Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Beringgis Beach Resort & Spa

Km 26, Jalan Papar, Kampung Beringgis, Kinarut, Papar, Kota Kinabalu, Malezija 89600

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,3

od 781recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
6,6
Uslužnost osoblja:
7,7
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,6
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (781)
Razvrstati po:
Md K. Poslovni putnici Malaysia, 23. svibnja 2016.
Clean, well maintain and friendly
4,7
I stay again next time
Prijavi ovu recenziju
Paul M. Obitelji sa malom djecom Australia, 17. svibnja 2016.
A nice place to stay
5,3
The resort is showing signs of wear, our shower rack fell off when we arrived but overall the experience was a good one, the staff were extremely courteous and helpful, the location was great, beach was nice. Our room was very pleasant although the air conditioner probably needed some maintenance and the fan was noisy. We enjoyed this resort and would recommend it.
Prijavi ovu recenziju
Daniel R. Parovi Canada, 12. svibnja 2016.
Nice resort
6,3
Excellent resort getaway. Great pool, nice rooms, friendly staff, good breakfast.
Prijavi ovu recenziju
Aurora A. Solo putnici Philippines, 9. svibnja 2016.
beringgis resort
4,3
Overall stay is okay. The ambience is relaxing. Food is a bit pricey and not value for money. Buffet breakfast on the other hand is not that enticing and fresh especially fir the salad. In terms of cleanliness, the linen and bedsheet seems unclean beacause of the stains.
Prijavi ovu recenziju
Loh H. Parovi Malaysia, 8. svibnja 2016.
Totally out of expectation and not really worth th
2
The room is small, furniture broken and not well maintain. Toilet has a bad smell and water pressure is low. The air conditioner blower is full with dust, not cold and will leak water. This place is very far from town, if you starve at middle of the night you don't have much choices, only instant cup noodles from the lobby with pricey value. Don't expect you can buy beer at the lobby, the only beer you can get is A&W root beer only. Room lock security is bad, you can't totally lock from inside as the other side of the lock is not installed, and I don't know why. With this kind of price, I have many options. I totally disappointed with this hotel and it's not really rated as what AGODA rate. Far from 7.5!!!!! I feel like being cheated. I think AGODA should put the review carefully. And if you ask me will I return, I will answer a big "NO"
Prijavi ovu recenziju
Suk M. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. svibnja 2016.
2 bedrooms Duplex Unit
4,3
Overall experience is good. Hope for more variation of menu choices in cabanara restaurant. The food is average only. But the room aircon is the worse, no maintenance, the filter not found, not cool at first, gas leakage problem, need refilling of gas. Then ice formed inside the aircon causing it to make loud noise middle of the night, need to temporary switched off to let the ice melted away. The pool guard is hardworking and nice.
Prijavi ovu recenziju
Cathy L. Grupe Malaysia, 2. svibnja 2016.
Good experience
5,3
It was fun and relaxing. Place was good and clean
Prijavi ovu recenziju
Emily W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. svibnja 2016.
Relax For Holiday
3,3
Relaxing
Prijavi ovu recenziju
Emily W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. svibnja 2016.
Location
3,3
Close to beach
Prijavi ovu recenziju
Emily W. Obitelji sa malom djecom Malaysia, 2. svibnja 2016.
Close To Beach
3,3
Relax
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Beringgis Beach Resort & Spa Kota KinabaluBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - OkružjeBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - UlazBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - OkružjeBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PredvorjeBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PredvorjeBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Eksterijer hotelaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Eksterijer hotelaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - KupaonicaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - KupaonicaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - KupaonicaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Gostinjska sobaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Posao CentarBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Spa centarBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Spa centarBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PogledBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - BazenBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - BazenBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - BazenBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - KafićBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - RestoranBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - PlažaBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - VrtBeringgis Beach Resort & Spa Kota Kinabalu - Vrt


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3A08