Svaki put kada se Agodin korisnik odjavi iz hotela, šaljemo mu/joj e-poruku s molbom da napišu recenziju boravka.Jedino se na taj način mogu predati recenzije.Svaku recenziju mora odobriti ekipa za sadržaj prije nego što je objavimo na Agodinoj stranici.Zbog toga su, za razliku od mnogo drugih putničkih stranica, SVE Agodine recenzije ovjerene i izvorne.
Unesite svoje datume kako biste provjerili raspoloživost ovog hotela

Berliner Hof

Tauentzienstrasse 8, Charlottenburg, Berlin, Njemačka 10789

Nedavni korisnički komentari

Odaberi vrstu putnika

 

Vrlo dobro

7,8

od 101recenzija

0 recenzije na hrvatskom

Vrijednost za novac:
7,9
Lokacija
9,1
Uslužnost osoblja:
7,3
Hotelski uvjeti/čistoća:
7,7
Udobnost/standard sobe:
7,8
Hrana/objedi:
6,9
Sve recenzije (101)
Razvrstati po:
Bin L. Poslovni putnici China, 17. travnja 2016.
in general it is very good
6
The room is not very large, but comfortable, and the hotel is located in centre. One thing makes me not happy is that the room booked by agoda heads towards the street
Prijavi ovu recenziju
Per O. Obitelji sa odraslom djecom Denmark, 13. travnja 2016.
per østergaard
5,3
Good hotel but cleaning personel did not respect "bitte nicht stören" sign on door.
Prijavi ovu recenziju
Tsamis V. Obitelji sa malom djecom Greece, 14. ožujka 2016.
in the center of berlin

location,clearness,size of room
7
Nice hotel centrally located with clean rooms and satysfying breakfast.
Prijavi ovu recenziju
Anna P. Poslovni putnici Portugal, 11. ožujka 2016.
breakfast.
3,3
We paid breakfast for all nights and after asking 3 times for a breakfast pack for the final night. Were informed that collegues forgot and that they could do nothing, not even speak to the management. We were offered an apple for the instead of breakfast.
Prijavi ovu recenziju
Irene A. Solo putnici Indonesia, 1. ožujka 2016.
The stay was fun

The room is big, the location is centered
8,3
The stay was fun but there was this customer service in the front desk who was very impolite. The others were friendly and fine. I think the hotel needs to improve on that. Overall it was okay
Prijavi ovu recenziju
Farzaneh F. Parovi Hungary, 29. veljače 2016.
Good location
6,3
The location was very good, the pillow and bed wasn't comfortable at all
Prijavi ovu recenziju
Chigusa F. Parovi Japan, 21. prosinca 2015.
I recomend this hotel
6
This hotel is located in a place close to the station. There are a lot of restrant and shop in the vicinity. Room is comfortable,clean,have bathroom. I'd like to stay in this hotel agein!
Prijavi ovu recenziju
Woon S. Solo putnici Malaysia, 14. studenog 2015.
Loving it.

Large window; opposite to Mcdonald; contemporary design
7,3
Berliner Hof is a shoplot-transformed hotel. The reception is in the 2nd floor. It is next to a lot of shops, including Uniqlo and opposite to a 24 hour MacDonald. Ironically, the gym is in the 1st floor. My stay was comfortable, but it would be better if the pillow is not a bean bag. The design is a bit of mix and match, whereby the bed frames and wardrodes look antiquely wooden, but all other part of the rooms are relatively modern.
Prijavi ovu recenziju
Itsarate D. Poslovni putnici Thailand, 26. listopada 2015.
Good hotel, good location

Good place, good location, and good staff.
9
Good experience. This hotel is located in good location. It's easy to find and nice. The staff is friendly.
Prijavi ovu recenziju
Choon W. Grupe Malaysia, 19. rujna 2015.
Comfort, clean n great location

Clean, great location & value for money
9,3
We got upgraded to family room when check in without extra charges. This hotel is located centralize to shopping area, train station and there is small farm market on every Tuesday. Hotel staffs are friendly and helpful. Famous shopping mall KaDaWe just opposite the hotel. Hotel is very clean and comfort. Will be back to this hotel if I visit Berline again
Prijavi ovu recenziju
1 od 1 recenzija
Berliner Hof BerlinBerliner Hof Berlin - Eksterijer hotelaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - KupaonicaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - Eksterijer hotelaBerliner Hof Berlin - RestoranBerliner Hof Berlin - PredvorjeBerliner Hof Berlin - Eksterijer hotelaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - KupaonicaBerliner Hof Berlin - Gostinjska sobaBerliner Hof Berlin - Interijer hotela


Agoda.com je dio Priceline Group, svjetskog lidera u online putovanjima i povezanim uslugama.

AS-AGWEB-3C03