Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Berliner Hof

Tauentzienstrasse 8, Charlottenburg, Berlin, Njemačka 10789

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 109recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,8
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (109)
Razvrstati po:
Keith N. Solo putnici United Kingdom, 8. svibnja 2016.
Hotel is good, nothing special,but clean
4,7
Would recommend to anyone who is not to fussy,hotel is clean and good for the price.
Krisana D. Poslovni putnici Thailand, 28. travnja 2016.
Location is by the shopping center but seems a bit
4,3
This hotel may be good for traveler who like to be close to the historic place and shopping center.
Bin L. Poslovni putnici China, 17. travnja 2016.
in general it is very good
6
The room is not very large, but comfortable, and the hotel is located in centre. One thing makes me not happy is that the room booked by agoda heads towards the street
Per O. Obitelji sa odraslom djecom Denmark, 13. travnja 2016.
per østergaard
5,3
Good hotel but cleaning personel did not respect "bitte nicht stören" sign on door.
Tsamis V. Obitelji sa malom djecom Greece, 14. ožujka 2016.
in the center of berlin

location,clearness,size of room
7
Nice hotel centrally located with clean rooms and satysfying breakfast.
Anna P. Poslovni putnici Portugal, 11. ožujka 2016.
breakfast.
3,3
We paid breakfast for all nights and after asking 3 times for a breakfast pack for the final night. Were informed that collegues forgot and that they could do nothing, not even speak to the management. We were offered an apple for the instead of breakfast.
Irene A. Solo putnici Indonesia, 1. ožujka 2016.
The stay was fun

The room is big, the location is centered
8,3
The stay was fun but there was this customer service in the front desk who was very impolite. The others were friendly and fine. I think the hotel needs to improve on that. Overall it was okay
Farzaneh F. Parovi Hungary, 29. veljače 2016.
Good location
6,3
The location was very good, the pillow and bed wasn't comfortable at all
Chigusa F. Parovi Japan, 21. prosinca 2015.
I recomend this hotel
6
This hotel is located in a place close to the station. There are a lot of restrant and shop in the vicinity. Room is comfortable,clean,have bathroom. I'd like to stay in this hotel agein!
Woon S. Solo putnici Malaysia, 14. studenog 2015.
Loving it.

Large window; opposite to Mcdonald; contemporary design
7,3
Berliner Hof is a shoplot-transformed hotel. The reception is in the 2nd floor. It is next to a lot of shops, including Uniqlo and opposite to a 24 hour MacDonald. Ironically, the gym is in the 1st floor. My stay was comfortable, but it would be better if the pillow is not a bean bag. The design is a bit of mix and match, whereby the bed frames and wardrodes look antiquely wooden, but all other part of the rooms are relatively modern.
1 od 1 recenzija
Berliner Hof BerlinBerliner Hof Berlin - Eksterijer hotelaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - KupaonicaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - Eksterijer hotelaBerliner Hof Berlin - RestoranBerliner Hof Berlin - PredvorjeBerliner Hof Berlin - Eksterijer hotelaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - KupaonicaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03