Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Berliner Hof

Tauentzienstrasse 8, Charlottenburg, Berlin, Njemačka 10789 (Pogledaj kartu)

rezerviraj sada!

Berliner Hof Berlin - Eksterijer hotela Berliner Hof Berlin - Gostinjska soba Berliner Hof Berlin - Kupaonica Berliner Hof Berlin - Gostinjska soba Berliner Hof Berlin - Gostinjska soba Berliner Hof Berlin - Gostinjska soba Berliner Hof Berlin - Gostinjska soba Berliner Hof Berlin - Eksterijer hotela Berliner Hof Berlin - Restoran Berliner Hof Berlin - Predvorje Berliner Hof Berlin - Eksterijer hotela Berliner Hof Berlin - Gostinjska soba Berliner Hof Berlin - Kupaonica Berliner Hof Berlin - Gostinjska soba Berliner Hof Berlin - Interijer hotela
Područje Charlottenburg Broj soba: 76

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 88recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,0
Uslužnost osoblja:
7,4
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,5
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (88)
Razvrstati po:
Woon S. Solo putnici Malaysia, 14. studenog 2015.
Loving it.

Large window; opposite to Mcdonald; contemporary design
7,3
Berliner Hof is a shoplot-transformed hotel. The reception is in the 2nd floor. It is next to a lot of shops, including Uniqlo and opposite to a 24 hour MacDonald. Ironically, the gym is in the 1st floor. My stay was comfortable, but it would be better if the pillow is not a bean bag. The design is a bit of mix and match, whereby the bed frames and wardrodes look antiquely wooden, but all other part of the rooms are relatively modern.
Prijavi ovu recenziju
Itsarate D. Poslovni putnici Thailand, 26. listopada 2015.
Good hotel, good location

Good place, good location, and good staff.
9
Good experience. This hotel is located in good location. It's easy to find and nice. The staff is friendly.
Prijavi ovu recenziju
Choon W. Grupe Malaysia, 19. rujna 2015.
Comfort, clean n great location

Clean, great location & value for money
9,3
We got upgraded to family room when check in without extra charges. This hotel is located centralize to shopping area, train station and there is small farm market on every Tuesday. Hotel staffs are friendly and helpful. Famous shopping mall KaDaWe just opposite the hotel. Hotel is very clean and comfort. Will be back to this hotel if I visit Berline again
Prijavi ovu recenziju
Denis G. Solo putnici Australia, 3. rujna 2015.
Perfect for my needs

Value, staff, location
9
Nice stay even decided to extend which wasn't a problem. Would choose again if in Berlin
Prijavi ovu recenziju
Rudy T. Obitelji sa malom djecom Indonesia, 11. svibnja 2015.
wonderful stay

nice location. delicious breakfast. big rooms
8,7
Very pleasant. Wow. Such comfort. Very enjoyable.
Prijavi ovu recenziju
Shazwanis F. Grupe Malaysia, 23. travnja 2015.
Big room strategic location

superb location n staff
9,7
i want to stay more
Prijavi ovu recenziju
Anne C. Obitelji sa malom djecom Australia, 26. listopada 2014.
Excellent family hotel

handy location, large room, good breakfast
7
I stayed at the Berliner Hof with my son, daughter-in-law and grandson. We had two rooms that were very spacious and comfortable. The location is excellent and we were able to walk to the Zoo, Ka De We and to the nearest train station that took us everywhere. It is an excellent n0-frills family hotel.
Prijavi ovu recenziju
Anne C. Solo putnici Australia, 25. listopada 2014.
Excellent hotel for families, but also for a solo

location, large room, excelent breakfast
6,7
I stayed at this hotel - and was joined by my son's family. It provided excellent accommodation for all of us.
Prijavi ovu recenziju
Yihsuan L. Parovi Taiwan, 19. rujna 2014.
large, clean room

good location
7
Nice, very convenient but a little bit noisy due to on the road street.
Prijavi ovu recenziju
Anne R. Parovi Australia, 23. prosinca 2013.
Central location

Close to public transport great buffet breakfast exceptional value for money
9,3
Loved this hotel recommended by a couple who stay here all the time. Couldn't believe what a great spot on the Main Street and excellent public transport the room was very cheap and we loved the dressing area and spacious wardrobes the buffet breakfast kept us going all day
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
 

rezerviraj sada!

Brzo je i jednostavno!

Berliner Hof BerlinBerliner Hof Berlin - Eksterijer hotelaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - KupaonicaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - Eksterijer hotelaBerliner Hof Berlin - RestoranBerliner Hof Berlin - PredvorjeBerliner Hof Berlin - Eksterijer hotelaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - KupaonicaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C04