Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm

Knesebeckstrasse 63, Charlottenburg, Berlin, Njemačka 10719 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Eksterijer hotela Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Eksterijer hotela Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Restoran Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Restoran Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Restoran Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Ulaz Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Eksterijer hotela Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Recepcija Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Interijer hotela Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Predvorje Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Ulaz Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Interijer hotela
Područje Charlottenburg Broj soba: 131
Besplatan Wi-Fi

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Dobro

7,4

od 66recenzija

Vrijednost za novac:
7,5
Lokacija
8,6
Uslužnost osoblja:
7,6
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,3
Udobnost/standard sobe:
6,8
Hrana/objedi:
6,7
Sve recenzije (66)
Razvrstati po:
Rohan G. Poslovni putnici Sri Lanka, 9. ožujka 2015.
Not value for money

Nothing
5
Hamad A. Solo putnici Bahrain, 4. siječnja 2015.
Very old hotel with bad customer service

Location
2,7
Bad service! Old hotel! Very small room compared the money we paid.
Jaeho B. Solo putnici South Korea, 3. listopada 2014.
Good Location, Reasonable price

Location, Prcie, Clean
8,3
Alias I. Solo putnici Malaysia, 16. kolovoza 2014.
You Are Paying More Only For The Location

Location
3,3
The price is a little high compared to the facilities offered. The room didn't even have air conditioned. You need to open the balcony door/window to let some fresh air go in. Unfortunately it was noisy at night. I found a dead bee in my toilet shower gel bottle (imagine how did it get in there) and was wondering if the housekeeping team did their jobs properly. I only love the location. That's all.
Samantha H. Solo putnici Australia, 16. kolovoza 2014.
lovely hotel

clean, nice staff, spacious
8,3
Michael A. Solo putnici United Kingdom, 4. srpnja 2014.
Good

Good
9,7
Paula P. Parovi Brazil, 9. svibnja 2014.
great location, ok hotel

location, fast check in an
6,7
Frank N. Solo putnici Norway, 3. svibnja 2014.
A verry kind Staff in an cosy hotel.

The Staff.Location.Price.
8,7
I have som Good Days and good night off sleep. The location is great.
Prasanth P. Solo putnici India, 2. ožujka 2014.
BUdget hotel, Good location, their Wifi sucks

Location
6,3
It was OK. Other than location and budget, there is nothing great about this hotel. Book this only if you are on a tight budget.
Trond C. Solo putnici Norway, 16. veljače 2014.
the single room felt like a prison cell

location, cheap, ???
4
I had the smallest single room I ever had on the 2.floor facing the street. the bed was perhaps 190cm long and max 60cm wide. that is too small for me. I guess you get what you pay for, it did not cost a lot. Dirty wall to wall carpets are not my thing so I left after 6 hours of sleep. don't know if they have food at all. I guess I am not returning to this hotel.

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Berlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm BerlinBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Eksterijer hotelaBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Eksterijer hotelaBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - RestoranBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - RestoranBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - RestoranBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - UlazBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Eksterijer hotelaBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - RecepcijaBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Interijer hotelaBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - PredvorjeBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - UlazBerlin Plaza Hotel am Kurfurstendamm Berlin - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3B06