higher!!! We had no complaints and desire to return soon !! John Peery Family, USA
Prijavi ovu recenziju
Laura G. Solo putnici Romania, 2. siječnja 2016.
Beach access

Beach access , room comfort , beach access
6,7
Well , manage your expectations . Great in terms of beach access and room comfort . The beach is full with crabs and sea is always brown , so not a 5* beach . However , is clean , it hours for kilometers and you can surely relax . The resort has comfortable rooms . However they are understaffed , rooms are made at request ; towels at request . Food is not very good . The egg station saved my bfast. Lunch or dinner - well not recommended . The resort is excellent for a quiet time if that's what you're looking for . 45 min from city . No shuttle bus , order taxi -80 ringgit to town. Bit pricy . Staff were friendly and helpful . They really try . I hope the management will try to fix at least the food situation .
Prijavi ovu recenziju
Elise S. Parovi South Africa, 2. siječnja 2016.
Good value for money

- good quality of the rooms (not everyone, ask to see the room and change if needed)
7,7
Prijavi ovu recenziju
Nobuyuki N. Obitelji sa malom djecom Japan, 1. siječnja 2016.
Not at an international quality
3,3
it was OK but you cannot expect quality of international standards. Especially services, food and facilities are poor. Our room was not connected with a phone line and it was super inconvenient to request things. We requested to fix the phone but technician never appeared as promised our entire stay of 2 days.
Prijavi ovu recenziju
Delesh C. Parovi Malaysia, 27. prosinca 2015.
Lovely weekend retreat for couples

Beach, amazing breeze and excellent staff
9
My stay was very comfortable. they had a lot of benches by the beach where you can relax and enjoy sunset and sunrise. the staff are extremely friendly and helpful. however there seems to be a lot events there and can be a bit noisy and crowded at times.
Prijavi ovu recenziju
Keng S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 25. prosinca 2015.
suitable for short vacation

nice & friendly staff
5,7
the room size spacious, but a bit smelly. friendly staff
Prijavi ovu recenziju
Keng S. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 25. prosinca 2015.
hotel a bit old

friendly staff
5,7
room a bit smelly
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Beringgis Beach Resort & Spa Kota KinabaluBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - OkružjeBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - UlazBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - OkružjeBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PredvorjeBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PredvorjeBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Eksterijer hotelaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Eksterijer hotelaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Eksterijer hotelaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - KupaonicaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - KupaonicaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - KupaonicaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Posao CentarBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Spa centarBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Spa centarBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PogledBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - BazenBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - BazenBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - BazenBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - KafićBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Vrt


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03