Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm

Knesebeckstrasse 63, Charlottenburg, Berlin, Njemačka 10719

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,5

od 79recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,6
Lokacija
8,7
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,4
Udobnost/standard sobe:
6,9
Hrana/objedi:
6,8
Sve recenzije (79)
Razvrstati po:
Christian B. Poslovni putnici Germany, 13. ožujka 2016.
Old and dirty

Breakfast, location, finally leaving .....
4
Very old and run down.... Filthy carpets, dust in the cabinets, no minibar or kettle. Beds are terrible and I ended up having back pain. No food in the hotel but only in the next door place which is actually good. But you can not sign to the room as the hotel does not allow this. This hotel clearly had so much more to offer and everything you ask they have stopped... No more minibar. No more Laundry service, no more no more ... Then they should charge less !! And make it a 2 star
Prijavi ovu recenziju
Helmut P. Parovi Germany, 1. kolovoza 2015.
Not again

Convenience , 24/7 open , good bathroom
6
No fridge, food reheated, linen rinsed in soft rinse and made oure bodies itchy. Internet is difficult to maintain and cut off on day of leave . Lift in building too smal
Prijavi ovu recenziju
Sergelen T. Parovi Mongolia, 17. srpnja 2015.
Great location am Kurfurstendamm

Clean, great location, friendly staff
9
We stayed for one night and it was a right choice to stay at this hotel. Clean, close to everything and the hotel has a parking place for those who travel by car.
Prijavi ovu recenziju
Alasdair U. Solo putnici Australia, 4. srpnja 2015.
Comfortable and clean without trimmings

Staff were very helpful and gave good advice about sights to see in Berlin. Location was excellent and handy for the 109 bus which runs in from Tegal airport
7,7
Very pleasant and I would use the hotel again.
Prijavi ovu recenziju
Yingxin L. Solo putnici China, 30. lipnja 2015.
The hotel is not bad

Location, bed, food
7,7
Prijavi ovu recenziju
Lyudmila I. Solo putnici Russia, 30. lipnja 2015.
good

comfort, location, cleen
10
Prijavi ovu recenziju
Rohan G. Poslovni putnici Sri Lanka, 9. ožujka 2015.
Not value for money

Nothing
5
Prijavi ovu recenziju
Hamad A. Solo putnici Bahrain, 4. siječnja 2015.
Very old hotel with bad customer service

Location
2,7
Bad service! Old hotel! Very small room compared the money we paid.
Prijavi ovu recenziju
Jaeho B. Solo putnici South Korea, 3. listopada 2014.
Good Location, Reasonable price

Location, Prcie, Clean
8,3
Prijavi ovu recenziju
Alias I. Solo putnici Malaysia, 16. kolovoza 2014.
You Are Paying More Only For The Location

Location
3,3
The price is a little high compared to the facilities offered. The room didn't even have air conditioned. You need to open the balcony door/window to let some fresh air go in. Unfortunately it was noisy at night. I found a dead bee in my toilet shower gel bottle (imagine how did it get in there) and was wondering if the housekeeping team did their jobs properly. I only love the location. That's all.
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm BerlinBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Eksterijer hotelaBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - RestoranBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Eksterijer hotelaBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - RestoranBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - RestoranBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - RestoranBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - UlazBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Eksterijer hotelaBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - RecepcijaBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Interijer hotelaBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - PredvorjeBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - UlazBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03